Dnes došlo k odvozu dravé zvěře k babičce, s tím, že je tam snad přemluví bratranci aby tam zustaly přes noc. Sambo životní optimista pro ně prej jede v pátek, já si myslím, že přijedou v 8 večer, moje optimistická varianta je uterý večer...Tak mi držte palce;)
Vše o těhotenství a dětech
Karja držím a tiež ich držím aj starým rodičom ![]()
Já dneska vedla Rosťu do jiné školky, naše bude otevřená až v srpnu, a on si cestou úplně nadšeně poskakoval, že jde do nové školky. To jsem úplně nečekala.
Maly dite naskočilo na nekonečný A proč? Starsi tohle vubec neměla, jak zacala mluvit az ve 3,5, je to teda docela otravny! ![]()
![]()
Potrefenáhusa a trvá to dost dlouho ![]()
dzizisketakluci jsou dneska na táboře a mladší se těší už od středy. Prý proč to nemůže být už od soboty. To jsem taky valila bulvy. I jsem začala věřit tomu, že příští rok dá švp
Evaeva jak?!!!![]()
starsi to fakt vubec nedelala, obcas se samozrejme pta a ne vzdycky ji zajima odpověď, ale nepta se 40x dokola
Potrefenáhusa Dvojčatům bude pět a junior to dělá furt. Moc mě neuklidnila kolegyně, její dcery to taky dělají doteď a to jdou do druhý třídy...
Janulik03 Taky jim držim. Oni si to tam s nimi domlouvali už před 3 týdny, dcera všechno odkývala, i říkala, co si jako přiveze. Dojeli jsme domů a že vůbec, hroznej pláč a stesk, že tam nechce spát o prázdninách, tak jsem jí řekla, že nemusí. Tak snad jí tam bratranci nalákají a aspon jeden den přespí no. Ráno tady taky brečela, nechtěla jet ani na ten jeden den bez spaní. Babička by si je chtěla vzít dvakrát za prázdniny na 4-5 dní, což je uplně jakože wau, to vykryje dva týdny, že, ale prostě přes moje děti je to maximálně neprůchozí....
dzizisketa Ha, tak to je šikovnej, dcera byla minulý týden uplně v šoku, že některé děti musí o prázdninách do školky, vyprávěla mi o tom s očima navrch hlavy:D:D
Vari v pěti a pul to naše taky dělá, a už to dělá fakt schválně:D:D:DA nebo něco čtu a ona furt, já to nechápu, ale proč, proč to tak je...
Potrefenáhusa už přesně nevím, mladší to nedělal, veškeré mluvení do teď obstará starší a on se vůbec nedostane ke slovu
Každopádně to pak vystřídalo období jakto? A to trvá do teď. Otravné je to stejně. Ale jeho moc nezajímá ta odpověď, vždycky to byla spíš výplňovka.
Karja naša malá je u nás zvyknuta a vždy plakala keď mama odchádzala a plače keď potom ide od nás. Najhoršie je keď náhodou počuje ako rodičia volajú so mnou, to je také že je jej smutno. Teraz sa naučila vziať mi telefón a posiela mame hlasové správy. A už teda neplače,ale že doma narieka že chce byť u nás ![]()
Tak uvidíš, možno to bude ozaj až do piatku
Janulik03 jj, to mají sousedi. Jim teda děti naopak brečí, když si pro ně k babičce jedou a nechtějí odjet. Už to tak prý dělají od malička, kdy nějak vnímají pobyt u babičky. A to bydlí kousek od nich, jsou tam fakt často:D. No jako kdyby to bylo do středy, stačilo by mi to. Ted mě čekají dva pracovně nacpané dny, takže to fakt fakt potřebuji.
Janulik03 Ježíš , to dělal vnuk , když jsme si pro něj přijeli tak plakal a potom když jsme ho odevzdali rodičům. On nás chtěl mít všechny pohromadě.
A pak často říkal "já počebuju maminku ". To většinou když jsme ho třeba napomenuli. A to my jsme byli v napomenutí hodně opatrní .
Vnuk keď povie že ide domov, myslí tým k nám ![]()
No, tak jsme včera dali s prvním vysvědčením tour de babičky, aby u druhé z nich proběhla debata nad samýma jedničkama že se diví, že má dcera za 1 i z chování...tvl málem jsem spolkla jazyk, abych nebyla sprostá.
rasaNori Tak to je hustý...ty jo, chudák malá (a ty teda, to chce sebeovládání!!!)
Garfie jako jo, když je hladová, tak to je občas dost husty, na ségru bývá jak pes, ale teda přijde mi, že to bylo už dost přes čáru.
rasaNori Rozhodně!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí