Vari Víš co, až se se svojí osobností naučí pracovat, tak život si nějak uzpůsobí a s trochou štěstí si najde svoje místo a svoje lidi. Ta škola je blbá v tom, že tu si tak úplně pro svoje potřeby uzpůsobit nemůže a jaký kolektiv tam dostane, tak to neovlivníš už vůbec.
Vše o těhotenství a dětech
Malý dítě udělalo při očkování v létě takovou scénu, že jsme ji měli problém udržet ve dvou osobách a doktorka jí píchout injekci. Takže teď jsem byla vybavená, do čekárny jsem ji ještě dostala pomocí lízátka, ale v ordinaci opět boj, až doktorka zavelela chytnout, a držet
a já si slibovala, že jsem jí to dostatečně osvětlila, proč je očkování nutnost, a to ji chudáka ještě čeká chřipka a covid![]()
rasaNori to je úplně jedno, že ona racionálně chápe, že očkování je potřeba. V tu chvíli je ten strach silnější. No pevné nervy, taky jsme měli takové období ![]()
DruI já si taky myslím. Navíc mi přijde, že věkem se ty "výstřednosti" umenší, alespoň co jsem tak viděla v bližším či vzdálenějším okolí
rasaNori chudák, chudák, chudáci všichni:D:D. Mně dala tuhle doktorka žádanku na vyšetření sluchu pro mladší a říká mi, vy jste se starší nebyli? A já ne, nebyli, vyhodnotila jsem to jako zbytné, přijde mi, že slyší dobře:D:D:D. I očkování jsme vlastně po dohodě s lékařkou odložili, sic jen o řádově o pár měsíců, ale bylo to povinné očkování, takže nic moc, ale bylo to tak krutý, že to pochopili teda a vyšli mi vstříc.
ziginka Věkové označení Lega jsem nikdy moc nepochopila, ty kytky zvládnou děti levou zadní, kor jestli už nějaké lego mají
Včera jsem hlídala neteř, má čerstvých sedm, druhá třída, vzala jsem dětem gumové medvídky a ona si jich vzala tři a pak řekla, že nechce jíst tolik sladkého, protože má velké břicho a chce ho zhubnout! V sedmi letech! A samozřejmě není co se týče hmotnosti ani postavy nad normálem.
Nechápu, kde na tom byla, docela mě to vykolejilo.
dzizisketa u nas tohle rika jedna holcick ve skolce. Ze kdo si prida u obeda, bude tlustej...
dzizisketa u nas to rekla jedna čtyřletá holčička dceři loni, ze ma velký břicho, porad si to pamatuje
dzizisketa nechodí do nějakého sportovního kroužku? Třenéři umí být taky někdy citlivý...
Z mé dcery až teď vylezlo, že to "řešila" už v sedmi v gymnastice, když je na tréninku vážili....
Potrefenáhusa to si vzdycky rikam, co doma posloucha to dite, kdyz to pak takhle predava dal
Závisí, co od toho lega cekas. Označení 18+ spíš naznačuje horší hratelnost, než komplikované stavění. Což je parametr, který je u dětí důležitý. Co je složité na stavění jsou technic sady, tam bych to zohlednila více, ale kytky poskládají určitě bez problémů nebo s lehkou dopomoci. Ale některé modely mají tendenci se sypat už když leží na polici. Na hraní to moc není.
dzizisketa Já jsem tak ráda, že moje mamka byla rozumná a tohle jsme doma nikdy neřešili. To, že mamka celý život řeší problémy s nadváhou jsem se dozvěděla až někdy po pubertě. Vidím to bohužel všude kolem, jedna moje kamarádka to má v sobě odmala a hrozně jí to nabouralo sebeúctu. Takže fakt vděčím svý výchově, že je mi fuk, že mám pár kilo navíc (vlastně ne, fuk mi to není, ale není to pro mě problém). Školkový a školní děti řešící váhu jsou fakt wtf![]()
continuity brrr Dekuju obema. Predpokladam, ze deti si ty kvetinacky vystavi na policce. Syn je na kaktusy a dcera tu ma uz vystavenou jednu kytici z lega, ktera teda nemela takovou obtiznost, tak jsem to vyhodnotila jako idealni spolecny darek ;-)
Starší včera absolvovala atletický čtyřboj a skončila celkově pátá![]()
Jenom si tady povzdechnu. Mate nekdo uplne bezne nenadane dite? Mam pocit, ze vsichni siroko daleko maji deti genialni. Umi krasne mluvit, pocitat, psat....kamaradky syn recituje basnicky v anglictine (ma tedy adhd a je dost problematicky). Jine kamaradky deti sly do soukro skoly od 5let. No a muj syn konecne nejak rozumeji mluvi, umi napsat tak akorat svoje jmeno, pocita max do 5 a zajimaji ho spis auta, fotbal a kolo a staveni zavodnich aut z lega.
Jos kolik mu je?
Vari ted mu bylo 5
Jos Ríša nic u toho v pěti neuměl, ani číst, ani psát, ani počítat. Neuměl to ani v šesti a deseti měsících, kdy šel do školy. Dokonce ani na kole jezdit neuměl. Jen hezky mluvil a měl velkou slovní zásobu. Máš kolem sebe asi nestandardní bublinu. Za mě je to normální stav.
Jos Tohle mi přijde na pětiletého kluka úplně v pohodě, v mým okolí je takovejch děti naprostá většina.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí