Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline 711990
18326 příspěvků moje polička 06. října 2025 20:31

Karja mne to teda taky prijde zvlastni, ze se resej takovy veci a neni z toho zapis...

Offline brrr
12374 příspěvků moje polička 06. října 2025 20:33

711990 A není u toho třídní, která to celé iniciovala

Offline Karja
44793 příspěvků moje polička 06. října 2025 20:46

711990 brrr Jako samozřejmě je to zvláštní, stejně tak jako celej ten přístup. Spíš jsem chtěla říct, že bych se toho písemného vyjádření nedomahala teď zpětně, že pochybuji, že by z nich něco vylezlo pouzitelneho

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 06. října 2025 21:08

Tak abych to uvedla na pravou míru, tak my zápis samozřejmě máme. Jen my jsme takoví bezelstní lidé, které nějak nenapadlo na místě požadovat aby v něm byla přímo zapsána ta prohlášení, která staví školu do nepříznivého světla. A myslím, že i kdybychom to požadovali, že oni by to v takovém případě stejně shodili s tím, že jsem je jenom blbě pochopila.
Jinak zpětně si myslím, že jsem si prostě měla sepsat seznam bodů, které chci ve škole probrat (taky se mi k těmhle věcem líp přistupuje písemně), ty jim předem poslat a pak podle nich jet a jenom k nim připisovat poznámky.

Offline MPLee
3042 příspěvků moje polička 06. října 2025 21:21

Evaeva keen tread roeer wp nebo viking veme

Offline MPLee
3042 příspěvků moje polička 06. října 2025 21:29

Karja jestli lyzarskou helmu potrebujete jen na ty brusle, tak bych ji nekupovala. Dobre sedici vyklisticka staci, jen na zimu je nevyhoda, ze pod ni vic fouka a kdyz se pod ni nacpe silna cepice, tak nesedi jak ma. Takze klidne jen dat pod helmu tenkou funkcni cepici, nebo kuklu. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 06. října 2025 22:08

MPLee no ty tread má mladší a taky občas potečou. Nicméně jsem je doma našla ve velikosti na staršího (aspoň na jaře by mi být měly), takže dostane ty

Offline Muslik
575 příspěvků moje polička 07. října 2025 14:26

Byl jste někdo s detmi na te výstavě v Roztokách Ja mesto? Je to i pro téměř čtyřletou, zabavi se?

Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. října 2025 14:46

Muslik my byli a moc nás to nenadchlo. Ale ten čas jsme tam strávili, dřív jsme neodcházeli. Čekala jsem víc, nicméně mají hezké pracovní listy. Věk bych neviděla jako překážku, měla jsem sebou všechny děti

Offline Karja
44793 příspěvků moje polička 07. října 2025 15:38

Prosím Vás, takové to audio vyšetření pětiletých, je to povinné? Nebo nějak silně doporučované? Se starší jsme nebyli, sestřička se na mě tak káravě podívala, ale já to normálně nestíhám snad ani s tou mladší. Respektive - totálně jsem vyzevlila prázdniny, v září se začala objednávat a ted mi toho přijde nějak příliš....

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 07. října 2025 16:06

Karja Tak třeba my jsme na tom vyšetření byly s ročním zpožděním v šesti letech ;o) Máš ještě čas.

Offline Pinot Noir
29965 příspěvků moje polička 07. října 2025 16:12

Karja my taky byli až v šesti, dřív by to nezvládl. Se starším jsem nebyla vůbec.

Offline Muslik
575 příspěvků moje polička 07. října 2025 16:30
Reakce na Evaeva:

Muslik my byli a moc nás to nenadchlo. Ale ten čas jsme tam strávili, dřív jsme neodcházeli. Čekala jsem víc, nicméně mají hezké pracovní listy. Věk bych neviděla jako překážku, měla jsem sebou všechny děti

​dekuji! A neměla bys případně tip na nějakou aktualni vnitrni vystavo-zabavu v praze nebo takto v okoli na vlaku? Nejak mi ted s těmi vnitřními zabavami došly nápady 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. října 2025 16:39

Muslik já bych jí klidně vzala do té archevity vedle. My tam byli, když bylo dětem tak pět a tři ani ne, a byly úplně nadšení, pořád na to vzpomínají Jinak žádné neotřelé tipy nemám. Akorát na staromáku otevřela nějaká expozice k signal festivalu, ale nebyla jsem a nic nezjišťovala, tak nevím

Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. října 2025 16:41

Karjamy byli teď asi týden před šestými narozeninami. Je to v pohodě vyšetření, jen ukazují, když slyší. Ale myslím, že když tam zavoláš a vysvětlíš, že moc nespolupracuje, tak ti "dovolí" přijít klidně až po šestém roce.

Offline Potrefenáhusa
38940 příspěvků moje polička 07. října 2025 17:11

Haha, u nás má od června za úkol objednat to vyšetření na orl tatinek...občas to připomenu, tak snad to do těch 6.narozenin stihne

Offline Potrefenáhusa
38940 příspěvků moje polička 07. října 2025 17:13

Muslik mame hodne doporučovanou Včelu na kladně, jeste jsme nebyli a bude to končit 

https://www.mestokladno.cz/vcela-kralovstvi-vcel-a-bylin/a-2975

Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. října 2025 18:49

Potrefenáhusa včela v Roztokách byla super! Jinak je to výstava z Písku, mám dojem, tak je k vidění asi tam

Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. října 2025 18:49
Reakce na Potrefenáhusa:

Haha, u nás má od června za úkol objednat to vyšetření na orl tatinek...občas to připomenu, tak snad to do těch 6.narozenin stihne

​U nás to bylo naprosto stejné Ale v tomhle si fakt nemáme co vyčítat 

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 07. října 2025 19:16

Karja ja na to taky hledim, se starsi jsem nebyla, protoze nas detska doktorka neposlala. Ja na audio chodim jednou za rok sama, tak se asi priste zeptam primo orl doktorky. I kdyz nevim, jestli to ma s mladsi cenu, kdyz ji jako miminu delali BERU, potom, co nevysly emise a nic nenasli