Korálový 24 byste nechtěli?
(Celorocky 25 nosí už dlouho, sandály stačily 24 až do začátku srpna)
Vše o těhotenství a dětech
moora já mám podle mě navíc Tyhle Froddo ale jestli jsou opravdu 25 můžu zkontrolovat až v pondělí. I je případně poslat teda...
moora zkuste vinted. Teď jsem tam ze stejného důvodu koupila miminu.
Dneska jsem s dětma byla na koupališti, jezdila 4 hodiny na tobogánu furt dokola, přijeli jsme v 8 večer, říkám si budou hotový, aspoň dlouhej večer a ony si tady v posteli zpívaj?
Karja no ale jsou v posteli, tak co bys chtěla?
Karja haha, my byli asi tři hodiny, největší vodouch je mimino, jezdil klouzačky pořád dokola. Ten teda padl hned, ale pořád se budí. Asi to bylo až moc super ![]()
Karja prosimte, kolik let uz mas deti, ze nevis, ze jakykoliv pokus unavit deti skonci akorat tak, ze je vyrizenej rodic![]()
monisNevím, včera jsme měli pro děti dětské kino, ráno nadšeně psaly kamarádky, že děti spí do 10 hodin, to se nás netýkalo:D
Karja No, ti naši ať děláme co děláme vstávají celé prázdniny v 6:30. Předpokládám, že úderem 1.9. je to přejde ;)
Karja to maj super. Moje deti vstavaly nejpozdeji tak o pul 9 a to bylo v sestinedeli a pak asi dvakrat kdyz byly nemocny![]()
DruI takhle vstává syn, 6:45 až v 7, ale je bezúdržbový a má to teda celoročně. Mladší vyspává a mimino osciluje mezi nimi, s čímž se moje tělo blbě vyrovnává. Ale snídá kolikrát až před devátou, což teda nevím, jak budeme dělat s tou školkou.
monis u nás jsou hlavně ty hodně vyřízený děti poněkud nezvladatelný, v čemž se navíc vzájemně podporují. Sice pak usínají celkem dobře, ale dostat do nich večeři a je do postele, to kolikrát stojí za to.
monis Naše taky ne;). Já teda od té doby co děti spí celou noc, tak si na to dřívější vstávání nestěžuji. Já mám takové nastavení, že povinnosti, uklidy, nákupy o víkendu jen dopoledne a odpoledne už člověk prostě tak nějak je, taky musím ráno dát 3 kávy...a hele když vstáváme v 8, já to nestíhám pak. Těch 6:30 je přesně akorát:D:D:D
Karja to pozdější usínání u nás funguje přesně podle pravidla o co později jdou spát, o to dřív vstávají
Jinak mám teda u všech dětí vyspávací rekord 9:30, ale to se objevuje zničeho nic. Čekám na pubertu ![]()
Karja ja jsem hlavne rada, ze v 20:30 uz spi i ted v lete![]()
Já dnes telefonovala s mužem a ptala jsem se ho, co s těmi dětmi od včerejška už stihli zažít (jeli na dvě noci pod stan). Tak že po příjezdu postavil stan, zajeli do města nakoupit a vybrat hotovost a pak se koupali. Dneska se dopoledne koupali, dali si oběd a pak se zase koupalie. Zítra se budou po snídani zase koupat a v poledne pojedou domů ![]()
dzizisketa Hahaha, no jasně, teplo je prostě na program fakt jednoduchý, to říkám furt;)
Karja Tyjo, u nás ne, ja mam pocit, ze bych na tom koupališti snad vypustila duši, my vyrazili až večer, ja ani nevětrám, až ted v noci
Karja Tyjo, u nás ne, ja mam pocit, ze bych na tom koupališti snad vypustila duši, my vyrazili až večer, ja ani nevětrám, až ted v noci
Jo s nase deti jeste nespěj, v posteli jsou pres hodinu
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí