Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline viktorka_od splavu
49387 příspěvků moje polička 16. zaří 2025 22:02

MPLee a kolegyne z prace moc touzila po hlinikove piksle na piskoty Opavia. takze nakoupila (dospela matka dvou deti) asi 20 sacku piskotu aby se k te krabici dostala. joo tohle jsou pro me sladky devadesatky, kdepak mafiani a mrtvoly zabetonovany v sudu v orliku

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 16. zaří 2025 22:05

brrr Můj muž taky vyráběl domácí šunku. Ono to není špatný, akorát se jí nedá vyrobit malé množství, tak jsme jí nikdy nebyli schopní spotřebovat dost rychle, tak s tím přestal.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. zaří 2025 22:05

Zuzuli naši nám ty disneyovky moc nedovolovali. A my byly asi fakt hodné, protože oni spali, tak nevěděli, na co koukáme.Pauzu ve vysílání si taky pamatuju, ale na tohle brzké vstávání byla expert spíš ségra, já ani ne.

MPLee kabelovku jsme měli jen chvíli. Ale my neměli ani video

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. zaří 2025 22:09

viktorka_od splavu já zase sbírala víčka z activie

A pak, to už teda nebylo v devadesátkách, byla jsem na VŠ asi už, si pamatuju nejlepší tuhle akci, když zmrzlina Míša slavila asi 60 let, tak člověk mohl získat další zmrzlinu zadarmo. Na dřívku bylo napsáno, jestli jo nebo ne. A docela často jsem měla ano

Offline MPLee
3039 příspěvků moje polička 16. zaří 2025 22:11

viktorka_od splavu a vanocni Orion hvezda v okne! A jeste si pamatuju na rajskou instantni polivku s testovinama ve tvaru zviratek od Vitany. S tema byla taky nejaka soutez. Jako sotatne snad se vsim a my s mamkou ve vsech tehle akcich soutezili

Offline Karja
44783 příspěvků moje polička 16. zaří 2025 22:13

Kan no a co je šrot? To je snad obilovina namletá ne?:D

My jsme měli kozu, jejíž mléko nikdo nepil, bylo to pro ty prasata. 

Offline Aranel
6644 příspěvků moje polička 16. zaří 2025 22:13

MPLee Hele ale stalo se někdy někomu, že k němu ta Orion hlídka fakt přišla?!?!?!

Offline MPLee
3039 příspěvků moje polička 16. zaří 2025 22:15

Aranel no nam urcite ne, protoze jsme meli okna jen do vnitrobloku, kam nejezdila auta

A davaj jeste u mekace nalepku, za kterou v MC drive jsou k menu dalsi hrsnolky zdarma? 

Offline MPLee
3039 příspěvků moje polička 16. zaří 2025 22:22

a zpet do pritomnosti. Nemate nekdo uz doma tu novinku od Magna tiles, co je misto kulickove drahy? Takove ty mantinely? Nebo magnetickou kulickodrahu? Pripadne gravitrax junior?
vubec netusim, co porizovat synovi k narozeninam a babicky uz tlaci. Dupla mame tunu, s malym legem si hraje spis kvuli segre. Magneticka stavebnice ho docela bavi, ale porad jeste to spis bori... Nebo me jeste napadl globus od Albi k tuzce? 

Offline Karja
44783 příspěvků moje polička 16. zaří 2025 22:24

MPLee k Albi tužce mám jen nápad - máš tu knížku Kašparkova hudebka? Ono se to zdá jako kravina, ani se mi na první prolistování moc nelíbila, ale naše holky to jedou pořád, je to fakt pěkné. Ted tam vyštrachaly, ač ji máme pul roku, nějakou elektrohudbu, hele byl to náročnej víkend:D:D:D. Doporučuju, určitě si to všichni pořiďte, holkám to celé přijde nějaké vtipné;)

Ten Globus mě taky zajímá...nemáte ho někdo?

Offline MPLee
3039 příspěvků moje polička 16. zaří 2025 22:25

Karja nemame, ale neni to pro 3 leteho brzo? Mame ale stistko a poupenku a to jede porad s rvou se o ni.

Offline Karja
44783 příspěvků moje polička 16. zaří 2025 22:28

MPLee Jo, no myslela jsem tak pro dceru. Ale zapiš si to, myslím, že to bude holčičku fakt bavit. Naše si to pouští pořád spolu a dělají si z toho nějakou srandu. Přitom mi to přišlo takové jako docela neucelené když jsme si to o těch Vánocích přehrávali...ale pořád si k tomu sedají, něco napodobují z toho. Třeba máme i knihu smíchu a to vůbec se nechytlo, to jsme nějak všichni nepochopili:D

Offline Vari
2223 příspěvků moje polička 16. zaří 2025 22:39

Karja Globus dvojčata dostala ted k pátým narozeninám, koupila jsem jim teda tu verzi pro starší děti. Bavi je to, jejich nejoblíbenější hymna je italská :-D.

Offline JankaM
3111 příspěvků moje polička 16. zaří 2025 22:41

Teda já si příkrmy ani moc nepamatuju, a to bylo před 11 a 8 lety. Dcerka měla jako první  mrkev, to jí chutnalo a pak asi brambory, dýni teda vůbec. Moc jsem s tím nenadělala, abych věděla jak to má chutnat,koupila jsem skleničku v DM, něco jsem upatlala a u synka jsem kupovala ty skleničky masa se zeleninou, to mu jelo. Kaše jsem dělala ty instantní rýžové s ovocem, to jim teda taky dost jelo. Kojili se oba do roka, pak už neměli zájem, pak dostávali Sunar, později obyč mléko někdy i s grankem

Offline Myrtila
5367 příspěvků moje polička 16. zaří 2025 22:43

MPLee Karja Na Albi globus měla teď recenzi kartonovamama na IG. (Sama jsem ji jen přerolovala, tak nevím, co v ní bylo přesně, jen tipuju celkově podle jejích příspěvků, že to nebude odfláknuté.)

Offline continuity
43259 příspěvků moje polička 16. zaří 2025 22:44

brrr u nás se taky ta domácí šunka vařila, taky děda dělal klobásky. Ale do všeho dával ty "rychlosoli" jak tomu říkal, bez toho to moc nejde, pokud to nechceš sníst za dva-tri dny. 

Si pamatuji kolik syrového masa jsem u toho snědla, když jsme je spolu dělali: vepřové a domácí králičí. Mne nejaký tatarák jen tak neporazi.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. zaří 2025 22:48

MPLee my tu kuličkovou dráhu k magnetické stavebnici máme a tříletý to ani omylem sám nepostaví. Nicméně kuličky v tom pouští rádi, dělají i svítící, ty teda nemáme. Je to navíc celkem citlivé na nějaké drknutí a tak. K tomu mám teda dva hacky, jednak je to částečně kompatibilní s duplem, takže podstavce stavíme často z toho, nebo se to dá stavět na plechu na pečení.

Offline Karja
44783 příspěvků moje polička 16. zaří 2025 22:50

Vari no chudáci moje děti, místo tabletu dostanou globus. Nad tou verzí tápu no, myslíš, že fakt ta pro starší je lepší jo? Já bych takhle z popisu na netu vzala tu pro menší.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. zaří 2025 22:53

Karja ta zmiňovaná kartonová máma porovnávala obě verze.

Kluci o něm taky nějak mluvili, ale oni tu tužku už vůbec nevytahují, tak nevím. Navíc se bojím, že to zničí.

Já mám zatím na všechny ty nadcházející narozeniny a svátky vymyšlené takové to trikové jojo, malý skate a další dílky ke connetix.

Offline continuity
43259 příspěvků moje polička 16. zaří 2025 23:00

Letos teda musím říct, že nám k Vánocům jeden dárek pro naše, který jsem vymyslela v létě a jinak jsem úplně plonková. Jakože pusto-prazdno: jedno dítě nechce nic, kromě zrušení dárků celkově, muž nechce nic, druhé dítě chce lego. Já nechci taky nic.