dzizisketa frodda jsou určitě na nízký nárt, ale na ty koely koukni, mají tři šířky a vyšší nárt by se mohl vejít. Bedy jsou, myslím, na velké všechno.
Vše o těhotenství a dětech
Tak mam další zářez jako matka roku. Na baru jsme objednali růžový gin s tonikem a pak nealko koktejl pro děti. Barman nabízel Colu, tak jsem mu říkala, že už je devět večer a že děti sice dneska ušly 20 km, ale že by je to zas nastartovalo a hopsaly by do půlnoci. A že Colu jsem jim koupila tak max 5x v životě, a to ještě zaokrouhleno nahoru, že jsem přísná. Muž se synem šli ke stolu, my s dcerou tam ještě stály. Pak barman že nám donese první dvě skleničky ke stolu, tak jsem mu je vzala z ruky, že je vezmem samy. Samozřejmě jako oddaná matka servíruju napřed dětem. Děti se napily a netvářily se. Syn mi rikal, ze ke to ošklivý, protoze je tam alkohol. Já mu oponovala, že je to tak udělanej koktejl, aby chutnal jako ten pro dospělý. Dcera se teda napila znovu a vtom přinesl barman druhý dvě skleničky a oznámil jméno nápoje. Tak jsme se s barmanem celkem zasmáli, že Colu dětem nedám, ale alkohol v pohodě.
Evaeva
jde to!!
Evaeva naopak, do Koelu se Tonda pres nart nenacpal a to me nikdy nenapadlo ze by ho mel vysokej. Takze ja hlasuju pro Frodda
Tabea jezisi
nestezuj si a pij!
711990 frodda jsou nízký, v určitých velikostech se do nich kluci přes nárt nevešli a to ho mají nízký
Ale hrozně záleží na modelu, to teda i u těch koelů. Obě ty značky těch mají milion různých modelů, koel tři šířky a několik podrážek...
Pak ještě možná jonapy dzizisketa ale záleží taky na patě
jo a vlastně protetiky, ty jsou široké všude, kluci je vůbec mít nemůžou
Evaeva protetiky jsou docela úzký přes prsty, to mi nepřijde jako boty na širokou nohu ![]()
ty koely a frodda s miliardou skoro identicky vypadajících modelů v různých šířkách jsou fakt pro rodiče, co rádi hrajou na schovávanou ![]()
Potrefenáhusa protetiky jsou široké ploutve ve všech směrech, aspoň ty, co jsme měli doma.
Pinot Noir no, nase deti maj širší nohy zatim u všech modelů, co jsem koukala ![]()
Potrefenáhusa jo, některé koely jsou širší ![]()
Taky bych doporucila Jonapy na vyssi nart
A nektery Fare Bare modely
Pinot Noir Evaeva mne se líbily tyhle (maj i takový jako bronzový, naše děti po těch zlatejch a stříbrnejch a třpytivejch dost touzej, ale i růžový jsou ok), ale na obě děti jsou o půl cm užší
Ony mají ty rozšiřující se ploutvicky se vsema prstama dost v rovině, i ty frodda některý mi přijdou dost rychle zkosený
Potrefenáhusasynovi ty protetiky vůbec neseděly, jsou hodně široké v patě. Prsty do roviny kluci nemají, takže mírně zkosené k malíčku nevadí.
Potrefenáhusa my jsme postižení opačným extrémem, takže je pravda, že mně se to blbě posuzuje. R. pár jejich modelů měl, noha mu v tom kloktala, ale říkal, že se mu v nich chodí dobře a měl je hrozně rád. Ale pak jsme koupili i zimní a ty se mu za chůze zouvaly, prostože byly hodně vysoké, tak jsme s nimi skončili. Vlastně to byly poslední "lepší" boty, než jsme přešli na Decathlon. V. už pak neseděly ani ty, co R. nosil rád. Ten je chudák dekáčovej od malička. ![]()
Ale my jsme si takhle jednou na dětské maškarní diskotéce koupili party kýbl Mojita. Bylo nás asi 6 dospělých a ani zdaleka jsme ho nedopili. Tak nás nenapadlo nic lepšího, než ho přelít do lahve s vodou, co jsme měli v batohu. Doma jsme pak naprosto automaticky jednomu dítěti k večeři dali jeho lahev s pitím. A když po prvních locích zvolal"mňamka!", došlo nám, že tam fakt nemá vodu ![]()
![]()
Tabea kdysi jsme šli po pláži, já jsem se zdržela sbíráním mušlí a focením. Když jsem je došla, seděli manžel a dvanáctileté dcery na plážových lehátkách u baru a holky slastně ucucávaly Margaritu! Manžel se podivoval že co se rozčiluju vždyť to prý bylo tak levné, že to je určitě jenom ledová tříšť. No nebyla![]()
MPLee Haha, takhle přineslo dítě kamarádce učitelce ve škole lahev s vodou, co mělo k svačině, že nějak divně smrdí...a ona to byla slivovice! ![]()
Včera jsme měly krásné odpoledne v Obore Žleby, u Čáslavi, kdo to má jen trochu dostupné skutečně doporučuji jít na jejich ukázky ptactva, zvířat tam nemají moc, ale je tam skutečně krásné prostředí, a ta ukázka je moc pěkná, já jsem na ni byla poctvrte a děti asi pošesté, rozhodně ne naposledy:D. Je to fakt dost edukativbi, milé, zábavné a dost na tělo, občas vám sedne něco na hlavu a ta zvířata si prohlidnete hodně zblízka za letu, což je zážitek pro děti i dospělé. Včera jsme navíc měly štěstí a mohly jsme si pohladit 6tydenniho divočáka, tak to je jiny mimino!(je to kveten-zari a neberou karty).
Karja to je krásný tip, děkuji, určitě využijeme o některém z nadcházejících víkendu:)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí