Evaeva myslíš, že už za rok jo?
Potrefenáhusa Tím jsem je chtěla taky oblbnout, ale jak píšeš,už nejsou hloupé:D:D:D
No tohle by prostě chtělo vidět na živo, jak je to vysoko a tak, at člověk nekoupí kravinu.
Evaeva myslíš, že už za rok jo?
Potrefenáhusa Tím jsem je chtěla taky oblbnout, ale jak píšeš,už nejsou hloupé:D:D:D
No tohle by prostě chtělo vidět na živo, jak je to vysoko a tak, at člověk nekoupí kravinu.
Karja no my máme jednu takovou menší, resp. nemá tam pak už zářezy, tak ta už miminu bude malá. Ale myslím, že starší by už pak mohl na klasickou židli, akorát ji musíme koupit a jeho přesvědčit, že je to dobrý nápad.
Potrefenáhusa my máme seedes a jsem s nimi spokojená. Jednu teda využívá mimino pro zisk banánů, ale jinak je moc nestěhují.
Evaeva ja jsem s noma taky spokojena, ale drasaj me t strasny rány do kuchyňských dvířek a taky furt stehuju židli od odpadkovyho koše, myčky apod., furt to někde překáží
Potrefenáhusa u nás mají k dispozici tři ty IKEA plastové stupínky, stěhují ty
Potrefenáhusa v mojí úzké kuchyni nejvíc překáží ty děti
když otevřu myčku a oni si vlezou do těch 20cm, co zbývají do protější skříně ![]()
Lukasko zavadza úplne neskutočne, vždy ostane stáť na prahu, v priechode, tesne pred/za človekom, že trebárs ani neodmoknem, aby som ho nemusela odsunúť.
A mám materskú radosť, dúfam, že to nezakriknem, začalo ho baviť čítanie ![]()
![]()
letfenixa to vam moc preju! U nas knizky nikoho nezajimaji, vlastne ani filmy moc ne. Mrzi me to, takovy skvely relax, zabava...
Gatita fakt sa opatrne teším, lebo nechcel čítať, lebo čítanie môže spôsobiť zvracanie
, ale upútali ho príbehy o rodine Dušičkovcov, máme doma 3 knihy, a s nadšením číta ![]()
Karja Opatrně s těma područkama, někdy se nedají zasunou pod stůl, takže to zavazí (ale třeba máš dost prostoru), ale někdy to vadí i těm dětem, že se jakoby nemůžou pořádně zasunout. Tohle bych určitě vyzkoušela, nebo aspoň pořádně změřila. Nebo koupila bez nich. :-)
Garfie No, to máš pravdu, protože ani já područky nepoužívám;).
Karja No já to nechtěla říct úplně naplnou hubu
, ale taky myslím, že u těch židlí k psacímu stolu jsou trochu zbytečné.
Garfie ja na ty židli sedávala nastorc, jedna područka za zadama, druhá pod nohama ![]()
letfenixa No tak to je náhoda, s autorkou jsem seděla několik let v lavici! Tak až ji uvidím, řeknu jí to, bude mít radost:)
Potrefenáhusa
Přesně!!!
Garfie jj, jako máš pravdu, navíc jedna dcera má pokojíček fakt mini, čím subtilnější věci tam budou tím líp.
Gatita jeej! Podakuj jej, prosím, za putave príbehy.
Garfie já područky potřebuju, ale u dětí mi to taky přijde zbytečné. A určitě výškově nastavitelné, když už.
Garfie já područky potřebuju, ale u dětí mi to taky přijde zbytečné. A určitě výškově nastavitelné, když už.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.