Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Vari
2223 příspěvků moje polička 23. zaří 2025 17:25

Pinot Noir moc dekuju :-)

Offline MPLee
3042 příspěvků moje polička 23. zaří 2025 20:02

Co prosim davate holcickam v tomto pocasi za kalhoty, kdyz to neni vyslovene na outoor aktivitu a softshellky?  U nas bylo dnes pres den 11 stupnu a zatazeno. Zitra jedou se skolkou plavat, uz v pul 8 odjizdi... Syn ma takove super kalhoty ze zary. Jedny jako mansestraky, ale pruzne a podsite fleecem a druhe takove funkcni, ale pekne. Ale pro holciciky jsem tyhle varianty nikde nevidela. Bojim se, ze jen v leginach ji bude zima, nejdriv bude rozespala a pak zase po plavani

Offline continuity
43280 příspěvků moje polička 23. zaří 2025 20:05

MPLee

Lindex míval takové zateplene legíny, moje děti v tom zvládly i zimu. Pokud bude mít přes sukni, je to další vrstva. 

Offline dzizisketa
9005 příspěvků moje polička 23. zaří 2025 20:08

MPLee 

Tepláky 

Offline Potrefenáhusa
38940 příspěvků moje polička 23. zaří 2025 20:14

MPLee buď ty pocesany legíny, starší měla dneska mansestrovy dzeginy (bez podšití, na to mi jeste přijde teplo) nebo tepláky (maj ted flisovy) 

(ty mansestraky s manzetama podsity bavlnou ma nekdy lindex, hledej na Vinted :-) 

Offline Vari
2223 příspěvků moje polička 23. zaří 2025 20:16

MPLee Takovy ty leginy s česaným rubem, tepláky ani jiný kalhoty si dobrovolně neobleče.

Offline Potrefenáhusa
38940 příspěvků moje polička 23. zaří 2025 20:32

Vari u nas to taky drhne 

Offline Vari
2223 příspěvků moje polička 23. zaří 2025 20:37

Potrefenáhusa Ona si neobleče ani tričko, jen na trénink atletiky a tancování je ochotna ho akceptovat.

Offline Zuzuli
3818 příspěvků moje polička 23. zaří 2025 20:45

MPLee dcera miluje termoleginy z lidlu

Online Karja
44789 příspěvků moje polička 23. zaří 2025 20:48

Zuzuli MPLee Jo ty Lidl zateplené leginy jsou dobrý a pranim se neztencuji jako ty leginy s česaným rubem z HM, ty mi projde casem proste zeslabnou. My jsme jeden čas měly takové džíny podšité bavlnou, to mi prislo úplně geniální, že to byly i takové slusnejsi kalhoty na pohled. 

Offline MPLee
3042 příspěvků moje polička 23. zaří 2025 21:00

Vari dzizisketa jo, teplaky mi neprojdou

Zuzuli Potrefenáhusa continuity diky! Jdu lovit na vinted

Offline Vari
2223 příspěvků moje polička 23. zaří 2025 21:15

MPLee Taky doporučuju ty z Lidlu :-).

Offline JankaM
3111 příspěvků moje polička 24. zaří 2025 10:00

Nemáte někdo zkušenost s odebráním znaménka dítěti ve vlasech? Je to větší, bude to v narkóze? Nebo to bude fikfik hotovo? Na co se mám připravit? 

Offline Potrefenáhusa
38940 příspěvků moje polička 24. zaří 2025 10:26

JankaM u dítěte nevim, ale mne to dělali v lokální anestezii, bylo to za chvíli hotový, měla jsem ho teda vzadu na krku nad spodní linii vlasu, oholili to jen trochu a něčím pak přelepili, bylo to v pohodě 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. zaří 2025 10:53

Takže první den školky hodinu se mnou, dvacet minut sám To úplně nevypadá, že by to vyšlo 

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 24. zaří 2025 11:17

JankaM ja mam zkusenost rok starou, mela jsem ho nahore na hlave u pesinky a diteti bych to neprala. Mela jsem to umrtvene jen injekci a jak ta hlava obecne vic krvaci, tak na siti uz to bylo do prakticky zivyho. Jen 3 stehy ale odchazela jsem uplne zpocena. Pokud by to bylo v lokale, ujistila bych se, ze to bude dusledne umrtvene. Ten samy rok mi stejny chirurg rezal bradavici na chodidle a tam to prislo k sobe az doma.

Offline Tabea
8191 příspěvků moje polička 24. zaří 2025 12:22

Evaeva to to berou hopem. U nás je zvykání mnohem víc zvolna. Napred jen koukat s rodičem, opuštěni na 10 minut az tak třetí den. V jeslích teda, ve školce netuším. Ale asi píšeš o nejmenším, což?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. zaří 2025 12:31

Tabea jojo, o miminu. Tady je to jak kde (v ds, ve státních školkách adaptace prakticky není), ale tím, že tohle je jakoby kroužek, ani oběd tam nedávají a je to jen na osm měsíců vlastně, žádné dítě ani nepokračuje další rok, tak tu není takový prostor. Nicméně celý říjen tam s ním ráno můžu půl hodiny být. Navíc si jsem jistá, že zavolají, kdyby něco. Tak to ještě párkrát zkusíme a uvidíme. On teda říkal dopředu, že tam sám nebude Dneska tam teda měl být hodinu se mnou a hodinu sám, a potom zase případně chvíli se mnou, není to, že by tam zůstal hned do jedné.

Online Karja
44789 příspěvků moje polička 24. zaří 2025 17:15

Tak u nás dnes naprosto absurdní situace. Ve školní družině mají každý den možnost nějakého kroužku. Letos už teda prosazuju angličtinu, co byla vloni takový problém, prekvapive i letos problém.... Ráno ji říkám a co ty deskovky, kam si chodila vloni, letos tam budete i hrát nějaký hry na počítačích, je to v patek, tam bude chodit kazdej z patecni druziny....,,ale to mě vůbec nebaví, ty hry na pocitacich, já to nechci hrat, nechci tam chodit, je to otrava,,...A odpoledne přijde s tím, že se přihlásila na náboženstvi.. tak my nesezdany, sambo nepozná kostel od synagogy a dcera půjde na přípravu na svaty prijimani místo her na PC. Já jsem nepočítala s tím, že si ty děti budou od malicka už dělat co chtěj, že s nima člověk nehne! Jako že budou takhle zarputily.

Offline notna
9476 příspěvků moje polička 24. zaří 2025 17:21

Karja Promiň, ale to je tak vtipný! Jsem zvědavá, co jim tam řekne, až jí budou přikazovat Miluj Boha i Ducha svatého . V tomto duchu bylo náboženství u dcery. A diskuze se teda nepřipouštěla. Ale někde jsou ta náboženství fajn. Třeba budete mít štěstí.