Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. července 2025 12:56

dzizisketa a kdyby jste tam byli dýl, tak hezký byl výlet po červené z kh do pivovaru Malešov a zpátky vlakem. Tam teda taky není nic pro děti, ale je tam velký dvůr, kde se dá běhat.

Offline Aranel
6639 příspěvků moje polička 06. července 2025 13:06

Karja to bude ono, bylo to takhle v rohu náměstí.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. července 2025 13:09

Rodiče jedináčků nečťete, ale jedno dítě na dva rodiče, to je taková pohoda Být s ním sama mně úplně nebaví, ale když jsme tu dva... Zůstal nám tu teda největší pohodář, včera v restauraci půl hodiny žužlal brčko a koukal, jak jíme a tak

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 06. července 2025 13:14

Aranel My to tam zase tolik moc neznáme, když byly holky malé vydržely klidně 6 hodin v tom Gasku:D:D, letos jsme tam byli pouze na noci kostelů, jinak jsme se tam vůbec nedostali;-///. 

Jo a tím jsem si vzpomněla, ze v našem městě měli nedávno při jedné akci otevřené památky, tak jsme šli do kostela, synagogy a do pravoslavného kostela. Tak to bja jela klasicky ,,nesahejte na to a nelezte tam, holky v klidu,,. A v tom pravoslavném jen slyším ,,holky, nechcete si zahrát na harmonium,,? Tak to bylo něco pro ně, jedna šlapala, druhá hrála, střídaly se, nemohli jsme je odtamtud dostat, já v nervu, že to rozflakaj...a pak tam byl takový stoleček s pastelkama a tam, tak holky malovaly nějaké obrázky a ,,chcete nám tu to nechat na památku, tak jo, tak to tady vyzdobime,, a klepli to prostě hřebíkem na zeď, hned vedle těch modlitebních lavic, jakypak copak...sambo říká ,,tak tady je to takový free,,

Offline Aranel
6639 příspěvků moje polička 06. července 2025 13:31

Karja to.je.super!

Offline Zuzuli
3810 příspěvků moje polička 06. července 2025 13:46

Evaeva jestli te to potesi, tak muj jedinacek v restauraci nikdy nekoukal jak jim a nesedel v klidu ani par minut, natoz pul hodiny

Na ni byli treba dva, jeden ji nahanel vsude mozne a druhy do sebe zatim hazel jidlo, aby se mohl s tim prvnim vystridat

Offline Tabea
8168 příspěvků moje polička 06. července 2025 14:05

Zuzuli Haha, ted jsem si úplně živě vzpomněla, jak jsme byli v Jeruzalémě. Synovi byly čerstvě dva roky, já v pátým měsíci. Snídaně byly v restauraci mimo hotel. Muž chodil na snídani s předstihem, něco do sebe naházel, my dorazili pak. Muž lítal před restaurací za synem a já jedla. Ostatní jídla podobně.

Offline Tabea
8168 příspěvků moje polička 06. července 2025 14:08

Karja v podobným kostele jsme byli loni někde poblíž Rujány. Kostel byl takovej nenablejskanej, místo jedny boční kaple byla dětská herna s knížkama. Děti odtamtud vůbec nechtěly. 
Jeste vlastne u dveří myslím dostaly nějaký leták, co mají hledat a na konci dostaly samolepku. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. července 2025 14:19

Zuzuli vůbec ne, máš prostě málo dětí. Však píšu, že nám tu zůstal největší pohodář, povedl se ale až na třetí pokus To je zřejmě to dítě, co se s ním jezdí odpočívat na all -in (pokud teda za odpočinek budu považovat kopání si na pláži a plavání v bazénu po zbytek dne) Ale jakmile je s bráchy, tak amozřejmě naskakuje na jejich lumpárny.

Ale jinak jsem ráda, že se kluci zítra vrací, další týden sama s batoletem už nepotřebuju.

Edit: ale většinu čekání jsme se s ním samozřejmě střídali na houpačce, akorát s více dětmi už se jaksi není s kým střídat

Offline Tabea
8168 příspěvků moje polička 06. července 2025 14:28

Včera mě pobavila dcera. Byla tu ve městě akce, venku tisíce lidí. Stály jsme dlouhou frontu na holčičí  záchod. Hned před námi dvě baby, dost se k sobě měly. Jedna byla vzezřením spíš klučičí. Dcera mi říká lehce znechuceně: Hele mami, tomu pánovi lezou spoďáry s kalhot. Ja na to: To je paní. Jo, lezou. A ona: No, ta paní má ty kalhoty tak stažený, že ji koukají spoďáry. 
Těší mě, že ji pohoršujou koukající spodky a pusinkující se holky ji vůbec nezaujmou.

Offline dzizisketa
9000 příspěvků moje polička 06. července 2025 14:44

Děkuji všem za rady, myslím, že jsem myslela to Kafírnictví, ale i ty ostatní podniky vypadají dobře!

Offline dzizisketa
9000 příspěvků moje polička 06. července 2025 14:49

Tabea 

Šárka na mě dneska při koupání volala: Mami, potřebuju čurat, já neumím čurat při plavání!

A pak když bylo odbyto: Uf, to bylo o fous.

A ještě, když jsme spolu plavaly, volala na muže: Tatínku, pojď plavat, je to zábava!

Poslední dobou je s ní celkem zábava.

Offline Tabea
8168 příspěvků moje polička 06. července 2025 15:21

dzizisketa tyjo, ta krásně mluví! Dyk se teprv před chvílí narodila.

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 06. července 2025 15:30

Tak letos se musím pochválit za super výběr dovolené. A kdo hledá super místo v Alpách pro děti, tak rozhodně Wagrain! K ubytování guest karta se vstupem do akvaparku zdarma, okolo sppusta výletů pro děti i náročnější turisty, woom bike park jen pro děti, přírodní koupání... Děti si užily tématické stezky, z každé si kromě zážitků odnášely i malou odměnu, muž si užil kolo, já běhání po ránu, každý den jsme zakončili bazénem... Fakt super to bylo! A celkově i málo lidí, jen teda když už jsme někoho potkali, tak to byli češi

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. července 2025 15:48

MPLee ten wagrain je mezi Čechy dost profláklý totiž Super, že jste si to užili, vypadá to krásně 

Offline dzizisketa
9000 příspěvků moje polička 06. července 2025 16:39

Tabea 

Ta chvíle už trvá tři a čtvrt roku

Offline Tabea
8168 příspěvků moje polička 06. července 2025 17:04

dzizisketa letí to, letí. Moje miminko je právě na punkovým koncertě.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. července 2025 17:11

Tabea který?

Offline Tabea
8168 příspěvků moje polička 06. července 2025 17:24

Evaeva to osmiletý.
Neboj, neukecali mě na sourozenečka. I když to pořád zkouší.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. července 2025 17:43

Tabea to mně ani nenapadlo, že máš další. Překvapuje mně, že se snaží i takhle velký děti, co navíc sourozence mají.

Mohlo by to být mnohem horší, mohlo jít třeba na techno