Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44793 příspěvků moje polička 03. října 2025 20:26

DruI Ty vado. Já myslím, že vy nepotřebujete ,,lepší školu,, potřebujete jen prostě normalni učitele, určitě si přestupem pomůže, tady ji nic pěkného nečeká. 

Offline Myrtila
5368 příspěvků moje polička 03. října 2025 20:46

DruI Dočítám se zpožděním a jen mi padá brada pořád níž a níž Myslím, že si polepšíte snad s jakoukoli jinou školou Dcery je mi moc líto, a tebe taky, to musí být strašná směs stresu a nasr...

Offline Pinot Noir
29965 příspěvků moje polička 04. října 2025 00:30

DruI eh, já to tu čtu s otevřenou hubou. To je bizár. Myslím, že v kterékoliv namátkově zvolené škole to bude lepší.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 04. října 2025 14:18
Reakce na Mrakoplas:

Mohučanka a mala ho cele cervene ci tak ako na tych fotkach od zlutaska?

​promiň, že odpovídám až teď. Měla ho spíš jako ty fotky od žluťáska.

Offline dzizisketa
9005 příspěvků moje polička 04. října 2025 14:28

Včera se mi povedla hezká fotka holčičky a jejího tatínka.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. října 2025 15:25

dzizisketa to teda jo!

Offline Pinot Noir
29965 příspěvků moje polička 04. října 2025 23:31

dzizisketa krásná fotka

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 04. října 2025 23:45

dzizisketa Ta je opravdu krásná a úplně z ní sálá radost

Offline Garfie
28597 příspěvků moje polička 05. října 2025 07:22

DruI To je jedno velké wtf, fakt!!! Karja má pravdu, jakákoli, úplně normální škola bude lepší! 

dzizisketaTa je opravdu povedená!

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 05. října 2025 08:35

Karja Myrtila Pinot Noir Garfie Díky Manžel to zhodnotil, že vlastně můžeme být rádi, že nám ve škole zjednodušili rozhodování, protože s jejich přístupem jiné řešení než přestup nepřichází v úvahu.

Offline Potrefenáhusa
38940 příspěvků moje polička 05. října 2025 09:16

DruI ja moc drzim palce, aby se vam to povedlo k vaši spokojenosti, vim, ze najít v Praze volné místo k přestupu nebývá úplně snadné, zvlášť v některých částech Prahy.

a doufám, ze až to vyřešíte, napíšete, ktera zakladka to byla

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. října 2025 12:52

Synovi protékají ty Keeny Chandler wpNevím, jestli jsou už staré. Může vůbec membrána zestárnout? Žádnou odlepenou podrážku jsem nenašla. 

Takže potřebuju nějaké trekové tenisky, nízké pohorky s membránou. Široká špička, úzká pata, měkká podrážka. Mám šanci?

Offline Karja
44793 příspěvků moje polička 05. října 2025 13:06

Volby jsou teda hrozny téma, ale líbilo se mi, že když jsem šla s dcerou v pátek volit, tak jako dost věděla, říkala mi, mami máš občanku a kde je ta urna? A pak mi vyprávěla, že si v pátek volili se spoluzaky předsedu třídy, ale se vším všudy, s komisí, misto občanky měli žákovskou knížku, kterou se prokázali, šli za křídlo tabule jako za plentu a házeli hlasy do krabice. Jako ve druhé třídě.. já myslím, že my jsme volby probírali na druhém stupni formou zápisu do sešitu...:D:D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. října 2025 13:08

Karja to je hezký!

Syna nejvíc zajímalo, proč nemá volno, když se volí u nich ve školeKdyž pominu velikost školy, tak jsem ho hlavně ujistila, že v ty dvě už je dávno doma

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 05. října 2025 13:22

Karja u dcery ve školce v době prezidentské volby volili předškoláci prezidenta taky tehdy přišla domů dost nabušená znalostmi.

P. S. Vyhrála Nerudova, protože byla nejhezčí

Včera dcera viděla Babiše v tv, tak říkala, že nevypadá špatně, tak jsem jí poradila, že musí počkat, až začne mluvit. No a když začal (vítězné vystoupení po výhře), tak ona na to zírala a pak se začala strašně smát, a prej Vždyť on vykládá nějaké báchorky!

Offline Karja
44793 příspěvků moje polička 05. října 2025 13:22

Evaeva ;-). Vzhledem k tomu, že já šla volit do zbořené budovy, tak asi nemám co říkat. Normálně jsem šla na úřad, kterej už tam rok nestojí:D. Naštěstí naše obec neniveliká, abych cestou nenatrefila na ten náhradní prostor. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. října 2025 13:24
Offline Vari
2223 příspěvků moje polička 05. října 2025 13:58

Evaeva Dvojčata mají nízký celorocky s membránou od Fare.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. října 2025 14:06

Vari to jsou ale spíš městský boty, ne? Ty syn má. Ale potřebuju něco odolnějšího na chalupu, do lesa... Našla jsem nějaký blifstyle, ale bojím se, že budou úzký. Reimy mají zase širokou patu a ještě jen zdrhovadlo, to nepůjde utáhnout tak, jak potřebuje

Offline Vari
2223 příspěvků moje polička 05. října 2025 14:14

Evaeva Dvojčata mají tyhle. Tahají je všude, loni v nich chodili na venkovní atletický tréninky a vydržely i za deště a ve sněhu.