Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. srpna 2025 13:29

Gatita chápu! My máme teď pohodindu

Offline dzizisketa
9000 příspěvků moje polička 10. srpna 2025 14:18

Děcka na výletě: ječí a rvou se o to, kdo bude vedle mě lízat zmrzlinu, kdo se bude houpat na houpačce.

Děcka po návratu: ječí, že nebudou uklízet a rvou se, kdo se půjde později koupat.

Děcka cestou v autě: Šárinko, dáš si ovocíčko? Ano, děkuju. Dej si ještě hrušku, je výtečná!

Offline Potrefenáhusa
38931 příspěvků moje polička 10. srpna 2025 15:42

dzizisketa nase se zase strasne vítaj, kdyz se chvilku nevidej, jdu v zoo s jednou na záchod a pak k sobe bezej z 20 metru a řvou Kačí!!!!!!!Terí!!!!!!!a 5 minut se dlouze objimaj (o zbytku radej pomlčet, zvlast v tom aute)

Offline Potrefenáhusa
38931 příspěvků moje polička 10. srpna 2025 16:04

Navštívili jsme další dům přírody, tentokrát litovelske pomoravi a byli jsme fakt nadšeni, v samotném domě sice žádnou expozici nemají, ale mají moc pěkne udělané okolí s vycházkovým okruhem a galerii v přírodě, včetně čtyř větších realizací. Jedna z nich je Rajská zahrada od Františka Skály, z ty jsem byla úplně vytavena ja - zvenku jako archa a zevnitř jako středomořský rajsky dvůr kombinovany s babiččinou zahrádkou, se stínem v horkém létě a fontánkou...no dokonalost sama. Muži se zas nejvíc líbila slunečna hora snu od Miloše Šejny, a vubec cely to bylo moc pěkný, fakt jsme si to tam užili. Fotky zevnitř schválně nedávám. 

Offline Potrefenáhusa
38931 příspěvků moje polička 10. srpna 2025 16:12

A vcera jsme byli v dome přírody moravského krasu u Macochy a za me taky super, tam zas mají moc pěknou expozici uvnitř. Byli jsme v Katerinske jeskyni, to bylo hodně wow 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. srpna 2025 17:04

PotrefenáhusaMacochu a Kateřinskou jsme s nimi dali před lety a bylo to super. Od té doby se datuje mladšího láska k lanovkám

To Litovelské Pomoraví vypadá skvěle, už jsem o něm slyšela. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. srpna 2025 17:05

Říčany doporučuju! Akorát škoda, že něco není otevřené i dopoledne, bylo by to lepší.

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 10. srpna 2025 20:18

Potrefenáhusa já uz jsem si v mobilu zalozila slozku tipy na vylety z parfu. Diky

Offline Potrefenáhusa
38931 příspěvků moje polička 10. srpna 2025 20:49

monis můžu přihodit ještě skanzen v Rožnově pod Radhoštěm (je tam taky ve městě ted ta trnkova interaktivní výstava, ale nebyli jsme tam) a skoro noční Pustevny potmě v dešti pod heslem Čím horší počasí i terén, tím jsou děti spokojenější!

Offline brrr
12371 příspěvků moje polička 10. srpna 2025 20:56

Potrefenáhusa Nebylo ve skanzenu narváno? Mě to vždycky ty davy znechutí a přitom Valašskou dědinu mám ráda.

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 10. srpna 2025 21:07

Potrefenáhusa jo to verim, u nas byly deti na dovolene taky velmi spokojene, kdyz mely softshellky, gumaky a plastenku a lezly v tom na horach v lese po sutrech

Pustevny jsem videla naposledy chvili po tom, co vyhorely a predstava toho procesi z Trojanovic mne vzdycky odradi, takze navsteva v noci za deste byl celkem fajn napad

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. srpna 2025 21:12

monisšutry jsou vždycky dobrý nápad

Offline Potrefenáhusa
38931 příspěvků moje polička 10. srpna 2025 21:34

brrr hele vůbec! Ale ona byla celkem zima, pod mrakem a s občasným deštíkem (jak říkám, nejlepší počasí!)

Offline dzizisketa
9000 příspěvků moje polička 11. srpna 2025 09:51

Nás v sobotu nadchly Jeseníky, byly jsme na zámku v Janovicích, dovolenou příští rok bychom rádi strávili tam, tak pak tady zase poptám doporučení

Jinak dva týdny u našich zvládly děti i prarodiče v pohodě, bez stížností, tak jsem si oddechla.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. srpna 2025 10:50

dzizisketa to je super, že tentokrát psychologa nepotřebuje nikdo

Jeseníky jsou super. My byli s dětmi v okolí velkých losin a rozhodně jsme se nenudili.

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 11. srpna 2025 11:45

dzizisketa Tak u nas jsme nezvládli ani oběd, normalne jsem mezi polévkou a hlavním chodem sbalila věci, děti naskakaly do auta. Pak se to uklidnilo, protože osazenstvo poznalo, že to už je hooodne přes čáru. Ale ten okamžik, kdy mi proletlo hlavou, že fakt vypadnu, nechám tam i samba a vlastně budu mít klid, tak to bylo fakt osvobozující ta myšlenka. Ne bylo to fakt strašny, příšerný, měsíc se tady snažím přesvědčovat děti, a pak to tam ostatní poserou v 10 minutách, doslova v 10 minutách. Takze nevím teď, jakej zaujmu postoj, asi se na to vyseru, to je tak jediné, co mě napadá. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. srpna 2025 11:46

Karja já myslím, že nemusíš udržovat vztahy jen kvůli nějaké příbuznosti

Offline Janulik03
20331 příspěvků moje polička 11. srpna 2025 11:47

Karja ono niekedy fakt nie je na škodu vyčistiť vzduch.

A to bolo u tvojich rodičov? Som mala dojem, asi mylný, že deti sú tam radi

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 11. srpna 2025 12:01

Janulik03 Nene, to bylo u druhe babičky, jak tam velkamala nechce moc jezdit. Oni by si rádi brali děti na hlidani, ale ona tam hrozně zoufale nechce, což my už teda bereme, ale babička to nějak nebere. Chápu, že ji to mrzí, ale jako nemám už žádné karty v rukávu s kterýma hrat, prostě já to nezmenim. 

Offline Janulik03
20331 příspěvků moje polička 11. srpna 2025 12:04

Karja ahha, no je to ťažké,