Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Potrefenáhusa
38940 příspěvků moje polička 30. zaří 2025 21:10

MPLee já myslim, ze některým to vydrží celej život! 

Offline Karja
44792 příspěvků moje polička 30. zaří 2025 21:11

Ale naši mají překvapivě docela dobrý vztah teď s těma synovcema, co jsou puberťaci. Chodí sami od sebe za babičkou, dost často za nějakým jídlem, ale pak je tam fakt kolikrát potkám, spolu nebo jen jednoho, jak tam s ní koukaj na fotbal, luštěj křížovku, jeden se jí tam nastěhoval na velkou část prázdnin. Tak to je takový hezký, to bych bývala nikdy neřekla, že to takhle v tomto věku bude kompatibilní. V létě ji kluci třeba volali jako prodejci elektřiny a nabízeli ji zvyhodneny tarif nebo co a ona neváhala, hrála to s nima a za dva dny jim pak volala jako bazar Opava a nabízela jim prodej nějakýho staršího horského kola:D:D. Takze jako nacházejí společnou řeč tak různé:D

Offline Potrefenáhusa
38940 příspěvků moje polička 30. zaří 2025 21:12

Politujte me, vracím druhý zimní boty, koely v nártu široký, baby bare prej naopak v nártu tlacej, frodda jsou nějak uzky...nemáte někdo ty nový Froddo up? Jsou široky, ale píšou vysoký nárt a to naše dítě nemá, potrebuju, aby šly trochu dotáhnout, koely nesly a nemohla v nich chodit 

Offline Karja
44792 příspěvků moje polička 30. zaří 2025 21:14

MyrtilaNo jako desim se této oblasti velice, co ještě přijde. 

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 30. zaří 2025 21:14

MPLee Tak ono je snad lepší to vysoké sebevědomí než když se ti dítě hroutí, že je ve všem nejhorší. A jinak, fakt zpívá líp než Kamila? ;)

Offline MPLee
3042 příspěvků moje polička 30. zaří 2025 21:15

Myrtila jako ona nakreslila 12 pranicek pro vsechny zamestnace skolky a do kazdeho chtela vepsat nejaky vkaz. Me to prislo tak hezky, ze jsem psala co chtela. Takze to musim schovat do nejake vzpominkove knihy, protoze tam byly perly. 
"Sarko, jsi hodna ze po nas uklizis borcus,  ale taky nam vyhazujes sneky" 

"pani kucharko, dekuju ze nam varis jidlo, ale ja ho nejim" 

"pavlo, hezke prazdniny a neni fer, ze bruslili jen Draci"

Jako asi bych ji to nenenchala predat v kazde skolce, ale u nich to proslo v dobrem

Offline MPLee
3042 příspěvků moje polička 30. zaří 2025 21:17

DruI no samozrejme. Ja mam sebevedomimtaky spis nizke, treba zpivat na verejnosti mi maminka "zakazala" kdyz mi bylo asi 6 a ja doted nezpivam ani pred muzem... Ale ne, lip nez Kamila ani Stistko a poupenka nezpiva

Ale ona ma zvlastni povahu. Na jednu stranu si mysli, ze zpiva nejlip, tanci nejlip, beha/brusli/maluje nejlip a je nejkrasnejsi. A taky se rozbreci, ze se ji nepovedlo ukrojit brambor rovne, nakreslit spicaty ucho na obrazku nebo vyjet kopec na kole. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. zaří 2025 21:19

MPLee to je boží! Zejména u vzkazu pro paní kuchařku jsem skoro vyprskla smíchy Myslím, že v tomhle věku je to roztomilý a vyroste z toho. 

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 30. zaří 2025 21:19

MPLee A tak třeba ten zpěv ještě dožene tréninkem;) ovšem ta přáníčka jsou jednoznačně skvělá!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. zaří 2025 21:20

Myrtila manipulace a rozeštvávání sourozenců To bych byla asi hodně zlá

Offline Catherinne
10872 příspěvků moje polička 30. zaří 2025 21:32
Online notna
9482 příspěvků moje polička 30. zaří 2025 21:47

Catherinne Z vlastní zkušenosti doporučuji si laktační poradkyni a i případně porodní asistentku vybrat dopředu osobně. V takové citlivé věci je potřeba si vzájemně sednout. Podle mě teda. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 30. zaří 2025 21:50

Potrefenáhusa nepomoze ti to, ale ja som zimne topanky este ani nezacala hladat. Najvacsi chudak budem ja

Online Myrtila
5367 příspěvků moje polička 30. zaří 2025 21:54

MPLee Náhodou, být paní učitelkou nebo kuchařkou, válím se u toho smíchy

Evaeva Jj, bohužel v tom je mamka dost zdatná, má natrénováno. S batrem si k sobě hledáme cestu až teď v dospělosti. Dost tomu teď napomáhají naše vlastní děti

Online Myrtila
5367 příspěvků moje polička 30. zaří 2025 21:56

Mrakoplas Já už hledala, ale nevím, jestli se ty naše značky ještě neprodávají, nebo jsem je už prošvihla? Koel a froddo. Vloni jsem je nějak touhle dobou kupovala a asi ještě ani neměli naskladněné všechny modely, jestli si to dobře pamatuji?

Offline Catherinne
10872 příspěvků moje polička 30. zaří 2025 22:08

notna ano a proto hledám tip a bude na dceři co si o kom kde dohledá a případně se s někým sejde. Já ji jí vybírat nebudu

Offline Aranel
6647 příspěvků moje polička 30. zaří 2025 22:19

Catherinne Já doporučuju Anetu Bajglovou (je na IG), ale nevím, jestli operuje i v Praze. Jo a hlavně doporučuju už předporodní přípravu.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. zaří 2025 22:20

Myrtila já nevím, frodda podle mě ještě nenaskladnili nebo co.

Potrefenáhusa kluci po různých peripetiích s reklamacemi nakonec oba skončili s těmi babybare. A co ty Aylly? 

Offline Aranel
6647 příspěvků moje polička 30. zaří 2025 22:21

Catherinne A kamarádka doporučuje Dula Bára

Online notna
9482 příspěvků moje polička 30. zaří 2025 22:21

Catherinne Jsem nepodezírala, že budeš vybírat dceři ty :-) Jen jsem tím chtěla říct, že je lepší mít dopředu už vybráno a domluveno. V krizi je to pak těžký. Sama jsem to poprvé podcenila.