Karja Nejedete dneska do Pl. k rybníku? ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Prosim, kdo kupujete Keeny. Ja asi nechapu ty jejich velikostní tabulky. Změřím nohu, přičtu 0,5 cm, najdu v tabulce délku stélky tohoto rozměru, a podle toho volim velikost? Vyšlo mi timto postupem totiž 32/33, ale syn běžně nosí u jiných značek (Superfit, Baby bare ) 33-34. Mam na ZL v košíku sandály a nevim![]()
Tabea Pl? Ty jo, tam jsem nikdy nebyli, to vůbec neznáme ten kraj;-). My asi pojedeme klasicky na koupaliště do H.
Gatita to mu bude malý. Beru vždycky větší než nosí, vzala bych mu možná i ty 35, 34 minimálně.
Já už teda nic nepřeměňuju, keeny jsou menší, tak beru o číslo větší než nosí. Ale nadměrek půl centimetru u nových bot je málo ne?
Tabea Jo, už vím! Hele a není to tam hnusný? Ono je to tam prý nějaký mazlavý i normálně, natož teď na sklonku léta, máš nějaký info?
Evaeva diky, vzala jsem vetsi nez mi vyslo v te jejich tabulce, tak se vidime
Karja PL u H ![]()
Karja nevim vubec, byli v H na nějakým divadle a pak prý tam. Ja jsem u nas doma, pucuju kola na prodej, hrubě mě to nebaví a venku leje.
Tak kdo ještě plánuje koupání, tak šup! Posílám ten déšť dál. ![]()
Tabea Jo jasně, no tak se hraje každou sobotu divadlo, ještě jsme nebyli. Vaše děti bych asi poznala;-)))
No jako u nás je chvílemi pod mrakem a žádný extra teplo na to studené koupaliště, ale když říkáš že prsi u va tak jvas, ať to využijeme, tak jedeme;-) Já mám týden dovolenou, doma bordel, protože jak je teplo, člověk nic neudělá, celé odpoledne až do večera jsem s dětma na koupání a nemám ani nakoupeno;-)).
Gatita ja som tak teraz na figu, podľa tabuľky, vzala fare bare papuče. Sú mu tesne dobré.
Viktor nás namaloval. S vousy jsem mu pomohla. Povšimněte si, že pánové mají pindíky. A útvary na nohou a Ríšových ramenou jsou štípance od komárů - pupínky. ![]()

Pinot Noir to vás ti komáři teda pěkně zřídili!
Viky ![]()
To je super!
Jos kupovala jsem seacamp na zalando lounge, nechce se mi uz investovat na sklonku sezony, navic tu mam v krabici uplne nove sandály, o ktere ale dite zakopává, jak jsou velke. Ty jsem taky kupovala v akci na ZL a neodhadla jsem rychlost růstu nohy. Je to opruz s těma botama...
Nemá někdo doporučení na dobrou plaveckou školu v Praze? Sháním kurz pro šestiletého syna, vodu má rád a troufá si i na hloubku, ale je v podstatě neplavec a každé koupání s ním je dost o nervy. Předchozí půlrok chodil na kurz, kde se skoro nic nenaučil, takže bych uvítala tip na plavání, kde děti opravdu něco naučí
poppy nasplsvecku klučb, kam deti chodi od miminek se td stehuje z periferie Prahy na Pankrac. Babypool, za nas urcite doporucujeme :-)
poppy z jaké části Prahy jsi? Syn teď chodil rok do Betynky. Za ten školní rok zvládne bez ničeho uplavat asi 20m, před tím neuměl nic. Stojí ho to teda dost sil evidentně
Vlastně nevím, jestli je to moc nebo málo, před dvěma lety nevlezl ani do vody, takže pro nás obrovský pokrok ![]()
@Evaeva diky za tip. Jsme z Prahy západ, takže jsou pro nás nejlépe dostupné Praha 6 a 7 nebo centrum
@Evaeva diky za tip. Jsme z Prahy západ, takže jsou pro nás nejlépe dostupné Praha 6 a 7 nebo centrum
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí