Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 18. srpna 2025 14:18

Pinot Noir Janulik03 My jsme tam kdysi chodili  v NP Podyjí a je to tam fakt krásné, hlavně není tam tolik turistu a tak nějak ta flora mi přišla jako děvčeti z vysočiny už trochu jiná. Takže pro dospělého, určitě platí tip to tam projít/projet na kole, stavit se na nějaké vinici..... Ta Dyje mi fakt učarovala no;)

Offline Potrefenáhusa
38932 příspěvků moje polička 18. srpna 2025 14:29

Karja i fauna, maj tam ty obrovsky zelenotyrkysovy ještěrky. Je tam fakt krásně! 

Offline JankaM
3111 příspěvků moje polička 18. srpna 2025 14:43

Karja my teď byli poněkolikáté v kempu Sedmihorky, nevím tedy jestli by měli volnou chatku, ale se stanem by asi nebyl problém. Skály jsou hned za kempem a přímo v kempu jsou programy a herny pro děti, mají tam tancování, cvičení, králíčky, morčata a momentálně i nabídku 4 koťat za odvoz. Koupání v rybníku, jen to jídlo nevím jesrli by ti vyhovovalo, prostě smažené, polévky, guláš a tak. My vařili stylem těstoviny a ohřáté expresmenu. 

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 18. srpna 2025 14:44

Potrefenáhusa Já zas na takovouto faunu nejsem no:D:D:D Ale hrozně se mi to líbilo, ten klid, nevím jak ted s těma všema elektrokolama, ale my jsme fakt počítali další lidi v jednotkách ks.....

Offline Jos
příspěvků moje polička 18. srpna 2025 14:58

Dovolena s detma....mimino je mimino, bud rve nebo spi Ale starsi je uz orisek. Jsme u Baltu. Uz pred hranicemi zaznela otazka ´kdy tam budeme ". Dneska byl na plazi, mel dve zmezliny, obed, cukrarna, hodinu v male virivce co mame pred chatkou, muz s nim hral ping pong....a stejne se co dve minuty pta, co budeme delat.....Ale je tu krasne. Kolem 21 stupnu, ale nefouka, uplne modra obloha a pocitove vedro. Jen mam asi karmu. Pokazde (nebo aspon casteji) kdyz nekam jedeme za koupanim, tak se nekdo zrani/utopi a nesmi se do vody. Takze cervene vlajky, hysterie plavciku a manevry ve vode. Ani kotniky neslo smocit. Ale na Baltu to je tusim velmi caste, je zradny. 

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 18. srpna 2025 15:02

Jos Panebože, ta karma!!! Snad se to obrátí. A hele co děláte jako doma, že se ptá, co budete dělat? jestli to je na něj nudnej program nebo naopak moc program nebo jako něco očekává?:D:D:D

Offline Potrefenáhusa
38932 příspěvků moje polička 18. srpna 2025 15:18

Karja ja kdyz tu ještěrku videla prvně, myslela jsem, ze tam nějaký dítě zapomnělo gumovou hračku 

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 18. srpna 2025 15:29

Potrefenáhusa :D Já jsem naopak včera na pískovišti viděla nějakou ještěrku mezi dětskýma hračkama a nevěděla jsem jestli to není třeba živý....Nemám to moc ráda no

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 18. srpna 2025 15:31

Karja jak píše Aranel my moc můžeme doporučit ty Jizerky, konkrétně se pořád vracíme do Bedřichova. V obci jsou tři hřiště, koupaliště s volným vstupem (voda studená, ale teď už bude lepší a děti téměř všude stačí), vedle koupaliště lanové centrum a lezecká stěna. Obec má pro děti tři malé turistické stezky s úkoly a symbolickou odměnou. Na kopci nad vesnicí je rozhledna s obřím hřištěm, kde můžete strávit půl odpoledne. V penzionu UKO bowling, minigolf, bazén.

Na výlet pak Liberec ZOO, Dětský koutek v lidových sadech (venkovní velké hřiště), Ekopark, IQ landii/IQ park, aquapark Babylon. V Jablonci je zas krásné muzeum skla a bižuterie s doprovodným programem pro děti. V Bedřichově se dá objednat úniková hra pro děti (nehráli jsme).

My jezdíme bez jídla, ale s polopenzí jezdí rodina do chaty Harmonie. Má menší bazén, dětskou vnitřní hernu, venkovní hřiště. Toho ubytování je tam teď mraky mraky mraky všude, jistě byste našli i jiné vyhovující.

Offline Jos
příspěvků moje polička 18. srpna 2025 15:44

Karja no prave moc se toho nedeje. Kdyz je se mnou doma, tak se dost podrizujeme miminu. Ono to jinak ani nejde. Ale byl tyden ve skolce, u babicky, o vikendec, vylety. Otravuje i doma a chapu ho, ale moc s tim neudelam. Taky musime nekdy jist, musim vyprat, uklidit....no ma desny screen time nebo si stavi lego apod. Ono je to pochopitelne, jeste loni mu stacilo hrabani v pisku cely den. Ted uz to tak neni, plus bojkotuje odpo spnek. Ted zrovna spi jenom jeho tatinek

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 18. srpna 2025 15:52

Jos Jj víš, že mi právě přišlo, že se toho tam přece musí dít mnohem víc než doma, vzhledem k vaší situac:D (to upřímně ani u nás, abych mohla vzít děti odpoledne na výlet, musí být doma dopoledne tak nějak samostatné a ja si řešim svoje v domácnosti, i když není mimino nemůže být pořád nějaká show). Takže je to takovej paradox, i se zabavou "co budeme dělat":D. Hlavně když na to má ochotné lidi, já třeba umim děti někam vzít ale tohleto co budeme dělat a něco si spolu hrát, to už mi jako moc nejde;)

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 18. srpna 2025 15:59

Karja jinak ve Vranove jsme byli ubytovani v Babymlyne. Zni to debilne, ale je to zrekonstruovany stary mlyn na apartmany a zameruji se na rodiny s detmi. 

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 18. srpna 2025 16:12

monisto zní náhodou moc pěkně;)

Offline ziginka
727 příspěvků moje polička 18. srpna 2025 16:20

monis KarjaV Babymlyne jsme byli taky, libilo se nam tam. V penzionu jsou dve hernicky, bazen (maly - spis jen na cachtani pro deti, hriste + jedno je kousek od penzionu. Jidlo bylo fajn, cisto tam taky bylo.

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 18. srpna 2025 16:24

ziginka jako podle mne to naplno vyuziji rodice deti do 3 let (hriste, minibazen, herny), ale klidne bych tam jela i ted. Libilo se nam to posezeni pred apartmany s vyhledem na nasviceny zamek, to byla fakt idylka. Ale holky mely uprimne nejvetsi zazitek z roboticke sekacky, co tam porad jezdila

Offline RoSa
10201 příspěvků moje polička 18. srpna 2025 16:37

Karja hele kolegyně byla s vnoučatama u Hořic, zrekonstuované prvorepublikové koupaliště Dachova... prej super koupání, kemp s chatkama, jsou tam v okolí různé stezky, třeba Malátova stezka, Chlumíčkova stezka, Raisova stezka, Křížová cesta v Byšičkách (Erben-Svatební košile)... no a Hořické trubičky!

Online Evaeva
příspěvků moje polička 18. srpna 2025 18:14

Jos my jsme taky u Baltu a otázka, kdy už tam budem zazněla už za Prahou. A to jsme jeli nadvakrát. Ale na koupání nemáme moc čas U nás ani moc pocitově teplo není, včera jsme na pláži postrádali mikiny. Ale koupali jsme se, to zase jo. Ale dneska jsme byli u leby, tady je pocitově mnohem větší teplo. My s nimi vůbec nemůžeme být na ubytování, hraje si akorát mimino, ostatní prudí. Takže pěkně až do večeře pryč. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 18. srpna 2025 18:54

Evaeva my jsme kousek od Mezizdroju, asi nejblizsi more, co od nas jde. Teplota cca 21, more odhadem 19-20, cely den slunce a jsme jen v plavkach/kratasech s trickem. Maly silenec byl ve vode snad 20x, ted skoro v 7 se omyval v takove kasne u plaze, ledovou vodou a nemecti duchodci se uplne osivali zimou za nej. My v ubytovani jsme dost casu, mame takove chatky 50m od plaze a kazda ma malou nafukovaci virivku, takze plan mezi plazemi je jasny. A ja poprve v zivote nemam ambiciozni plany videt vsechny pametihodnosti v okoli. Ale za rok, za rok je me stare ja zpatky a zadne placani okolo chatky se konat nebude

Online Evaeva
příspěvků moje polička 18. srpna 2025 19:02

Jos no právě, já vůbec nestíhám Ale nejen pamětihodnosti, i přírodu. Ale zítra máme odpočinkový denV tom mají výhodu podzimní děti, v létě už jsou tak velký, že se nebojíš je tahat všude.

Tady je asi stejně jako u vás, ale hodně fouká, ve vodě mi bylo teplo, ale na břehu kosa. Pláž byla úplně plná, ale všichni v mikinách a kraťasech teda. Děti jsou z moře nadšený, trochu se bojím, že budou chtít příští rok k nějakému "opravdovému"

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 18. srpna 2025 19:47

Ehm uz som tu s tym zas. Papuce. Ale tentokrat pre mladsieho . Starsiemu sa osvedcili ako papuce froddo t-bar, mladsi ma ale vysoky priehlavok a do tych sa asi nenarve. Neviete o nejakych podobneho typu na vyssi priehlavok? Musia mat bledu podrazku.

Toto su tie froddo pre predstavu