tv ja jsem psala email jeste 30.6. , ale uz meli dovolenou, ktera bude cely cervenec. Nicmene mi vcera odepsala sekretarka, ze tridy rozdelene jeste nejsou a budou to resit posledni srpnovy tyden a ze eviduji muj pozadavek. Takze tam hned 1.8. volam a upomenu se se svoji zadosti. Budu urputna, carodejnici vazne nechci.
Vše o těhotenství a dětech
monis bezva, budu držet palce.
a urputná buď, stojí to za to.
Evaeva To nevím, musíme tam udělat parfusraz, a kdo to bude mít v chatce napsané bude mít pobyt zdarma;-)
Tvl, cely den jsem se drzela, i kdyz jsem od rana chtela jit kopnout do stodoly, ale ted me tak nasral sambo, ze uz nemuzu
Takze cely tyden mam deti od rana do pozdniho odpoledne, nemam auto, vedro na padnuti, vsichni kamaradi jsou na dovolene a ja jsem jediny zdroj zabavy i cil frustrace deti. Starsi se nudi a i k nakupu peciva je kecu jak na kolede. Obesli jsme behem tydne vsechna hriste, tahla jsem se s nima ve stredu pul hodiny na koupaliste s taskama v 33 stupnich pesky, hrali jsme si v lese. Porad vsechno spatne a ted mi muz vycte, jak je mozne, ze jsem za cely tyden nebyla schopna koupit dratenku, tvl dratenku!
Prosim vas, nemate nekdo doma drahu na vodu aquaplay? Da se to prenest v celku? Sezere to hodne vody? Prenyslim, ze bych ji koupila na tabory na volny cas pro mensi deti, o polednim klidu a tak. Ale muzela bych to vzdy vecer odnest dovnitr a rano zase ven...
A druha souvisejici otazka - nechcete se ji nekdo zbavit? ![]()
monis ty jsi svatá žena, protože po akci drátěnka bych asi byla schopná za sebou tak maximálně zabouchnout dveře a odkráčet do polí, zkus ho nezabít, dneska jsou ty tresty celkem přísné ![]()
monis v kolik proběhne akce "lopata"?
monis vezmi auto, odjeď lo lázní, a mužovi řekni, že drátěnku si určitě zvládne koupit sám - během toho týdne, co tu nebudeš. ![]()
monis jsou fakt mimo ![]()
Zrovna včera jsem si vzpomněla na bývalého manžela. Já celé dny s děckem sama, přijel z práce o půl sedmé a jel na trénink. Když jel na závody do zahraničí, tak jsem byla i 14 dnů sama a to jsem se musela ještě starat o zbývající psy, topit atd. A když jsem ho prosila, ať mi poryje kousek zahrady, tak jsem dostala bídu a prý "podívej se na Zuzku, jak se stará o zahradu, když ji dítě spí." No jo, jenže Zuzka mela od porodu pořád doma svého manžela, jako fakt pořád a celý den.![]()
tv no alespon ze to je ex![]()
monis je, občas mám výčitky, že děti nemají oba rodiče k dispozici, ale to fakt nešlo. "Vtipných" historek mám více. "Jako ty s náma nechceš jet ani na Silvestra"? Dítě půl roku, plně kojené, vstavajici co dvě hodiny. Chata, na kterou jsme jezdili jako parta několik let, moře alkoholu, cigára, hlasitá hudba. Jasně, tohle bych si děsně užila.![]()
Karja směju se ještě teď![]()
tv Ty vole,tak ty nervy za ten rozchod staly:Do:D. Mně říct sambo, podívej se na..., tak už jednu má. Ale ona málokterá je tak blbá, to by se těžko rozpominal. Ale je fakt, že jeden čas mi říkal o dvou holkach, jak jsou ony v pohodě a nic neresej,než se seznámil blíž s jejich manželama, teď i nich nějak neslychám....
Byli jsme na výletě, jeli jsme podél řeky kolem takových chatek, tak se tim dcera nějak rozpomnela, jeden z dalších rymu je ,,držím tvoje pero, ty kricis moje jméno,, . Ono to asi nebude nějak hodně jako umělecké.
letfenixaAle už se u nás večer plakalo, jaké to tam bylo hrozne a už tam nikdy nepůjde a jak ji jenom kecame, že tam být nemusí, ale musí. Tak ji říkám, ale však sis to tam přece rozmyslela. Tak nakonec se dostala do bodu, že si to jen chtěla zkusit, zkusila to a už to dělat nebude a napíše si to do deníku, aby si to furt pripominala....Takže opakovat se to nebude a to nám ještě babička nabízela týden v srpnu:D:D
Karja Pro tvojí dceru mám slabost od té doby, co jsem ji viděla :-). Ale to s tou poezií, to je top :-)).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí