DruI Ty vado. Já myslím, že vy nepotřebujete ,,lepší školu,, potřebujete jen prostě normalni učitele, určitě si přestupem pomůže, tady ji nic pěkného nečeká.
Vše o těhotenství a dětech
DruI Dočítám se zpožděním a jen mi padá brada pořád níž a níž
Myslím, že si polepšíte snad s jakoukoli jinou školou
Dcery je mi moc líto, a tebe taky, to musí být strašná směs stresu a nasr...
DruI eh, já to tu čtu s otevřenou hubou. To je bizár. Myslím, že v kterékoliv namátkově zvolené škole to bude lepší.
Mohučanka a mala ho cele cervene ci tak ako na tych fotkach od zlutaska?
promiň, že odpovídám až teď. Měla ho spíš jako ty fotky od žluťáska.
Včera se mi povedla hezká fotka holčičky a jejího tatínka.
dzizisketa to teda jo!![]()
dzizisketa krásná fotka ![]()
dzizisketa Ta je opravdu krásná a úplně z ní sálá radost ![]()
DruI To je jedno velké wtf, fakt!!! Karja má pravdu, jakákoli, úplně normální škola bude lepší!
dzizisketaTa je opravdu povedená!
Karja Myrtila Pinot Noir Garfie Díky
Manžel to zhodnotil, že vlastně můžeme být rádi, že nám ve škole zjednodušili rozhodování, protože s jejich přístupem jiné řešení než přestup nepřichází v úvahu.
DruI ja moc drzim palce, aby se vam to povedlo k vaši spokojenosti, vim, ze najít v Praze volné místo k přestupu nebývá úplně snadné, zvlášť v některých částech Prahy.
a doufám, ze až to vyřešíte, napíšete, ktera zakladka to byla ![]()
Synovi protékají ty Keeny Chandler wp
Nevím, jestli jsou už staré. Může vůbec membrána zestárnout? Žádnou odlepenou podrážku jsem nenašla.
Takže potřebuju nějaké trekové tenisky, nízké pohorky s membránou. Široká špička, úzká pata, měkká podrážka. Mám šanci?
Volby jsou teda hrozny téma, ale líbilo se mi, že když jsem šla s dcerou v pátek volit, tak jako dost věděla, říkala mi, mami máš občanku a kde je ta urna? A pak mi vyprávěla, že si v pátek volili se spoluzaky předsedu třídy, ale se vším všudy, s komisí, misto občanky měli žákovskou knížku, kterou se prokázali, šli za křídlo tabule jako za plentu a házeli hlasy do krabice. Jako ve druhé třídě.. já myslím, že my jsme volby probírali na druhém stupni formou zápisu do sešitu...:D:D
Karja to je hezký!
Syna nejvíc zajímalo, proč nemá volno, když se volí u nich ve škole
Když pominu velikost školy, tak jsem ho hlavně ujistila, že v ty dvě už je dávno doma ![]()
Karja u dcery ve školce v době prezidentské volby volili předškoláci prezidenta
taky tehdy přišla domů dost nabušená znalostmi.
P. S. Vyhrála Nerudova, protože byla nejhezčí ![]()
Včera dcera viděla Babiše v tv, tak říkala, že nevypadá špatně, tak jsem jí poradila, že musí počkat, až začne mluvit. No a když začal (vítězné vystoupení po výhře), tak ona na to zírala a pak se začala strašně smát, a prej Vždyť on vykládá nějaké báchorky! ![]()
Evaeva ;-). Vzhledem k tomu, že já šla volit do zbořené budovy, tak asi nemám co říkat. Normálně jsem šla na úřad, kterej už tam rok nestojí:D. Naštěstí naše obec neniveliká, abych cestou nenatrefila na ten náhradní prostor.
Evaeva Dvojčata mají nízký celorocky s membránou od Fare.
Vari to jsou ale spíš městský boty, ne? Ty syn má. Ale potřebuju něco odolnějšího na chalupu, do lesa... Našla jsem nějaký blifstyle, ale bojím se, že budou úzký. Reimy mají zase širokou patu a ještě jen zdrhovadlo, to nepůjde utáhnout tak, jak potřebuje ![]()
Evaeva Dvojčata mají tyhle. Tahají je všude, loni v nich chodili na venkovní atletický tréninky a vydržely i za deště a ve sněhu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí