Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. června 2025 13:21

Tak to máme za sebou. Zdá se, že jako rodiče jsme to zvládli dobře

Syn, kromě samých jedniček, dostal od paní učitelky krásné slovní hodnocení, což obzvlášť oceňuju, vůbec by se s tím nemusela dělat

dzizisketa já už dneska brečela asi pětkrát. Předávání vysvědčení ještě šlo, i ty proslovy okolo, ale když jsme pak deváťákům dělali špalír na poslední zvonění, tak to mně teda dostalo.

A nejhorší zjištění dnešního dne, kluci z páté třídy už jsou větší než já. 

Offline letfenixa
10908 příspěvků moje polička 27. června 2025 13:33

Mňa ráno stihli moji deviataci 3x nastvat ešte pred rozlúčkou, tak potom som neplakala, emócie sa mi vyrovnali. Rozlúčka bola drvivou väčšinou kolegov vyhodnotená ako jedna z najlepších vôbec, veď sme 2 týždne nacvičovali Just Dance Waka Waka

Offline Kokoska
35053 příspěvků moje polička 27. června 2025 13:47

Nas tretak mel dve dvojky, cestina a matika. A to hlavne diky sve nepozornosti, hloupy teda fakt neni. Jenze by musel u diktatu poslouchat a zamyslet se nad souvislosti ve vete a v matice pocitat to, co se po nem ve slovni uloze chce, pripadne nescitat 2+5=9.

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 27. června 2025 13:53

Raduza hahaha, určitě ne:D. Hele já jsem taky samozřejmě chodila někdy sama, třeba něco rychle zakousnout nebo jsem se tam stavila já nevim, když jsem na někoho čekala. Ale jako že bych si tam vyrazila večer po usnutí dětí, to mě prostě tato paní odradila, že nechci vzbuzovat ten stejný obraz, kdyby tam přišel někdo známej:D:D:D. 

Offline Tak Betty
6161 příspěvků moje polička 27. června 2025 14:21

Karja nojono , to se chce povznést nad to , co si myslí ostatní. Ale tak účel to splnilo, aspoň , že tak.

Offline Raduza
příspěvků moje polička 27. června 2025 14:21

Karja jo takhle,  dala děti spát a vyrazila. 

Tak tak daleko nejsem, já to beru cestou.

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 27. června 2025 14:25

Tak Betty víš co, problém vždycky nastává, když to co si myslí ostatní souhlasí s tím, co si myslíš i ty sama:D:D:D

Offline Tak Betty
6161 příspěvků moje polička 27. června 2025 15:26
Offline Gatita
8648 příspěvků moje polička 27. června 2025 15:43

Kokoska dvojka je hezka znamka, navic jinde by treba za stejny vykon mel jednicku, nekazte si radost.  

Offline continuity
43218 příspěvků moje polička 27. června 2025 15:58

Kokoska na druhém stupni by měl napsáno chvalitebný, takže pochválit a neřešit. 

Offline Kokoska
35053 příspěvků moje polička 27. června 2025 16:10

Gatita To teda nemel, muze byt rad za tu dvojku.

continuity ale jo, jsme radi, ze to tak dopadlo, ale je to pacholek!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. června 2025 16:16
Offline continuity
43218 příspěvků moje polička 27. června 2025 16:30

Kokoska jo klukům se papírově v té škole tolik nedari, ale celkem to nic neznamená. 

Pokud tě to uklidní, starší i mladší mají nějaké dvojky od páté třídy až po osmičku/gympl. V podstatě +/- stejné vysvědčení, co se týče průměru. Akorát to, co vypadalo na prvním stupni všelijak, je na tom gymplu hodně slušný výsledek. 

Starší udělala analýzu a dospěla k závěru, že stejnou známku jak na pololetí má ze 3 předmětů, všechno ostatní se změnilo.

Offline Kokoska
35053 příspěvků moje polička 27. června 2025 16:49

continuity mne nevadi dvojka, mne vadi ta jeho nepozornost a lajdactvi.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. června 2025 17:01

Kokoska tak to ber tak, že si vyhodnotil, že tolik snahy naprosto stačí já bych to neřešila, asi ho to tolik nebaví a nechápe k čemu jedničku.

Offline Kokoska
35053 příspěvků moje polička 27. června 2025 17:13

Evaeva nojo, co nejlepší výsledek s co nejmenší námahou, jasně

Offline continuity
43218 příspěvků moje polička 27. června 2025 17:14

Kokoska to jsou kluci, prostě když v tom nevidí smysl, dělat to nebudou. Má to i moje starší a vlastně jsem během let vyhodnotila, že nemá úplně cenu ji do něčeho tlačit. Ona má zájmů, že by to stacilo na pět dětí a že to zrovna není český pravopis - no co nadělám?

Za to přípravu na přijímačky zvládla absolutně bez našeho přičinění a placení nějakých kurzů. Prostě mi oznámila, že to chce zvládnout sama a "jak řekla, tak udělala". 

Myslím, že ta mladší pozorná a pečlivá nám to dá sežrat i s úroky. 

Offline Kokoska
35053 příspěvků moje polička 27. června 2025 17:15

continuity no, nevím, jestli tohle naše dítě má tu cílevědomost.

Offline continuity
43218 příspěvků moje polička 27. června 2025 17:17

Kokoska je ještě malinký, uvidíte. Tohle fakt dozrává. Hlídala bych, jestli ho baví alespoň něco. Absence nějakého zájmu a zvidavosti mi ve výsledku přijde mnohem horší, než že nemá jedničky. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. června 2025 17:29

continuity nejen kluci

Já měla první dvojku už ve druhé třídě, samé jsem pak měla možná ještě ve třetí, pak už ne. Já se docela odmítala učit věci nazpaměť