Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. července 2025 13:07

Mohučanka u nás teď frčí videoklipy a stavění lega

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 03. července 2025 13:20

Evaeva naše holky si pouští stavění takových modelových domků pro panenky a vaření:D:D. Ale skončí jim to, dostanou disney+ v angličtině, nechtěj chodit na kroužek, tak nazdar:D:D:D. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. července 2025 13:39

Karja u nás se stíhá obojí 

Offline Anema
1298 příspěvků moje polička 03. července 2025 14:24

Evaeva mě to asi baví proto, že naše holky jsou zrovna v úplně stejným věku jako hrdinky a hlavně mladší je úplně přesná Bingo . Jo a dívám se na to s nima i opakovaně, to se mi snad u žádné pohádky ještě nestalo. Samozřejmě jsou lepší a slabší díly. Muže to ale taky nenadchlo.

Potrefenáhusa to ráda slyším, že to má vzrůstající tendenci, my na to koukáme večer u převlíkání do pyžam a čištění zubů a po "Spidey a jeho úžasní přátelé", které dávali předtím, je to úplně balzám na moji duši .

Offline Zuzuli
3810 příspěvků moje polička 03. července 2025 14:36

Evaeva ja mam dceru na dovolene a stejne se kazdy den rano u snidane na Bluey na decku divam

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. července 2025 14:49

Zuzuli a pak si to dáš ještě s ní

Když snídáme my, tak běží peppa a medvěd a myška a pak Karol a Kvido, pokáč a nějaký Slovák Miro

Offline Potrefenáhusa
38930 příspěvků moje polička 03. července 2025 15:03

maly dite prave řvalo na řidiče kosiku, ze je Pan Prd! Ta se bohužel moc nestydí 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 03. července 2025 15:45

Nemate tip na vonkajsie hry/bojovky pre 4 deti(chalanov) vek 5-6 rokov? V nedelu ideme na piknik, ale nemam priestor tam cokolvek chystat dopredu, takze hladanie pokladu nie je idealne. Dovolim si vyvolat žluťásek , ta je myslim expert :)

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 03. července 2025 16:09

Mrakoplas bude tam nějaká voda? Já bych jim vzala stříkačky, pistolky nebo vodní bomby, jestli je společensky únosný, aby se tam zlili

Jestli ale myslíš nějakou bojovku, kterou odehrají na místě, jen ji nemusíš vymýšlet, koukni na venkovní bojovky od Albi. Mají několik témat pro různý věk.

Případně jestli máš na mysli stanoviště, kde mají něco nenarocného vykonat, tak mě napadá např. Pingpongový míček na lžíci, skákání v pytli (velký povlak na polštář ), hod šiškou na cíl (třeba kmen stromu), poznavacka stromů podle listů...

Nebo nějaké přírodní tvoření? Hledání přírodnin podle zadaných barev, náramek z papírové pásky s květinami, koruna z listí, dračí zub z listů kapradí, lodička z kůry, malování přírodninami...

Jestli jsem pořád mimo, nasměruj mě dál nebo víc rozvinu něco z tohohle.

Offline letfenixa
10908 příspěvků moje polička 03. července 2025 18:55

Bola tu tá debata o prečo? a podobne. Tak Lukáško rozpráva a rozpráva a zakončí to: "Že?" A kým nepoviem áno, alebo aspoň ehm, tak stále hovorí že?,  ŽE?

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 03. července 2025 20:42

Mrakoplas nebo chces treba 10 ukolu a at to da dohromady nejakou tajenku, nebo proste jen jako zabava na cestu? Pak zkus hledat ke stazeni "plotovka"

nebo se mi libi od Pohybovehry hra banditi, je tusim nekde ke stazeni asi za 100, ale na to jich je podle me malo/ jsou mali. Asi ji koupim jako zalozni na tabory... 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 03. července 2025 20:48

Anema U nás jsme se bohužel opět vrátili ke Cocomelounu, takže bych Spideyho docela brala. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. července 2025 21:48

Zina mně ten spidey taky nepřijde tak blbý v kontextu těch ostatních možností

Offline Potrefenáhusa
38930 příspěvků moje polička 03. července 2025 22:13

Zina Evaeva mne mučej Superčíčama 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. července 2025 22:35

Potrefenáhusa pár dílů jsme taky viděli, ale nechytlo se to. Ale nějak si nepamatuju, že by mně to štvalo 

Offline dzizisketa
9000 příspěvků moje polička 03. července 2025 22:35

Potrefenáhusa 

Jo Superčíči, ty naše děti mají taky rády, a Šárka je má i na tričku.

Offline dzizisketa
9000 příspěvků moje polička 03. července 2025 22:42

Odpoledne jsme šli s Rosťovými kámoši na zmrzlinu. My rodiče si povídali a děti si hrály, kluci byli zrovna za rohem a kutili něco v křoví. Najednou se u nás zjevil jeden a sháněl Hanku, to je maminka jiného toho kluka; ta tam nebyla, byl tam tatínek. Tak nám chlapec zřetelně oznámil, že ten druhý řekl PÍČA! 

Seděla tam vedle nás cizí maminka s miminkem v kočárku a ta se začala strašně smát, měla s sebou ještě staršího, asi tak dvouletého kluka, tak si asi představila, co ji za pár let čeká (ten její chlapeček byl naštěstí mimo doslech). A mě teda pobavilo, že ten malý informátor se sháněl po mamince, přítomného tatínka neuznal za kompetentní osobu k řešení situace

Offline Suya
příspěvků moje polička 03. července 2025 22:42

My jsme ze Spidey plynule presli na Marvel: Spiderman a je to super, hlavni hrdina je takovej Mirek DusinA je to navazujici pribeh na pokracovani, to mi prijde fajn zmena oproti kratkym dilum vseho ostatniho

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 03. července 2025 22:55

dzizisketa Nám dcera tuhle říkala po spaní v chatkách, že tam bylo v chatce vyrytych plno obrazku, všechny nám je překreslila, takze klasika, jen mě zaskočila maluvka zadku, že se to taky vůbec kreslí. A pak říká:  ,,taky tam byla básnička, tak jsem se jí naučila. Držím tvé péro pevně, ty mě líbáš jemně..a neee, no tak já jsem to zapomněla, jak je to dál, no a to je škoda!,,

Offline Suya
příspěvků moje polička 03. července 2025 22:58