DruI to je husty teda. Jsem zvedava a drzim palce!
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa jo na to se taky netesim, posledni roky byl muj hlavni socialni kontakt small talk s pani v pekarne. Nastesti uz nebudu mit open office a jen kancl pro dva![]()
Gatita no cekala jsem, ze budu doma dyl. Ten mesic, kdy byly deti v instituci a ja doma nebyl uplne spatnej![]()
letfenixa No, na ten jejich postup valí oči kdekdo. Kromě teda naší psycholožky, která si sice taky myslí, že to jejich řešení je chucpe, ale protože má úplnou náhodou děti na stejné škole, tak říkala, že ji to nepřekvapuje, že má tahle škola ve zvyku se náročných žáků zbavovat.
Evaeva Už chodí do školy, oni jí chyběly děti, ale zatím máme relativně klid, tak uvidíme jestli zítra ve škole udělám ostudu já jí :o)
A jinak vám všem moc děkuju
to jak jsem se vám tu svěřila mi rozhodně pomohlo urovnat myšlenky.
DruIDržím palce ať to zítra dobre dopadne, ještě bych to s nimi zkusila, pokud má ráda ty děti tam. Drž se a stůj si za svým. Bude tam i ředitelka tentokrát?
KarjaNo, kvůli těm dětem jsem ochotná to zkusit. Ona dcera navíc blbě snáší změny, když jsem jí navrhla že by mohla změnit školu, tak už jenom z té myšlenky hodinu brečela. A ředitelka tam nebude, myslím že vzhledem k tomu, že koncem roku pokládá funkci, tak už na to trochu peče.
DruI doufám, že muž jde s tebou, aby tam na tebe nebyly pedagožky v přesile. Držím palce, ať to dobře dopadne.
Tabea Jde. Já už bych se tam samotná necítila dobře.
DruI drzim palce nech to dopadne pre dceru co najlepsie ![]()
Nemate dakto skusenost s cervenym a horucim uchom u deti? Mladsi to mal raz v lete, preslo to same za par hodin, potom za par tyzdnov este raz. Dnes prisiel zo skoly, jedno ucho cervene a horuce, druhe normalna farba a studene. Teraz ma horucku. Ale z tych predchadzajucich pripadov nebola ziadna choroba, preslo to same. Ucho ho neboli. Cim to moze byt?
Mrakoplas Staršího jednou píchla do ucha včela, ale pak mu šíleně napuchlo, bylo celé hořící a fialové a byla to flegmona. Dostal atb.
monis Ty jo, to byla rychlost. Tak ať se v nové práci daří.
brrr neviem o tom, ze by ho daco postipalo. Aj ked teraz si spominam, ze v tom lete ho mal aj opuchnute. Tak sme mysleli, ze stipanec alebo aj spalene. Dala som mu na to vtedy fenistil, ale neviem ci pomohol ten, alebo cas. Teraz ho vsak opuchnute nemal.
Najhorsie na tychto chorobach je, ze do nasich neviem dostat ziadny liek na horucku. Pri vysokej teplote mi to vzdy vyvratia a cipok jedine nasilim a na to nemam sama dost sily (sambo je prec).
Gatita starší na ty přípravné kurzy chodil, protože na učení doma ani jeden z nás neměl morál. Dopadlo to tak, že tam chodil,ale úkoly, co měli zadané na doma, nedělal. Stejně se dostal. Za nejlepší považuju možnost testů na nečisto a potom dvouhodinovku, kde se věnovali těm testům a chybám v nich. Ale s těmi kurzy si nacvičil dojíždění, seznámil se se školou, kantory a tak. To bylo taky fajn.
Mrakoplas Ale na flegmona nesouvisí se štípnutím, jen u nás to tak bylo. Je to bakteriální onemocnění.
brrr no hej ale neviem o nicom ako by ju mohol dostat. A najma by asi nevymizla sama.
DruIPřesně tak, to si s tou změnou taky myslím.Tak držím palce a to tam nebude ani zástupce ředitele? Mně to přijde hrozně zvláštní, že si tam učitelky takhle něco smýšlejí bez vedení, docela vážné věci jen tak na nějaké povídačky bez vedení. Jestli nějak moc nerostou v kompetencích a pak takhle vymyslí kraviny a dovoluji si. To si neumím představit, že by tohle bylo u ségry nebo kámošky na škole, že by si bez ředitelky dovolily říct, že by byl vhodný přestup nebo vůbec navrhovat nějaká podobná hraniční řešení. Zvlášť pokud je ta učitelka nová(!?).
Karjaže jo! I končící ředitel by měl chtít tu školu nějak předat. Ne, že teď jsem půl roku téměř nevěděl, co se tu děje. Ty postupy jsou bez vedení vážně divné.
brrr díky moc. My mame jeste cas, jen me zmátlo, ze uz nekde vypisuji kurzy na ten dalsi rok. Jinak bych nad tim ted vubec nekoumala.
Mrakoplas o červeném uchu jednou psala na instagramu Knězková, že může být jedním z příznaků boreliózy. Teď jsem našla ten příspěvek, ale nejde mi dát na něj odkaz. Tak aspoň screenshot.

žluťásek ja jsem si hned vzpomnela na kednu kamaradku, ktera presne takhle boreliozu mela
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí