Vše o těhotenství a dětech
Karja třeba si to nějaká kamarádka zapamatovala a ještě se to budete moct doučit. ![]()
Suya na to se kouká občas starší, ale pro mladšího mi to nepřišlo úplně vhodné. Ono ho to teda ani nebaví, ale na mně tam bylo dost střílení
Mrakoplas je potřeba něco vymýšlet, sami se nezabaví? Naši se teď se sestřenicí a bratrancem zabavili asi na šest hodin, domů se šlo jen kvůli nám.
Karja deti ostali u babky?
letfenixa jj byly tam nakonec tři noci. Básnička je ze spaní v chatkách se školou.
Karja to je bozi historka, uplne mi to po ranu zlepsilo naladu, to si nekde zapis
jako basnicka z prazdnin od babicky by to melo jeste lepsi grady teda.....
Karja
to mě mrzí ale, že to zapomněla!!
To období, kdy káka znamená žába, kraťasy a kakat ![]()
AranelNezbývá než se tam jet ubytovat a narazit na tu správnou chatku
Karja nepojedou tam za rok znovu?![]()
![]()
Karja Áno, súvislosti mi neušli.
Ukázalo se, že káka je ještě i náklaďák ![]()
![]()
Evaeva káka je prostě super užitečné slovo ![]()
Malenge ja si dam upominku na 1.8. a rozhodne napisu, nejhorsi, co se muze stat je, ze mi nevyhovi. Ale porad lepsi nez nedelat nic a byt cele prazdniny na nervy. Myslim, ze pocinaje zitrkem ve skole nebude ani noha, tak to ted asi nema smysl hrotit.
Zavolej tam co nejdříve. Ty třídy se rozdělují už v červnu plus třídní učitelé samozřejmě taky. Když jsem to řešila já, zašla jsem rovnou za ředitelem a poprosila jsem o konkrétní učitelku-taky jsem si zjišťovala "kvalitu", snad to nevyzní blbě.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí