Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 02. října 2025 20:59

žluťásek to mi aj napadlo, ale nepodarilo sa mi k tomu viac najst. Totizto on mal niekedy v juli na chrbte taky flak, ktory vyzeral ako boreliozny. Ale rychlo zmizol (teda neviem kolko ho tam mal, ale muselo to byt max par dni). Fotku som ukazovala aj pediatricke a ta povedala, ze vyzera ako borelioza, ale to by tak rychlo nezmizol. Mame len sledovat keby sa objavil znova a prist. Ale to ucho mi pride ine, proste cele cervene a horuce. Ako keby mu pri nejakej infekcii, s ktorou telo bojuje, proste ocervenelo ucho. Ale to bude asi blbost :D 

Offline Len
2674 příspěvků moje polička 02. října 2025 21:15

Mrakoplas Taky mě ten lymfocytom hned napadl. Pokud to nebolí, vypadá to právě na něj. Pokud je to bolestivé, bude to nějaký jiný zánět, každopádně by bylo dobré to zítra ukázat u pediatra. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 02. října 2025 21:58

Lenja som si to vlastne aj odfotila. Kazdopqdne teraz lezi s horuckou a ma uz horuce a cervene obidve usi.

Edit. Tu to vyzera, ze ma chudak slonie usi, fakt nema

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 02. října 2025 22:46

Potrefenáhusa žluťásek starší taky měla pri borelióze rudé ucho, a teda jeste flek přes půl obličeje přivezla si to ze školy v přírodě a zda jí něco kouzlo netušil nikdo.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 03. října 2025 08:03

Mohučanka a mala ho cele cervene ci tak ako na tych fotkach od zlutaska?

Offline Len
2674 příspěvků moje polička 03. října 2025 12:35

Mrakoplas Když je to na obou, bude to od horečky nebo nějaký celkový příznak, ne ten lymfocytom 

Offline Gatita
8656 příspěvků moje polička 03. října 2025 15:03

Je to spis do radostného vlákna, ale okluzory pomohly a vypadá to, že se menší dítě vyhne brýlím. Taková drobnost, ale aspoň v něčem je posun k lepsimu:)

Online letfenixa
10918 příspěvků moje polička 03. října 2025 15:07
Offline Len
2674 příspěvků moje polička 03. října 2025 15:08

Gatita To je moc hezká zpráva!

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 03. října 2025 15:41

No, tak pokud někoho zajímá jak pokračuje naše neveselá školní anabáze, tak jsme se na schůzce ve škole dozvěděli, že je dcera víceméně zplozenec pekel a paní zástupkyně se bojí, aby kvůli ní třídní učitelka nedala výpověď. A že je sice hezké, že naše psycholožka sepsala seznam návrhů jak jí při výuce pomáhat se zklidněním, ale to že je inkluze a na tu oni ve škole při pětadvaceti dětech nemají prostor. A jako třešinku na dortu nám oznámila, že když to bude takhle pokračovat, tak to bude na podání oznámení na ospod.

Takže, nemáte náhodou někdo zkušenosti se základní školou na Praze 4, která by byla schopná pracovat s vysoce inteligentním dítětem, které má problém s nezralými emocemi?

Offline viktorka_od splavu
49392 příspěvků moje polička 03. října 2025 15:44

DruI ja cekala, ze se na zaver zeptas jak se podava stiznost:-)) mne by teda bouchly saze, asi mam taky problem

Offline eM
1753 příspěvků moje polička 03. října 2025 15:45

DruI Uaaaa!!! Čtu tvuj příspěvek potřetí, že se mi to snad zdá, je toto možný?!? Jako proč OSPOD? Že ji doma tyrate nebo co?

Offline shark
73 příspěvků moje polička 03. října 2025 15:46

DruI Teda radu nemám, ale přístup školy mi přijde příšernej (a to sama na jedné jako zástupkyně pracuju), takže si myslím, že si můžete jedině polepšit. Držím palce, ať vyberete co nejlépe.

Online continuity
43310 příspěvků moje polička 03. října 2025 15:50

DruI ja cekala, ze se na zaver zeptas jak se podava stiznost:-))

​No asi tak. 

DruIjá bych jim obratem oznámila, že podáváš stížnost zřizovateli. Jako ředitelka stejně končí, k ničemu to nebude, ale třeba jim to zabrání psát Liebesbriefy ospodu. A když už v tom budeš, tak bych položila dotaz, která škola v gesci zřizovatele nemá s inkluzi a podobnými dětmi problém. 

Offline shark
73 příspěvků moje polička 03. října 2025 15:54

DruI A souhlasím se vším výše uvedeným. Stížnost je určitě namístě. Nemůžou říct, že nemají prostor na inkluzi, to snad mají ze zákona povinnost zajistit podpůrná opatření, které dítě potřebuje 

Offline viktorka_od splavu
49392 příspěvků moje polička 03. října 2025 16:08

shark pokud dítě pláče že do jiné školy nechce tak já bych teda rozhodně neustupovala

Online continuity
43310 příspěvků moje polička 03. října 2025 16:14

DruI jo ještě jedna věc mě napadla a zapomněla jsem ti to napsat. 

Pokud zvažujete přestup a dítě to špatně nese, tak to s ním moc nekonzultuj v naději, že si nějak na tu myšlenku "zvykne". 

Oni si pak představuji všelijaké bubaky a čím víc prostoru a neistoty tam bude, tím horší. Pro ně je i 14 dní hrozná doba. 

Vyřeš to sama, najdi vhodnou školu a pak to začni řešit s dcerou s tvým vlastním přesvědčením, že to je to nejlepší. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 03. října 2025 16:52

viktorka_od splavu já jsem taky plakala, že na jinou školu nechci. Souhlasím s continuity Tohle myslím, že dítě nedokáže tak úplně posoudit.

DruI (víc k tomu nemám) Pevné nervy, ať brzy najdete řešení

Offline Potrefenáhusa
38940 příspěvků moje polička 03. října 2025 17:07

DruI to je brutus a moc tě lituju

tam bych snad šla radši hodit granát, než tam dál vodit dítě do školy, ale stížnost mi teda taky přijde na místě, proboha, proč hrozili ospodem???

a to s tou inkluzi už mi teda přijde úplně wtf 

Offline shark
73 příspěvků moje polička 03. října 2025 17:18

viktorka_od splavu ja chapu, ze je to těžký, ale takovouhle skolu bych fakt pro svoje dítě nechtela