Jsem ráda, že se vám fotka líbila, mám ze sebe radost, že se mi je povedlo v té situaci rychle zachytit. Samozřejmě jako většina holčiček, i ta naše má tatínka omotaného kolem prstu.
Vše o těhotenství a dětech
Vari aha, na klasické jsem nekoukala. A jsou ohebné?
membrána jako taková nezestárne, určitě ne za rok, ale nízkých botách ji poměrně spolehlivě zničí třeba kamínek.
continuityty boty jsou z druhé ruky. Tím kamínkem myslíš jako zevnitř?
Evaeva jj, zevnitř. Ona neni příliš mechanicky odolná. Jestli rok nebo dva nerozhoduje, máme membranove bundy, kterým je 15 let a fungují.
Pokud chceš spolehlivě nepromokavé boty, tak kůže a voskovat a impregnovat. Nic lepšího nikdo nevymyslel.
Evaeva BF to nejsou, ale ohebný mi přijdou dostatečně.
Evaeva my mame ty keeny rover neco wp a taky mi nepřijdou wp. A jsou i strasne tvrdy, znova je nekoupim
Potrefenáhusa mladší má ty stejné a po impregnaci dobrý. Tvrdý mi zase tolik nepřijdou. Mám je ze zl. Popravdě se mi úplně nechce dávat dva litry za další boty no. I když tyhle aspoň dědí. Zkusím asi ty blifestyle nebo primigi, ale nevím no. Mají lepší zapínání, ale asi budou úzký.
Evaeva ja jsem tedka na ty blifestyle taky koukala na internetu a takovy ty s tou trekovejsi podrazkou mi az zas tak uzky podle uvedených rozměru nepřišly
Potrefenáhusa já ho musím přeměřit
ale začala jsem mít matné tušení, že tu mám ještě jedny větší keeny, tak možná nastane toto řešení ![]()
Evaeva Potrefenáhusa dcera nosila blifestyle jako náhradu filii, pred 3-4 lety byly úzký, ale pak přešla na aff., protože od nějakého čísla (29?) byl ten otvor na kotník najednou strašně široký.
Těch filii je velká škoda ![]()
Mohučanka tyhle uvadej ve 29 sirku 75, coz ma nase dite
https://www.bosonozka.cz/kotnikova-obuv/barefoot-outdoorove-boty-blifestyle-capra-tex-beere/
Potrefenáhusa já koukala na tyhle ale nízký nebo na podobné primigi a nepřišlo mi to úplně blbý (úzký). Ale našla jsem tu ty keeny, takže tohle bude nakonec úkol pro moje budoucí já ![]()
Synek minulý týden kopl míč na plochou střechu školy, když byli s družinou venku. Paní vychovatelka údajně vzkazuje, že má tedy tatínek na střechu vylézt a míč vrátit nebo má synek donést nový
. Normálně píší každý s prominutím prd do bakalářů a tady vzkazují po dítěti, tak trdy nevím, dělat mrtvého brouka a vyčkat písemného pokynu? ![]()
Dnes jsme se nakazily asi tady v cestovatelském vlákně od barbuchy a když jsme na výletě procházely kolem jednoho hradu a jen tak děti nakoukly do nádvoří, tak nám pan kastelán nabídl, zda se nechceme podívat na chvilku i dovnitr, že nám nechá na chvíli otevřené podzemí, ať vidíme, jaké to má kouzlo takhle bez lidí. Když jsem se ho zeptala, zda nás tam nezavře, tak říká ,,neee, nebojte, já jsem v pohodě, dneska,,:D. Pak nás ještě pustil do kaple, jestli by mu tam děti nepomohly sfouknout svíčky a zamknout. Opravdu to bylo takhle v ten podzimní podvečer takové pěkne do nálady;-)
JankaM No švagr jednou opravoval ve školce postýlku, na které synovec skákal:D. Já nevím, fakt nevím, možná bych napsala učitelce, zda to má syn skutečné nahradit
Volby jsou teda hrozny téma, ale líbilo se mi, že když jsem šla s dcerou v pátek volit, tak jako dost věděla, říkala mi, mami máš občanku a kde je ta urna? A pak mi vyprávěla, že si v pátek volili se spoluzaky předsedu třídy, ale se vším všudy, s komisí, misto občanky měli žákovskou knížku, kterou se prokázali, šli za křídlo tabule jako za plentu a házeli hlasy do krabice. Jako ve druhé třídě.. já myslím, že my jsme volby probírali na druhém stupni formou zápisu do sešitu...:D:D
ty jo, to je super
Děti chodí docela bruslit. Se školou mají několik lekci, společně chodíme. Dávám jím cyklistou helmu, ale asi to není ono, i to mívá docela málo dětí a mají takovou více jako zahalující?.Mám pořídit spíše helmu na lyže nebo co je tak nejvhodnějšího? Nepočítám, že bychom tu helmu na lyže letos užili i na těch lyžích, takže z tohoto pohledu, že bychom to více využili je to asi jedno.
MPLee? Co myslíš?
moora Jojo, koukám každý den, kam se ta školní docházka od té mojí posunula.
Karja dcera měla teď ve třetí třídě taky téma volby. Volili třídního zástupce, kandidáti si měli připravit volební plakát a pak ho odprezentovat. Plus k tomu další informace o volbě. Ve čtvrté třídě téma volby mají znovu, už teda se zaměřením na volby meatskeho zastupitelstva, funkce starosty atd.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí