Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Kokoska
35053 příspěvků moje polička 06. července 2025 17:47

Adelka se naucila jezdit na kole! V srpnu ji budou 4, zacala z tech ctyr deti nejdriv.

Offline 999
19839 příspěvků moje polička 06. července 2025 18:44

KokoskaŠikovná holka :-).

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 06. července 2025 20:01

MPLee

TenWagrain má super recenze, vždycky když na to v dětských skupinkách narazím, tak to každej chválí. A přes co jsi hledala ubytování? Ja o tom pořád premejslim, letos to nedáme, ale příští rok už se mi ta mladsi trochu víc rozchodi a bude to o to lepší;-)

Offline Suya
příspěvků moje polička 06. července 2025 20:18

Evaeva To je vtipny, u nas káka znamena okurka, hrasek nebo kukurice a kartacek na zuby

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. července 2025 20:18

Karja ona ho hodně propaguje ta paní z S dětmi v báglu. Já na něj koukala loni, ale mám pocit, že tam byl nějaký háčekKartička se musela kupovat, nebyla k ubytování? Nebo jsme nenašli vhodné ubytování, to je taky možný. (Když jezdíme s našima, tak chceme jeden apt s minimálně dvěma ložnicemi a odpovídajícím počtem postelí v nich a to bývá problém)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. července 2025 20:20

Suya to možná ještě přijde, tyhle věci zatím nepojmenovává. Teď se docela rozjíždí, ale co chceš vymyslet z pěti hlásek

Offline Suya
příspěvků moje polička 06. července 2025 20:22

Evaeva Nase zrovna ma nejakej vyvojovej skok, zacina opakovat a pridava slova kazdej den. A taky na frekvenci hysteraku pridava

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. července 2025 20:25

Suyaano, u nás je teď taky v řeči skok. On toho zatím moc nenamluvil, tady se trénuje hlavně hrubá motorika Hysteráky zatím extra nejsou, to podle mě přijde až tak po druhých narozeninách. (Ne, že by se nevztekal vůbec)

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 06. července 2025 20:44

Evaeva Karjamy ubytování měli přes kamarádku s mikro cestovkou, ale byl to Tenhle penzionApartmán byl 3+kk, sice starší, ale prostorný, s balkonem s výhledem na hory a do akvaparku jsme chodili rovnou v plavkách, ten byl asi 100m. Naprosty klid v okoli, na zahrade mazlici kocka

Karticku jsme meli primo k ubytovani, ale letos vyjmuli ty asi nejzadanejsi lanovky i z te "lepsi" Salzburger karty. Takze jsme za ten tyden zaplatili 2 lanovky, ale stalo to rozhodne za to.  
Pres S detmi v baglu a jejich pruvodce jsem to nasla, ale jinak zadne skupiny neznam, tak me nenapadalo, ze to bude tak proflakle. Ale jako stejne tam bylo poloprazdno, tak me to ani neobtezovalo

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. července 2025 20:48

MPLee no to je trochu specifikum mého otce Jakmile něco není v ceně, tak je okolo spousta řečí, kolik to stojí (Peníze na to má, v tom to není)

Díky za tip na ubytování. Já bych ráda, příští rok zase vyrazila, letos do hor nejedeme, už teď mi chybí

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 06. července 2025 20:54

Evaeva jako my s tim taky trochu pocitali, ale az u lanovky byla cedule, ze od letoska to v te karte neni. My ji nastesti predtims zapomeli dokoupit, takze nam stacila ta mistni, s ni byla zadarmo mhd mezi mesty, 2 sedackove lanovky, ten akvapark, navsteva lami farmy a dalsi. Takze za nas spokojenost i tak. Ale chapu, ze to nekoho muze rozladit. 
cestou tam jsme se jeste zastavili na jednu noc V chaticce BezKempu a to bylo za tu cenu taky vyborny. No proste nam to letos vyslo a mam fakt radost, protoze v zime to bylo docela fiasko

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. července 2025 21:03

MPLee jo no, tohle je takový polovičatý systém, taky by mně to překvapilo. Někde tu kartu prostě musíš koupit, jinak jí nezískáš, ale pokud chceš skoro každý den jet lanovkou, tak se to vyplatí.

No zima bude zase oříšek, mimino už se asi bude učit lyžovat, takže nás zase čeká hledání dětských areálů. 

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 06. července 2025 21:18

MPLee Tak to nakonec dobře dopadlo všechno, výhled počasí a tak;-). Jo, mně se spíš ten systém zdál takovej nejasnej, že někde karta ano, někde se dokupuje, něco tam je, něco tam není.....

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 06. července 2025 21:30

Karja jo, bordel v tom je, tech karet je navic nekolik, my dostali zdarma 2 ruzne, neco by bylo jen na 3. co se kupuje a neco ani tak ne Zmokli jsme jen vcera primceste z bazenu, takze uspech!  No a vzhuru po hlave do priprav taboru

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. července 2025 22:05

Karja jo, to má každý region úplně jinak. Různě se to překrývá, někde je v tom hodně věcí, někde jen pár lanovek... Dobrou kartu jsme měli ve Schladmingu.

Offline Potrefenáhusa
38930 příspěvků moje polička 07. července 2025 12:07

My jsme včera byli v Mariánský Týnici, bylo to skvělý a pro nás zcela překvapivě tam měli prohlídku orientovanou fakt na děti, jednak jsme byli v celém areálu až na jeden další pár sami, pak tam je teď interaktivní výstava zvukových nástrojů, takže deti tam mohly brnkat na struny nebo do něčeho mlátit paličkou a v neposlední řadě tam mají dětskou hru s hledáním pokladu, kromě toho je tam etnografická výstava se zvyky na vsi a pak i část věnovaná řemeslům, je tam vybavena stará školní třída i hospoda, pro děti tam maj zvukový puzzle, nějaký skládačky, tematicky omalovánky...fakt jsme se to užili 

(a ještě je to Plzeňsko strasne krásný, strejda měl jen pár kilometrů odsud chalupu, ale v dobe myho dětství byly všechny tyhle barokní poklady strašný ruiny včetně kláštera v Plasích - tam teda s detma moc doporučuju tu stavitelskou expozici NTM) 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. července 2025 12:10

Potrefenáhusaokej, rýsuje se nám další dovolená plasy mám na seznamu už dlouho, ale od nás je to na výlet daleko 

Offline Potrefenáhusa
38930 příspěvků moje polička 07. července 2025 12:22

Evaeva no asi jak od nás! 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. července 2025 12:27

Potrefenáhusa no, pro nás je to moc. Na otočku do Plzně, dál ne. Nezvládáme ani všechna bližší místa

Offline letfenixa
10908 příspěvků moje polička 07. července 2025 16:13

Máme za sebou zubárku, ja nemám žiadny kaz , Lukáškovi opravila ten od jesene, zvládol aj RTG, a má 2 malé, mala termín už o 2 týždne, tak na parádu