Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 23. července 2025 21:09

Kokoska Amálku máme, je to docela pekne;-). Holkám se ještě hodně teda líbily pohádky od Čapka, a pak taková edice Nezbednici, tam jsou krátké příběhy ze školy. Pak jsme hodně četly básničky a to se fakt naučily tak, že mi třeba Vodnanskeho prerikaly celeho už samy v 5 a 4 letech:D. To jsou fakt pekne básničky. 

Offline Kokoska
35053 příspěvků moje polička 23. července 2025 21:15

Karja Vodnansky a Zacek, to jsou pekne basnicky. O pejskovi a kocicce maji radi na tabletu, ten starsi teda uz tolik ne, Adelka jeste jo. Nejvic samozrejme miluje, jak pejsek sezral mydlo a sly mu z pusy bubliny.

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 23. července 2025 21:17

Kokoska Jojo, já jsem jim.koupila Jan Vodnansky Dětem a to měly fakt rady. Já myslím, že i teď by to ještě chtěly cist;-). Tak zkus to, tonjsounfakt hezké veselé básničky, bavilo to i me;-)

Offline Myrtila
5365 příspěvků moje polička 23. července 2025 21:25

Kokoska Co Mlsné medvědí příběhy, jestli zná ten večerníček?

Offline brrr
12371 příspěvků moje polička 23. července 2025 21:36

Kokoska Ferda mravenec je dobrý nápad, u nás to byl v těhle letech taky docela hit.

Offline Kokoska
35053 příspěvků moje polička 23. července 2025 21:43

Myrtila to by mohlo byt hezke.

Offline Potrefenáhusa
38931 příspěvků moje polička 23. července 2025 21:46

Aranel nase obě miminka měly taky ve 3 měsících přes 6 kilo

Offline Potrefenáhusa
38931 příspěvků moje polička 23. července 2025 21:51
Reakce na Kokoska:

Potrefenáhusa Adelka zna diky brachovi spis ty klucici, ale moc na to stejne nekoukaji. 

​závidím! My ted byli na vecernickovsky výstavě ve Slaným (moc nedoporučuju, je taková hodne malá a retro) a nase holky ty klasicky večerníčky vubec neznají. (Starší jednu dobu rada koukala na A je to, ale mladší nechce ani to)

Offline Aranel
6641 příspěvků moje polička 23. července 2025 22:02

Makara

Potrefenáhusa Nestíhám posilovat!!

Offline Potrefenáhusa
38931 příspěvků moje polička 23. července 2025 22:20

Aranel je to drsný, já taky ne a jeste se chce casto nosit i ta 22kilová, tak to už pláču hodne 

A ta menší je furt strasnej připínáček

Offline Pinot Noir
29957 příspěvků moje polička 23. července 2025 23:05

Aranel to právě posiluješ průběžně, je teda fakt, že někdo ty váhy musí zvyšovat rychleji než jiný.

Nosím ještě i šestiletého, každý večer mu nějakým záhadným způsobem "přestanou fungovat nožičky" a musím ho vynést do patra, a taky prý existuje pravidlo, že mokré nohy z bazénu nesmí šlapat na trávu, takže z bazénu na terasu se taky vždycky nese. . Ale pořád nemá ještě ani 17 kilo, tak to se dá.

Offline Potrefenáhusa
38931 příspěvků moje polička 24. července 2025 08:05

Pinot Noir ja naopak nosim rano z patra, vyhoda je, ze uz jdou nosit na zadech 

no ale tuhle jsem si nekde chtela koupit cinky, rikala jsem si, jak mam naposilovano a prd, odešla jsem s kilovýma a prijde mi to až až, spis než naposilovana jsem z toho bolavá a sedřená

a mam takovou stiznost, maly dite začalo (konecne) spat tak v 80% noci na jeden zátah az do rána (brzkyho, ale jde jeste douspat, ted jeste obe spej) - takze spim většinu noci bez přerušení aspoň těch 7 hodin v kuse ...... a ja jsem z toho uplne mrtvá, mnohem mrtvější, než při probuzeni co dvě hodiny, chce se mi furt spát a chci víc a vic (slovy Václava Hraběte Kdybych měl dospat všechny svoje nedospánky, uz bych se nikdy neprobudil)

Offline Pinot Noir
29957 příspěvků moje polička 24. července 2025 08:43

Potrefenáhusa ježiš, jsem myslela, že jsem blázen jenom já! Na jaře jsem se odstěhovala od kluků zpět do ložnice a tím pádem mě ráno nebudí, když vstávají. Spím bez přerušení tak 6 - 7 hodin, ale mně se chce teď přes den pořád spát! Ale pořád! Sednu k práci a už mi padá hlava. Abych se udržela vzhůru, tak samozřejmě žeru. Takže já po všech těhotenstvích a letech nevyspání navzdory všem pravidlům a obvyklým vývojům asi ztloustnu v okamžiku, kdy děti začnou normálně spát, a ještě způsobím průser v práci, nebo nevím fakt.

Offline Potrefenáhusa
38931 příspěvků moje polička 24. července 2025 08:49

Pinot Noir já už nechci, už takhle se me drží skoro 10 kilo navíc, se kterýma mi nejde hnout

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 24. července 2025 08:49

Potrefenáhusa Pinot Noir Jak říká moje kolegyně, přespání je horší než nedospání:D:D.

Offline Potrefenáhusa
38931 příspěvků moje polička 24. července 2025 08:51

Karja 7 v kuse je mnohem horších než max 3x2!!!!!

Offline Aranel
6641 příspěvků moje polička 24. července 2025 09:15

Pinot Noir No právě zaostávám za tím závažím!

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 24. července 2025 09:24

Potrefenáhusa Ono opravdu záleží v jakých poměrech se ti v tom spánku vyskytujou jednotlivé spací fáze. Já od té doby co mladší začal spát relativně celou noc spím v chytrých hodinkách, které to měří a když se probudím jako zmlácená, tak si ten svůj spánkový graf prohlídnu a hned se můžu politovat, že jsem se zase nevyspala

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. července 2025 09:49

Karja nic jako přespání neznám, to jsem v životě nezažila

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. července 2025 09:51

Aranel možná se zaseknevšechny moje děti se narodily na 95. perfentilu, ale v půlroce byly dvě z nich okolo 50. Mimino teda ne, ten je teď tak na 70.