Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Makara
3660 příspěvků moje polička 18. srpna 2025 19:58

RoSa a taky Mileticke modlitbičky.

koupaliště Dachovy je fajn, ale na pobyt vyzkoušené nemáme. Stavujeme se tam jen na záplavání cestou do  Českého ráje 

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 18. srpna 2025 22:27

Omlouvám se, že se Vám sem cpu, ale kam jinam s následujícím dotazem?

Kde prosím mohu koupit overal na spaní (nejlépe na zip) a bez kapuce. Cca na 14 let věku (to je velikost cca 156?). Potřebuji to koupit mamince a použití bude zřejmě zipem vzadu, tedy obráceně, než je zvykem, proto bez kapuce. Moc děkuji za každý případná tip.

Teď jsem na netu mrkla na různé váhové a výškové rozměry a asi budu muset uvažovat o 12 letém dítěti .

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 18. srpna 2025 22:33

whiskas tyjo to mi prijde nepravdepodobny ze sezenes, co hledat "accesibility clothing"? 

Offline Tabea
8170 příspěvků moje polička 18. srpna 2025 22:40

whiskas já myslím, že dětský overal pro výšku 156cm se zapínáním na zádech neseženeš. 
hledaka jsem overal pro neklidné nebo inkontinentní pacienty. Koukni třeba na tohle.

Zkousela ses poptat ve zdravotních potřebách?

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 18. srpna 2025 22:43

711990 Jak to, neexistují dětské overaly na spaní?

Aktuálně měla máma něco takového (erár) na sobě a zdá se, že to funguje. 

A díky za tip, podívám se i na tvé doporučení.

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 18. srpna 2025 22:45

Tabea Moc děkuju, to mě nenapadlo. A už mizím, abych neplevelila ještě toto vlákno. Děkuju!

Offline Aranel
6643 příspěvků moje polička 18. srpna 2025 22:45

whiskas Existují, ale takhle velké už budou spíš s kapucí typu Pikachu nebo dinosaurus. A na zádech se teda nezapínají ani miminům.

Offline Tabea
8170 příspěvků moje polička 18. srpna 2025 22:46

whiskas tak velký dítě už se nenechá zavřít do overalu. 
Co tohle?

Ten meruňkový je podle údajů v esku dost malý. 

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 18. srpna 2025 22:47

Aranel tak Pikachu, dinosaurus, to mámě neudělám :-D. Vím, že mají přední zip, ale ona to má prostě oblečeno obráceně, z nouze cnost.

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 18. srpna 2025 22:48

Aranel Díky.

Jste všechny moc hodné, děkuju a končím s otravováním, zvláště, když jsem zcela mimo téma. 

Děkuju!

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 18. srpna 2025 22:49

Příspěvek vymazán z důvodu porušení pravidel diskuze!

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 18. srpna 2025 22:56

Mohučanka Děkuju. Mrknu na všechny zmíněné tipy!

Jen já bohužel musím aktuálně kupovat dětskou velikost :-(.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 18. srpna 2025 23:04

Aranel náhodou, já jsem jeden se zapínáním na zádech měla, a ještě asi dvě trička. V určitém věku je to praktické, na zádech leželi tak tři sekundy bohužel v jiném věku než v jakém nosili ty zmíněné oblečky Dokonce jsem viděla i takový overal, co po zapnutí na těch zádech vypadal jako punčocháče, šatovka a tričko

Offline Tabea
8170 příspěvků moje polička 18. srpna 2025 23:04

whiskas koukni mamce příště na cedulku, když budeš vědět značku, tak už to snáz dohledáš. Tak velký zdravý člověk nebude chtít mít zip na zádech, kde ho nebude moct otevřít, takže bych se divila, jestli by bylo něco v běžné konfekci. A u neklidných pacientů je ten zip na zádech nebo ještě zajištěný právě proto, aby ho nezvládli otevřít.

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 18. srpna 2025 23:49

whiskasTěch požadavků je dost a vždycky asi budeš muset jít do kompromisu, myslím hlavně u toho zipu na zádech:-/ to si myslím se fakt nedělá. Ale třeba Bonprix má takový overal, zadej do googlu..

Overal na spaní z čisté organické bavlnybonprix

Offline Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 19. srpna 2025 00:04

Karja Tabea kde jste všichni vzali, že to má být se zipem na zádech? Pochopila jsem, že to bude nosit naopak, tj. zipem na zádech, a proto to nemá mít kapuci, ne že to má být z výroby se zipem vzadu. 

Offline Tabea
8170 příspěvků moje polička 19. srpna 2025 00:11

Pinot Noir no pokud jsem se nedala na špatnou stopu, tak to whiskas chce pro maminku, která je v Alzheimer domově. Takže předpokládám, že ten zip na zádech chce z toho důvodu, aby si ten overal sama nestáhla. Nedovedu si představit obléct si něco předkem dozadu. Vždyť to nebude sedět v bocích/zadku ani přes ramena, ani kolem krku. Ty overaly se zipem na zádech a/nebo mezi nohama se pro pacienty normálně vyrábí, takže není potřeba mít na sobě něco obráceně. 

Offline Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 19. srpna 2025 00:14

Tabea no já čtu, že už jeden erární oblečeny naopak má a funguje to. 

Offline Tabea
8170 příspěvků moje polička 19. srpna 2025 00:27

Pinot Noir já čtu, že má erární se zipem na zádech. Ale pokud bude fungovat i ten bonprix oblečený obráceně, tak jedině dobře, protože je násobně levnější než ty speciální.
(Já se teda úplně ošívám, když si představím mit něco oblečený obráceně. Ale třeba je to jen takový tik, jako muset mít peřinu zipem dolů. )

Offline Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 19. srpna 2025 00:34

Tabea s tím zipem/knoflíky jedině v nohou jsem to do pětatřiceti měla taky, ale když jsem potom byla s Ríšou za noc 40 x vzhůru a měla z únavy halucinace, a nebo potom s Viktorem pospávala od půl čtvrté každé ráno na zemi v kuchyni, tak mi umístění zapínání začalo být úplně u pr***e, hlavně, když jsem mohla deset minut SPÁT, přikryla jsem se klidně koberečkem nebo polstrem ze zahradního lehátka. Můžu říct, že mě to z tohoto móresu stoprocentně vyléčilo.