Vše o těhotenství a dětech
monis Moc gratuluju! A co tam budeš po tom rodičáku předvádět? Věř tomu, že to budou lepší výkony, protože seš docela jako na výkon najetá z domu, vube se toho neboj! Fakt, já to tak měla, člověk je uplně v jiném režimu, to pak ta kancelářina, ta tě teprve utlumí:D:D.
Pinot Noir
To bude jistě skvělá show
dzizisketa syn tu naopak včera poskakoval, že zítra už je páteček. No vyvedla jsem ho z omylu ![]()
Tašku už si připravuje sám, naštěstí. Je teda pravda, že i loni jsem to nechávala dost na něm, jen mu četla předměty.
monis to je fofr! Ať se ti daří.
Evaeva ja to tiez nechavam na nich, iba pripomeniem rozvrh. Ale raz, jediny raz! sme nestihali a zbalila som ich ja a blbo
.
V pondelok bol sviatok a ja som sa zamotala a na utorok som im zbalila zosity na pondelnajsi rozvrh. Takze uz to nikdy nespravim!
Ich skola, ich zodpovednosť (zatial ale pripominam, aby sa zbalili).
monis držím palce!
DruI u vás je nejaký posun?
monis gratuluji! ![]()
letfenixa U nás je to tak, že jsem se ze stádia šoku dostala do stádia nasrání. A teda potom, co jsem mluvila s naší psycholožkou, a co dceru na té speciálce ohodnotili jako celkem normální holčičku, tak máme zítra schůzku u nás ve škole, kde teda hodlám být nepříjemná, protože jsem naštvaná jak to na mě hodili. No a jestli to tam nezvládneme nějak rozumně nastavit, tak začnu obcházet okolní základky, abych zjistila, kde jsou ochotní přistupovat k dětem individuálně.
DruI To je ale vlastně dobrý výstup. Ne k té škole teda, ta je naprosto tragická. Ale tipuju, že to skončí jinou školou a dcera si polepší. Držím palce, ať to brzo vyřešíte k dceřině prospěchu (a ať to moc nebolí).
DruI držím palce.
Ja si to priebežne stále vizualizujem, veď za tie roky mi už prešli rukami stovky, ba tisícky žiakov, a toto si neviem predstaviť, takúto situáciu.
monis drzim palce. To das, tiez som sa tak citila a teda nejake zatmenia som mala, ale to rychlo prejde
Ako ste to poriesili s vodenim do skolky?
Pinot Noir
Viktorovia a Viktorky sa toho neboja!
Mrakoplasbudeme se stridat+ bude mit sambo nejake dny HO
Oba mame flexibilni pracovni dobu, tak snad to dopadne...
monis držím palce, ja jedu ted z práce úplně vyždímaná, hlavně z těch sociálních kontaktů s jinejma dospelejma lidma
a to na mne ted bude jeste několik hodin nonstop mluvit stereo
ale ted pulhodina o samotě ve vlaku ![]()
monis gratuluji, to bude určitě dobré. A našla jsi tedy rychle![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí