Kdysi jsem se s dcerami trochu přetahovala názorově ale ve chvíli kdy se jim narodily děti, fakt od prvního momentu vycházíme výborně. Já s nadšením objevuju vymoženosti a nové pohledy na výchovu dětí. A ony zas když to nefunguje hledají radu u mně. Umíme dělat kompromisy a nejdeme proti sobě. Taky to teď pro mě je vztahově snad nejhezčí období.
Mně se tohle taky s maminkou stalo a jsem nadšená. Ze začátku nějaký rady byly, teď už si vnoučátko jenom prohlížejí jak svatej obrázek, maminka mu zpívá písničky z večerníčků, tatínek ho oddaně drncá v kočárku pod ořechem ![]()
S tatínkem je to vůbec skvělý. Nikdy, nikdy neřekl ani slovo k tomu, že má dvě dcery. Ale myslím, že vnouček přišel jako dar z nebes a že mu bude úplně nejlepší dědeček.
... tchyně naopak na každý zabrečení říká něco jako: "Teda vy ho trápíte! Rodiče tě trápěj, viď?", a když se mu začneme věnovat, zase se kolikrát dozvíme, že s ním děsně naděláme. Tak aspoň to s tím trápením jí muž zakázal.
stes Janulik03 Já myslím, že tady od začátku nic nebylo mířeno proti babičkám jako živočišnému druhu
spíš že jsou prostě různý. Některý úžasný!!