Aranel tak v podstate všetci čítajú bez porozumenia. Respektíve nečítajú zadania vôbec.
Kan ja budem tá s nasekanymi odstavcami.
Joschodime ke klinické logopedce už rok.
letfenixa Já bych to celé napsala buď jednoduše, pár přídavných jmen, vtipný, nesoustředěný, dobrosrdečný, mazlivý, přátelský, celkově dobrý. Čau. A nebo úřední češtinou. Žák Mates, dále jen Mates, podle zákona, ostavce, dle platného zákona sbírky.. Myslím, že by pár lidem praskla žilka. :D
Gatita Jo, to mi taky strašně vadí, že člověk vlastně neví co má dělat a kam se má obrátit a pak se zpětně dozví, že měl něco udělat nejlíp už před rokem. Tak ať vám ta vyšetření pomůžou se posunout a ten odklad vyjde.
Kan jenže takhle to psát nemůžeš, to má pravidla. Máš hodnotit hlavně pokrok, výkon, snahu, nikoliv žáka. Je to práce, to určitě.
My jsme měli slovní hodnocení už v roce... no strašně dávno. Už tehdy na to existovaly formuláře vysvědčení, kde na to byly linky. Bylo to myslím v prvních dvou třídách, ve třetí jsme měli známky, ale paní učitelka nám k tomu napsala dopisy... ChatGPT tenkrát neměla.
Ale samozřejmě nejde psát dopisy o fyzice celý škole @letfenixa
DruI přesně tak:) A dekuji.
Aranel muž měl taky slovní hodnocení. Takže se teď divil, potom co jsem o tom rok mluvila, že mají prvňáci známky ![]()
Kokoska Docela by mě zajímalo, jak ve 2,5 letech dokáže poznat, na co se nemá ptát
. Pozná to na 100 procent
.
999 oni jsou chytřejší než se zdá! A pěkně protřelý ![]()
Evaeva připomíná mi to hodnocení, co jsme měli v minulé práci. Už si to nepamatuju přesně, ale byly nějaké obraty, no nakonec se to všechno opisovalo a bylo to k ničemu:D. Myslím, že to slovní hodnocení v tomto rozsahu je aktuálně možné na prvním stupni, když tam učí zpravidla jeden učitel.
(Dcera má teda tři hlavní učitele, kteří ji učí stejný rozsah hodin, plus ještě na výchovy mají druzinarky)
Dalším stupněm je poučování ostatních dětí o tom, co se nesmí, o dodržování pravidel. Ale samozřejmě jen těch ostatních dětí, pro něj samotného nic takového neplatí ![]()
Tak náš malý začal chodit do školky. První den nazval kuchařku bobkem, protože si nemohl vybrat co si dá ke svačině. 3. den docházky mi zakázal chodit s ním do třídy, že jde sám. Čekala jsem pod schody a čekala co bude. Přišel ke své třídě, zavolal na učitelky "čau holky, já už budu Drak jo?" A odkráček směrem ke třídě předskoláků - draků. Na to, že mu ještě nebyli 3 má docela sebevědomí, chlapec ![]()
dzizisketa To se těším :-).
999
Dalším stupněm je poučování ostatních dětí o tom, co se nesmí, o dodržování pravidel. Ale samozřejmě jen těch ostatních dětí, pro něj samotného nic takového neplatí
A dalším stupněm je školkové dítě ujíždějící na sjezdovce učitelkám za jiným dítětem "protože přece jelo Honzíkovi vysvětlit, že nesmí ujíždět!"
MPLee Ať mu vydrží!
notna aktuálne učím 180 žiakov.
To si nedovedu vubec představit, napsat každému slovní hodnocení :-(
MPLee ten se neztratí ![]()
Moc se mi líbí třída předškoláků Draci ![]()
Karja já popravdě nevím, jestli to musí být psané úplně pro všechny předměty v nějakém širším rozsahu. Jestli třeba pro výchovy nestačí jedna věta. Myslím, že druhý stupeň nás zatím fakt trápit nemusí, školství se tu mění takovým tempem, že to se bude týkat tak našich vnoučat
Pro začátek by úplně stačilo, kdyby se do přijímaček na SŠ nepočítaly známky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.