Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Len
2674 příspěvků moje polička 12. srpna 2025 22:40

Evaeva Jo, jsou to ty velký kuličky a bylo to fakt moc hezky udělaný. My jsme tu zoo ani nestihli, navíc syn byl před dvěma týdny jinde a moc úspěch nesklidila. V tom areálu jsme ale vydrželi dlouho, bylo tam pěkný velký hřiště s hodně prvkama, ty vory a obří lanový houpačky by kluky myslím mohly bavit. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. srpna 2025 22:42

Len určitě jo! Kuličky, vor... pro ně by to byl ráj. (Zoo u nás taky moc nefrčí)

Offline continuity
43219 příspěvků moje polička 12. srpna 2025 22:45

MPLee no koukala jsem se do průkazky, v pěti letech 17 a v sedmi 19kg, v devíti letech 23. A to bylo to větší dítě.

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 12. srpna 2025 23:25

Evaeva To víš, ale nesedí tam nijak pořádně vzadu, jakože asi není ani pořádně oprena a tak. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. srpna 2025 23:27

Karja aha. Já myslela, že se vpasuje mezi. Pak bych dala sedačku dopředu a dozadu sedačku a podsedák. 

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 12. srpna 2025 23:33

Evaeva vpasuje se, ale není to moc pohodlné a spíš tak sedí, ze se predkloni. Já jsem tak jednou jela, seděla jsem spíš pod sedačkou než na ni a říkám sambovi, hele jed pomalu, protože ty když prudce zastavis, jsem na předním skle. Nekecám, dorekla jsem to, do asi 20 sekund brzfy, srazil srnku:D. Ale jelikož jel fakt asi 40, tak se nic nestalo, jen tě srnce

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. srpna 2025 23:55

Karja no já se tam nevejdu v normálním autě, ještě tak trochu to šlo, když byl jeden ve vajíčku. Ale říkala jsem si, že malá holka se vejde. Tak to je blbost, to je lepší jedna dopředu.

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 13. srpna 2025 07:13

continuitydiky, ja si rikam, ze sedacka do 36kg v protismeru je u nas asi zbytecna

Online Potrefenáhusa
38932 příspěvků moje polička 13. srpna 2025 07:21

continuity MPLee ja jsem zvedava, kam to doženou naše děti, trochu me to děsí, muž má hodně velkýho tátu (190) a hodne velkyho bratrance z tatovy strany, bratrancovy dcery meri jedna v 15 asi 185 druha ve 13 uz taky pres 170....ja mam 160, tak abych tu jednou nebyla vsem do pasu :-) starsi dite ma 113cm/22 kg v 5 letech, jeji stejne stara kamaradka je minimalne u pul hlavy, ne-li vic, mensi a o 5 kilo lehčí, tak ja doufam, ze to ja nejak vyprumeruju a nebude mit jednou dva metry

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 13. srpna 2025 07:28

Potrefenáhusa a jak maji ty holky vysokou matku? Ze je vysoky otec nemusi nic znamenat. Jsou ta to na netu kalkulacky a tam se zadavaji vysky obou rodicu. Nasim holkam to vychazi kolem 168

Offline continuity
43219 příspěvků moje polička 13. srpna 2025 07:30

MPLee

No asi tak, ať jsou míry jakékoli, na druhém stupni ZŠ to už definitivně přestane být únosné a to je ta potrebna výška dost ultimátní argument. To že je puberťák lehčí, ještě nutně neznamená, že je křehčí. 

Online Potrefenáhusa
38932 příspěvků moje polička 13. srpna 2025 07:34

monis matka není úplně malá, bude mít tak ke 170, myslim ale, ze uz ji přerůstá i ta mladší. Ale bratranec je fakt vysokej, urcite přes 190. Vim, ze jsou na to kalkulačky, ale tak to je jen teoreticky 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 13. srpna 2025 07:52

continuity ja bych je rada udrzela v protismeru tak to prvni tridy, pak uz to asi nedame. Proto by se mi treba k prarodicum libila sedacka, co se pak da otocit... ale moc jich na vyber teda neni

Offline letfenixa
10908 příspěvků moje polička 13. srpna 2025 08:02

Tie, ktoré máte rovnako staré deti ako ja Pinot Noir žluťásek Tabea , do kedy ste mali dieťa v protismete? Ja som ho úderom 1 roka otočila dopredu, nevedela som, že má byť ešte stále v protismere. Značne to zlepšilo kvalitu cestovania všetkým. Utesujem sa tým, že prežil. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. srpna 2025 08:08

MPLee my teď máme na mimino Jolie a ta se pak dá otočit. Ale vlastně není až do těch 150 cm a nevím kolika kilo.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. srpna 2025 08:09

letfenixa ono se to vyvíjí jako všechno. Kluky jsem taky po roce otočila, mimino je pořád v protisměru a doufám, že bude aspoň ještě dva roky. Předpokládám, že pak už nebude chtít.

Online Potrefenáhusa
38932 příspěvků moje polička 13. srpna 2025 08:10

letfenixa ono se to furt posouvá, podle mě dřív se tak velký protisměrný ani nedělaly...ja kupovala schválně tehdy (2021) takovou, aby vydržela v protisměru co nejdyl...no protisměr je do 18 kg, takze jsme taky otáčeli do posmeru nekdy před 4. narozeninama 

u nas se to zlepsilo i přesunem z vajicka do ty větší, která ma isofixovou základnu a začala videt dobre ven, ze je to v protisměru vubec nevadilo. Mladsi dite je taky jeste v protisměru 

Offline Len
2674 příspěvků moje polička 13. srpna 2025 08:13

letfenixa Já mám mladší, ale nedávno jsem čtyřletýmu koupila novou protisměrnou, protože je velkej a stávající je proti směru jen do 18 kg. U prarodičů má tu původní sedačku otočenou po směru, ale tak jezdí minimálně. Chci protisměr udržet aspoň do tý první třídy, jak to půjde. Je s tím teda ok. Cestování s miminkem bylo děsný, ale co má pokračovací sedačku, tak úplná pohoda. Doufám, že s mladší to bude stejný (auto nesnáší, to byly jediný mráčky na dovolený, chvíli jsem myslela, že se s ní vrátím domů vlakem).

Online Potrefenáhusa
38932 příspěvků moje polička 13. srpna 2025 08:14

Len nase obě děti snášely ty vajíčka taky blbě, pak se to velmi zlepšilo, byť v protisměru, ten nevadi ani jedny 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. srpna 2025 08:17

Potrefenáhusa náš chudák je uprostřed a vidí akorát sedačku a kus kufrem. Pořád teda mluvíme o tom, že je přeházíme. Ale zase jsme mu na cestu začali dávat dudlík a to to hodně vylepšilo.