Kokoska Amálku máme, je to docela pekne;-). Holkám se ještě hodně teda líbily pohádky od Čapka, a pak taková edice Nezbednici, tam jsou krátké příběhy ze školy. Pak jsme hodně četly básničky a to se fakt naučily tak, že mi třeba Vodnanskeho prerikaly celeho už samy v 5 a 4 letech:D. To jsou fakt pekne básničky.
Vše o těhotenství a dětech
Karja Vodnansky a Zacek, to jsou pekne basnicky. O pejskovi a kocicce maji radi na tabletu, ten starsi teda uz tolik ne, Adelka jeste jo. Nejvic samozrejme miluje, jak pejsek sezral mydlo a sly mu z pusy bubliny.
Kokoska Jojo, já jsem jim.koupila Jan Vodnansky Dětem a to měly fakt rady. Já myslím, že i teď by to ještě chtěly cist;-). Tak zkus to, tonjsounfakt hezké veselé básničky, bavilo to i me;-)
Kokoska Co Mlsné medvědí příběhy, jestli zná ten večerníček?
Kokoska Ferda mravenec je dobrý nápad, u nás to byl v těhle letech taky docela hit.
Myrtila to by mohlo byt hezke.
Aranel nase obě miminka měly taky ve 3 měsících přes 6 kilo ![]()
Potrefenáhusa Adelka zna diky brachovi spis ty klucici, ale moc na to stejne nekoukaji.
závidím! My ted byli na vecernickovsky výstavě ve Slaným (moc nedoporučuju, je taková hodne malá a retro) a nase holky ty klasicky večerníčky vubec neznají. (Starší jednu dobu rada koukala na A je to, ale mladší nechce ani to)
Potrefenáhusa Nestíhám posilovat!! ![]()
![]()
Aranel je to drsný, já taky ne a jeste se chce casto nosit i ta 22kilová, tak to už pláču hodne ![]()
A ta menší je furt strasnej připínáček
Aranel to právě posiluješ průběžně, je teda fakt, že někdo ty váhy musí zvyšovat rychleji než jiný. ![]()
Nosím ještě i šestiletého, každý večer mu nějakým záhadným způsobem "přestanou fungovat nožičky" a musím ho vynést do patra, a taky prý existuje pravidlo, že mokré nohy z bazénu nesmí šlapat na trávu, takže z bazénu na terasu se taky vždycky nese.
. Ale pořád nemá ještě ani 17 kilo, tak to se dá.
Pinot Noir ja naopak nosim rano z patra, vyhoda je, ze uz jdou nosit na zadech
no ale tuhle jsem si nekde chtela koupit cinky, rikala jsem si, jak mam naposilovano a prd, odešla jsem s kilovýma a prijde mi to až až, spis než naposilovana jsem z toho bolavá a sedřená ![]()
a mam takovou stiznost, maly dite začalo (konecne) spat tak v 80% noci na jeden zátah az do rána (brzkyho, ale jde jeste douspat, ted jeste obe spej) - takze spim většinu noci bez přerušení aspoň těch 7 hodin v kuse ...... a ja jsem z toho uplne mrtvá, mnohem mrtvější, než při probuzeni co dvě hodiny, chce se mi furt spát a chci víc a vic (slovy Václava Hraběte Kdybych měl dospat všechny svoje nedospánky, uz bych se nikdy neprobudil)
Potrefenáhusa ježiš, jsem myslela, že jsem blázen jenom já! Na jaře jsem se odstěhovala od kluků zpět do ložnice a tím pádem mě ráno nebudí, když vstávají. Spím bez přerušení tak 6 - 7 hodin, ale mně se chce teď přes den pořád spát! Ale pořád! Sednu k práci a už mi padá hlava. Abych se udržela vzhůru, tak samozřejmě žeru. Takže já po všech těhotenstvích a letech nevyspání navzdory všem pravidlům a obvyklým vývojům asi ztloustnu v okamžiku, kdy děti začnou normálně spát, a ještě způsobím průser v práci, nebo nevím fakt. ![]()
Pinot Noir já už nechci, už takhle se me drží skoro 10 kilo navíc, se kterýma mi nejde hnout ![]()
![]()
Potrefenáhusa Pinot Noir Jak říká moje kolegyně, přespání je horší než nedospání:D:D.
Karja 7 v kuse je mnohem horších než max 3x2!!!!!
Pinot Noir No právě zaostávám za tím závažím!
Potrefenáhusa Ono opravdu záleží v jakých poměrech se ti v tom spánku vyskytujou jednotlivé spací fáze. Já od té doby co mladší začal spát relativně celou noc spím v chytrých hodinkách, které to měří a když se probudím jako zmlácená, tak si ten svůj spánkový graf prohlídnu a hned se můžu politovat, že jsem se zase nevyspala ![]()
Karja nic jako přespání neznám, to jsem v životě nezažila ![]()
Aranel možná se zasekne
všechny moje děti se narodily na 95. perfentilu, ale v půlroce byly dvě z nich okolo 50. Mimino teda ne, ten je teď tak na 70.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí