Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline poppy
příspěvků moje polička 16. srpna 2025 22:23

@Evaeva diky za tip. Jsme z Prahy západ, takže jsou pro nás nejlépe dostupné Praha 6 a 7 nebo centrum 

Offline poppy
příspěvků moje polička 16. srpna 2025 22:32

MPLee děkuji za doporučeni, vypadá to dobře

Offline Gatita
8648 příspěvků moje polička 17. srpna 2025 16:59

Kdyz jsme u toho plavani, kam jsi chodila s holkama ty? Myslim, ze chodily dlouhodobe? Kluci ted nechodi nikam, ale pokud bude cas a sila, uvazuji o plavani. Ja furt narážím na svoje limity, treba kraul uz se pořádně asi nenaučím, to asi chce v mládí? No ale nevim kam. S detmi jsem různě chodila, ale teda nikam to nevedlo.

Offline Tabea
8170 příspěvků moje polička 17. srpna 2025 19:31

Teď mi volal táta, ať vysvětlím synovi, že ten fotbalovej míč, co jsem mu k nim před dovolenou koupila, je nafouknutej dost a nepotřebuje přifouknout, jak to syn požaduje.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 17. srpna 2025 19:47
Offline letfenixa
10909 příspěvků moje polička 17. srpna 2025 22:44

Keď sme sa balili na dovolenku, prešli sme všetky trička, kratasy, ... v skrini. Našťastie už prešlo obdobie 'nosiť to nechcem, ale ani vyradiť ', takže pár tričiek je zo skrine von. A bolo tam jedno tmavomodre bez obrázkov?!?! 

Offline continuity
43219 příspěvků moje polička 18. srpna 2025 11:24

Gatita nevim jestli se ptáš mě, ale my měli asi 3-4 roky soukromou trenérku na Barrandově. Už to bohužel nedělá. 

Dnes ty bazény zakazují trénovat jiním než ten místním trenérům, stejně bych se na to poptala, ale doporučení nemám. Za mě to bylo super, protože jsme platili len lekce, které proběhly, takže podtrženo sečteno ta cena nebyla nijak šílená, cca to co se platí jako kurzovne.

Pak jezdili do rep, ale to je víceméně přípravka pro oddíl a po roce už je nechtěli takto rekreačně a tlačili je do oddílu. 

Offline Gatita
8648 příspěvků moje polička 18. srpna 2025 11:50

continuityto byl dotaz na tebe, ale asi jsem tě zapomněla označit. Každopádně děkuji. Zkusim něco poptat. To plavani je za me super i jako ciste rekreační, ale i to se prave musi trochu umet, aby si to clovek trochu uzil a melo to ty benefity. Starší furt nic moc neumi, prepinozi 20m prsa, ale furt dost panikaří. No a ten mensi nic, i kdyz oba na plavani chodili. 

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 18. srpna 2025 12:19

Gatita já mám naopak to menší dítě hrozně šikovné, na všechny sporty, ted plave prsa s výdechem do vody, myslím, že jí to nikdo moc neučil, možná jí to jedno odpoledne ukázala teta, ale z bazénu to asi nezná, vůbec do těch "plavacích sportovních" nechodíme. Ale prý je jí to pohodlné a uplave větší kus, té by se ve sportovních kroužcích hodně dařílo, kde se otočila tam jí chtěli, v jednom mi i říkali, že kdyby si to rozmyslela, at hned přijdeme a neřešíme nějaké placení.. Věřím, že by všechny plavecné styly zmákla po skončení kurzu jak nic, ale prostě nedostanu jí tam no. 

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 18. srpna 2025 13:42

Mám příští týden volno, partner už ne, počasí má být asi takový jako většinu prázdnin. Ráda bych holky na pár dní někam vzala, nemáte někdo pro mě nějaký tip? Jako na turistiku moc nejsou, že by ušly nějaký větší kus, spíš nějaké hříště lepší typu Miraculum a tak, nějaký zážitek, zoo, zoopark atp. Nebo ocenim i tip na pěkné ubytování vhodné pro děti, od toho bych odpíchla výlety, hlavně aby to bylo minimálně s polopenzí, abych chvíli nemusela ten cirkus řešit a měla taky pohodu stran tohoto:D:D:D. Potřebuju se chytnout nějakého nápadu;)

Offline Gatita
8648 příspěvků moje polička 18. srpna 2025 13:55

Karja s polopenzi znám hotel Peklo v Jizerkach, je tam krytý bazén, dobré snídaně s domacim pečivem, pro matku s detmi mívají příznivé ceny. My tam tedy provozujeme turistiku, ale daji se tam naplanovat i kratší výlety kolem chat s hřištěm. Nebo Lipno hotel Na Pláži, ale na nas tam furt loupali ocima a komentovali deti. Ale misto to bylo parádní. 

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 18. srpna 2025 14:02

Gatita hahahaha, takže to nic teda typu č. 2.:D:D:D

Offline Aranel
6643 příspěvků moje polička 18. srpna 2025 14:05

Gatita Ano Karja přijeďte do Jizerek!! žluťásek určitě vychválí IQlandii, zoo tady máme a za rohem Tierpark Zittau.

Offline Janulik03
20331 příspěvků moje polička 18. srpna 2025 14:08

Karja zbal cirkus, a príď sem.

Offline Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 18. srpna 2025 14:08

Karja tip na ubytování nemám, ale nám se teď fakt líbilo u té Vranovské přehrady. Přímo ve Vranově je zábavní park v Mirakulum stylu Vrunoff park, z Vranova na hráz jezdí turistický vláček, parník mezi Vranovem a Bítovem, v Bítově rozhledna, ke které přijedeš autem, malé muzeum Lega s výbornou kavárnou, muzeum vláčků, konopné bludiště a u něj Jamaica beach, krásný písek, občerstvení s konopím, fajn atmosféra. Procházky od krátkých, až po náročnější výšlapy... Týden je tam málo.

Offline Janulik03
20331 příspěvků moje polička 18. srpna 2025 14:10

Pinot Noir ty ale ten popis je lákavý. Išla by som aj bez deciek 

Offline Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 18. srpna 2025 14:11

A já mám taky prosbu, na pražské - kdybyste se doslechly o nějaké dobré ZŠ vhodné pro děti s poruchou řeči, dejte mi prosím tip. Výše školného nehraje roli. Máme vyhlídnutou školu Integrál, ale potřebuju další, myslím, že tam bude přetlak. Děkuji. 

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 18. srpna 2025 14:12

Janulik03 Nechci ti zničit konec léta:D:D:D

Pinot Noir Děkuju za tip, my jsme před lety u Vranova byli, ale nějak jsem ho típ pádem uplně škrtla z pruzkumu, ač jako zas tak moc jsme to neprozkoumali...

Offline Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 18. srpna 2025 14:15

Janulik03 tak to bych měla ještě další tipy

Jo, je to tam moc fajn, i bez dětí. My moc turistice nedali, Viktor se strašně rychle unaví, a navíc si muž přivodil problémy se zády den před odjezdem na dovolenou , takže se větsinu dovolené mohl jen tak pomalu prkenně šourat, ale i tak jsme si to užili báječně.

Offline Janulik03
20331 příspěvků moje polička 18. srpna 2025 14:16

Karjašak ja pôjdem na Vranovskú priehradu.

No na tie typy sa potom spýtam