Tak moje starsi dite se z nejakeho zahadneho duvodu rozhodlo si udelat botu ze synovy helmy na kolo. Jak to dopadlo je asi jasne. Dost draha 10 vterinova sranda ![]()
Vše o těhotenství a dětech
MPLee spis bych cekala, ze ji to podjede a spadne na krovky. Ty detske napady byvaji casto k nezaplaceni.
Potrefenáhusa má pár modřin na zádech a na holeni. Dikybohu.
rasaNori myslíš, že příště už tam nepoleze? ![]()
Kokoska tak ona si ji dala hezky na asfalt a rovnovahu ma dobrou
Aspon, ze Alza doda novou do rana a malej muze zitra na tabor (davam mu helmu i na pobihani okolo taborniku a jizdu v kocarku na bruslich, ne ze by nutne musel rano hned na brusle. Ale nastvala me moc.
MPLee to se nedivim.
Tabea ani boha. Dneska zase někde visela ve svahu, taky jsme měli takovéhle počasí, tak to fest klouzalo.

rasaNori je mi to jasný.. Kozle jedno... ![]()
Prosim o radu - potrebovala bych knizku kratkych pohadek pro ctyrletou holcicku. Co se vam osvedcilo? Vim, ze knizky se tu uz nekolikrat probiraly, ale nejsem schopna to dohledat, tak se ptam znovu.
Kokoska Co třeba kocour modroočko? To je hezký;)
Kokoska u nas jsou oblibeny kvak a žbluňk, pavouk Čenda a ted je hodne bavi (mame novy) A pak se to stalo (o různých dětských zlozvycích, ma to trochu macourkovskej vajb :-) kocoura modroocko maj taky rády
Karja Potrefenáhusa dik, Modroocka maji jeste po rodicich. Na to ostatni kouknu.
KokoskaKrysáci a nebo něco od Kahouna
Kokoska u nás frčeli Včelí medvídci, a zmínění Kvak a Žbluňk a Pavouk Čenda, to je ale jeden příběh.
Evaeva Pinot Noir taky dekuju. Spis pry nejake kratsi pohadky, tak Čenda asi az pozdeji.
rasaNori Mam pro tebe další hru na boulderovou stěnu, až zas budeš potřebovat. Deti se rozdělí na dva týmy a každý začíná na jednom kraji steny. Lezou hned za sebou horizontálně a snaží se dostat co nejdál. Když se ti první potkají, dají si kámen, nůžky papír. Kdo prohraje, běží na začátek. Druhá strana se snaží postoupit aspoň o krok dál. A tak dále po určitý časový limit. Který tým je za půlkou, ten vyhrál.
* na dětskou boulderovou stěnu ![]()
Dneska na 3měsíční prohlídce dítku navážily 6,5 kila. Tak si říkám, dobrý, akorát dvojnásobek porodní váhy to do "narozenin" bude, podle tabulek!!
No, podle tabulek má mít ten dvojnásobek v půl roce ![]()
Nevíme, kde tu váhu má. Je normálně akorát, žádný čtyři brady a stehno jak já biceps... (joo, v čekárně člověk zahlédne leccos
)
Kokoska on ten Čenda je docela pro malý, ale jak je to jeden dlouhej příběh, tak je pravda, že to čtení je pro rodiče takový nekonečný
u nás jsou ještě docela oblibeny Pohádky z chaloupky na vršku a taky Zlatá sbírka pohádek od Disneyho, tu má dítě hodně rádo, nakoupila jsem na knihobotu ty, který zná z telky (Lvího krále, Rebelku, Snehurku, Medvědí bratry atd.) literárně je to takový trochu slabší, osekanej příběh na kostru, ale ona to miluje
Potrefenáhusa Adelka zna diky brachovi spis ty klucici, ale moc na to stejne nekoukaji. Jeste me napadlo neco o Ferdovi, tam myslim byly taky jednotlive pribehy, nebo neco z vecernicku, vceli medvidci nebo vila Amalka.
Aranel
já měla robátka co se tak- tak vešla do percentilove tabulky. Naše paní doktorka při domácí návštěvě po příchodu z porodnice prohlásila, že to vypadá spíš na prohlídku šestitýdenního kojence. No a v šesti týdnech ta váha byla spíš na tu tříměsíční až půlroční.
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí