Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline letfenixa
10909 příspěvků moje polička 14. srpna 2025 22:54

Prečo je to také nevyrovnané? (Rečnícka otázka). Stále len rozpráva a rozpráva a keď bude v puberte, tak bude ticho.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 14. srpna 2025 22:56

Potrefenáhusa no my bejt v Praze, tak nevytáhnem paty ze stínu. Tady jsme teda taky zvolili vnitřní koupání. Ale ono i hlídat ty děti pořád, to se nedá, leda na nějakém rybníce bez lidí.

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 14. srpna 2025 23:09

Potrefenáhusano protože u vás je mnohem větší vedro. I tak byl dneska hic, my jsme byly jen ve vodě, na dece jsme za celé odpoledne byly 15 minut, to se nedalo prostě. 

Offline Potrefenáhusa
38932 příspěvků moje polička 14. srpna 2025 23:12

Karja ve stínu 35, na chcípnutí proste 

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 14. srpna 2025 23:16

Evaeva já teda mám s dětma u vody jen ten problém, že jedna se považuje za plavce no a nechce žádnou plaveckou pomucku, občas když je unavená na ní něco narvu, ale jako není to jednoduchý... Ono mě se osvědčilo být jen jeden dospělý s pravidlem všude všichni spolu (ale tak jsou jen dvě a stejně staré). V pondělí jsme byli tři dospělí na dva ty moje neplavce a tři starší samostatné děti k tomu a neměla jsem teda moc přehled, kde kdo je, nelíbilo se mi to...v uterý ,jsem šla já a tři děti 7,8,5 a bylo to jednodušší.

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 14. srpna 2025 23:17

Potrefenáhusa jj to je extrém, my tu máme maximum 31;)

Online Evaeva
příspěvků moje polička 14. srpna 2025 23:46

Karja my jsme na ně byli dva. Ale pro můj nervový systém je to hrozná zátěž. Už jen ten hluk a mraky lidí, takže pořád musíš křičet, abyste se domluvili. Pak chtějí na tobogán, pak zas do řeky, sem, tam... Už z podstaty toho zařízení neexistuje žádná chvíle, kdy by si mohli dělat něco sami a já se nemusela soustředit. To jde jenom někde, kde je pár lidí, u rybníka nebo tak. Nejklidnější chvíle byla, když jsem čtvrt hodiny stála pod tobogánem a čekala než přijedou

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 15. srpna 2025 01:06

Evaeva Ano, my jsme dnes taky udělali změnu a kvuli tobogánu jeli do takového masakru:D:D. Ale děti si to fakt užily;-)

Online Evaeva
příspěvků moje polička 15. srpna 2025 07:32

Karja naše taky. No tak zase za rok

Offline viktorka_od splavu
49385 příspěvků moje polička 15. srpna 2025 07:36

letfenixa to vubec neni jiste. memu synovi to zustalo a to uz je dospely. jako nemluvi tolik, ale je opravdu vyrecny a napovida toho vic nez kdejaky devce:-)

Offline Len
2674 příspěvků moje polička 15. srpna 2025 07:37

viktorka_od splavu Já trochu doufam, že to přejde!!

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 15. srpna 2025 08:01

MPLee snacha prave neco ulovila na vinted, kdyby to neklaplo, ozvu se, diky!

Offline viktorka_od splavu
49385 příspěvků moje polička 15. srpna 2025 09:01

Len no zalezi jaky je tatinek

Offline letfenixa
10909 příspěvků moje polička 15. srpna 2025 09:11

viktorka_od splavu náš je ukecany.

Offline continuity
43219 příspěvků moje polička 15. srpna 2025 10:01
Reakce na Len:

viktorka_od splavu Já trochu doufam, že to přejde!!

​Ono i to že pubertaci nemluví je taková zkratka. Oni nemluví, když ty chceš aby mluvili. Jsou naopak chvíle, kdy říkají věci, které vůbec nechceš slyšet a taky chvile, kdy z nich jde vodopád slov, typicky, když řešíš něco důležitého, na co se potřebuješ soustředit a neznese to odkladu.  

No celkem jako s predskolakem řekla bych. Akorát se trochu změní poměry. 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 15. srpna 2025 12:09

Jupí, mám pro starší bačkory, tenisky na běžné chození a sálovky, a pro mladší zimní. Ještě jsou objednané tenisky na atletiku. A všechno ve slevě, jsem jak ten důchodce s letáky. A i tak to stálo majlant

Offline Len
2674 příspěvků moje polička 15. srpna 2025 12:24

viktorka_od splavu Jako dítě prý nesnesitelně užvaněný, teď úplný průměr řekla bych. 

continuity Tys na to asi kápla. Už se moc těším.

Offline Gatita
8648 příspěvků moje polička 15. srpna 2025 17:42

Mohučanka ja nemám nic. Starší by potreboval sandály a přezuvky, klube se mu z nich uz cely pakec, a mladší tenisky a kopačky. V pondeli jim začíná sportovní primestak, ktery mladsi asi odchodí ve svych každodenních polobotkách. Ony to jsou v podstatě bf tenisky, ale jak jsou celokožené, bude to vypadat blbě. Ale do obchodu mě nikdo s detmi nedostane. Ja mam takovou taktiku, ze tyhle nakupy oddaluju tak dlouho, až nejsou potreba, trochu doufam, ze misto bačkor uplatním sandály. Az je teda koupim

Ale mám zářez, starsimu jsem koupila do 4.tridy novou aktovku (jak je droboučký, tak do 1.sel s atypicky malou taškou), a trefila jsem ji na první dobrou. Je prostorná, ale nevypadá blbě ani na malém dítěti, a ma hezky udělaná záda i bederak. Je to Boll Smart 24l, kdybyste hledaly velkou tašku pro malé dítě:)

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 15. srpna 2025 23:16

Gatita v pohode, my meli na primestakach prurez gumovymy pantoflemi ve tvaru zraloka pres crocsy a klasicke tenisky az po zimni gtx se zateplenim Myslim, ze kozene tenisky nikoho nezaskoci. 
koneckoncu moje dite si u prarodicu nekam schovalo sandaly, hledala jsem je 3 dny a vzdala to. No a dneska je nasel tata, v pytli od psiho zradla

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 16. srpna 2025 07:20

MPLee najit po trech dnech je ta lepsi varianta. Kdyz mela starsi cca rok, tak si svoje druhe par dni nove boty schovala k nasim do gauce a nasli jsme je za rok pri generalnim uklidu