Pinot Noir moc dekuju :-)
Vše o těhotenství a dětech
Co prosim davate holcickam v tomto pocasi za kalhoty, kdyz to neni vyslovene na outoor aktivitu a softshellky? U nas bylo dnes pres den 11 stupnu a zatazeno. Zitra jedou se skolkou plavat, uz v pul 8 odjizdi... Syn ma takove super kalhoty ze zary. Jedny jako mansestraky, ale pruzne a podsite fleecem a druhe takove funkcni, ale pekne. Ale pro holciciky jsem tyhle varianty nikde nevidela. Bojim se, ze jen v leginach ji bude zima, nejdriv bude rozespala a pak zase po plavani ![]()
Lindex míval takové zateplene legíny, moje děti v tom zvládly i zimu. Pokud bude mít přes sukni, je to další vrstva.
Tepláky
MPLee buď ty pocesany legíny, starší měla dneska mansestrovy dzeginy (bez podšití, na to mi jeste přijde teplo) nebo tepláky (maj ted flisovy)
(ty mansestraky s manzetama podsity bavlnou ma nekdy lindex, hledej na Vinted :-)
MPLee Takovy ty leginy s česaným rubem, tepláky ani jiný kalhoty si dobrovolně neobleče.
Vari u nas to taky drhne
Potrefenáhusa Ona si neobleče ani tričko, jen na trénink atletiky a tancování je ochotna ho akceptovat.
MPLee dcera miluje termoleginy z lidlu
Vari dzizisketa jo, teplaky mi neprojdou ![]()
Zuzuli Potrefenáhusa continuity diky! Jdu lovit na vinted ![]()
MPLee Taky doporučuju ty z Lidlu :-).
Nemáte někdo zkušenost s odebráním znaménka dítěti ve vlasech? Je to větší, bude to v narkóze? Nebo to bude fikfik hotovo? Na co se mám připravit?
JankaM u dítěte nevim, ale mne to dělali v lokální anestezii, bylo to za chvíli hotový, měla jsem ho teda vzadu na krku nad spodní linii vlasu, oholili to jen trochu a něčím pak přelepili, bylo to v pohodě
Takže první den školky hodinu se mnou, dvacet minut sám
To úplně nevypadá, že by to vyšlo
JankaM ja mam zkusenost rok starou, mela jsem ho nahore na hlave u pesinky a diteti bych to neprala. Mela jsem to umrtvene jen injekci a jak ta hlava obecne vic krvaci, tak na siti uz to bylo do prakticky zivyho. Jen 3 stehy ale odchazela jsem uplne zpocena. Pokud by to bylo v lokale, ujistila bych se, ze to bude dusledne umrtvene. Ten samy rok mi stejny chirurg rezal bradavici na chodidle a tam to prislo k sobe az doma.
Evaeva to to berou hopem. U nás je zvykání mnohem víc zvolna. Napred jen koukat s rodičem, opuštěni na 10 minut az tak třetí den. V jeslích teda, ve školce netuším. Ale asi píšeš o nejmenším, což?
Tabea jojo, o miminu. Tady je to jak kde (v ds, ve státních školkách adaptace prakticky není), ale tím, že tohle je jakoby kroužek, ani oběd tam nedávají a je to jen na osm měsíců vlastně, žádné dítě ani nepokračuje další rok, tak tu není takový prostor. Nicméně celý říjen tam s ním ráno můžu půl hodiny být. Navíc si jsem jistá, že zavolají, kdyby něco. Tak to ještě párkrát zkusíme a uvidíme. On teda říkal dopředu, že tam sám nebude
Dneska tam teda měl být hodinu se mnou a hodinu sám, a potom zase případně chvíli se mnou, není to, že by tam zůstal hned do jedné.
Tak u nás dnes naprosto absurdní situace. Ve školní družině mají každý den možnost nějakého kroužku. Letos už teda prosazuju angličtinu, co byla vloni takový problém, prekvapive i letos problém.... Ráno ji říkám a co ty deskovky, kam si chodila vloni, letos tam budete i hrát nějaký hry na počítačích, je to v patek, tam bude chodit kazdej z patecni druziny....,,ale to mě vůbec nebaví, ty hry na pocitacich, já to nechci hrat, nechci tam chodit, je to otrava,,...A odpoledne přijde s tím, že se přihlásila na náboženstvi.. tak my nesezdany, sambo nepozná kostel od synagogy a dcera půjde na přípravu na svaty prijimani místo her na PC. Já jsem nepočítala s tím, že si ty děti budou od malicka už dělat co chtěj, že s nima člověk nehne! Jako že budou takhle zarputily.
Karja Promiň, ale to je tak vtipný!
Jsem zvědavá, co jim tam řekne, až jí budou přikazovat Miluj Boha i Ducha svatého . V tomto duchu bylo náboženství u dcery. A diskuze se teda nepřipouštěla. Ale někde jsou ta náboženství fajn. Třeba budete mít štěstí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí