Karja chúďa malé ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Karja a co se dceři u babičky tak strašně nelíbí? Vždyť tam měla i jiné děti, ne? A mladší to zvládá dobře? Řekla bych dětem, že tam v srpnu teda pojede jen mladší, třeba si to starší ještě rozmyslí.
Kokoska Tak to ta mladší nebude chtít jet a pak nás asi bude navždy nenavidet:D:D I ona by byla radši doma, ale prostě to lépe akceptuje jako tak nějak všechno.
Co se jí tam děje, asi z velké části nic objektivního, většinu věcí má v hlavě, 20procent je uz asi to, že prostě k té babičce nepřilnula, není to tam takové uvolněné nebo jak to říct. Nechce tam jezdit ani s námi na oběd třeba, netěší se tam, prostě ten vztah je takový nějaký zničeny už. Bratranci tam naopak jezdit chtějí furt, ale je baví hodně ten život na vsi, je to pro ně velká změna a jsou zvyklí, bydlí blíž, vídají se casto
Karja tak to je skoda, ze ji to tam nebavi a neciti se tam dobre. A taky, ze neni dalsi misto "na odlozeni" :)
KokoskaJá si myslím, že ji to tam baví, že je tam fakt zábava, jen něcim ji to tam nějak nesedí nebo něco se jí děje.
Karja ona je, podle toho, co píšeš, dost citlivá na různá ta malá příkoří. A taky není blbá a dobře ví, že vy byste byli rádi, kdyby tam pár dní zůstala
Ale tři noci mi přijdou jako úspěch, třeba to půjde i dál. Do srpna se jí to může rozležet.
EvaevaMyslím, že ne. Ta debata stále pokracuje
Karja chápu
Tak třeba to za rok zase zkusí ![]()
Karja Chceš říct, že po prvním verši jsi pořád doufala v uměleckou hodnotu, jo? ![]()
Garfie Tak spíš v různorodost;-)
Karja Takže jak je to celé?
brrr To asi nebude ještě celé, netvarila se s tim moc spokojeně;-)
Už se mi ty dvě historky pletou trochu dohromady ![]()
Otázka na znalkyně Kutné Hory - matně si pamatuju, že tam je nějaká stylová oblíbená baby friendly kavárna nebo restaurace, amirite?
dzizisketa Jo, je tam ta, kde se dá malovat na hrnky, ale jak se jmenuje no. Snad mě Karja doplní.
Otázka na znalkyně Kutné Hory - matně si pamatuju, že tam je nějaká stylová oblíbená baby friendly kavárna nebo restaurace, amirite?
@potrefenahusa
dzizisketa AranelNení to to kafírnictvi? To je jediné o čem jsem slyšela. Ale já s dětmi jdu buď do Gasku nebo jsme byly dvakrát v té Turistce, ale nevsimla jsem si něčeho extra babyfriendly ani v jedné
Tabea ja moc ne, my chodíme do kavárny v Gasku, tam je vedle v chodbě taková dřevěná šikmá plocha, která velmi láká batolata, kromě turistky je tam jeste myslim docela vyhlášená ruthardka, tam maj myslim na zahrádce pískoviště, jeste jsme byli na obědě Na Pašince, to je v Kaňku, tam to myslim bylo takový normálně příjemný s dětskýma zidlickama, žádná herna
a mame radi Kačinu, tam sice je kavárna taky ne baby-friendly, ale jinak zámek dost
dzizisketa dětský koutek je v restauraci Barbora, ale nebyli jsme tam
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí