Karja mne to teda taky prijde zvlastni, ze se resej takovy veci a neni z toho zapis...
Vše o těhotenství a dětech
711990 A není u toho třídní, která to celé iniciovala ![]()
Tak abych to uvedla na pravou míru, tak my zápis samozřejmě máme. Jen my jsme takoví bezelstní lidé, které nějak nenapadlo na místě požadovat aby v něm byla přímo zapsána ta prohlášení, která staví školu do nepříznivého světla. A myslím, že i kdybychom to požadovali, že oni by to v takovém případě stejně shodili s tím, že jsem je jenom blbě pochopila.
Jinak zpětně si myslím, že jsem si prostě měla sepsat seznam bodů, které chci ve škole probrat (taky se mi k těmhle věcem líp přistupuje písemně), ty jim předem poslat a pak podle nich jet a jenom k nim připisovat poznámky.
Evaeva keen tread roeer wp nebo viking veme ![]()
Karja jestli lyzarskou helmu potrebujete jen na ty brusle, tak bych ji nekupovala. Dobre sedici vyklisticka staci, jen na zimu je nevyhoda, ze pod ni vic fouka a kdyz se pod ni nacpe silna cepice, tak nesedi jak ma. Takze klidne jen dat pod helmu tenkou funkcni cepici, nebo kuklu.
MPLee no ty tread má mladší a taky občas potečou. Nicméně jsem je doma našla ve velikosti na staršího (aspoň na jaře by mi být měly), takže dostane ty![]()
Byl jste někdo s detmi na te výstavě v Roztokách Ja mesto? Je to i pro téměř čtyřletou, zabavi se?
Muslik my byli a moc nás to nenadchlo. Ale ten čas jsme tam strávili, dřív jsme neodcházeli. Čekala jsem víc, nicméně mají hezké pracovní listy. Věk bych neviděla jako překážku, měla jsem sebou všechny děti ![]()
Prosím Vás, takové to audio vyšetření pětiletých, je to povinné? Nebo nějak silně doporučované? Se starší jsme nebyli, sestřička se na mě tak káravě podívala, ale já to normálně nestíhám snad ani s tou mladší. Respektive - totálně jsem vyzevlila prázdniny, v září se začala objednávat a ted mi toho přijde nějak příliš....
Karja Tak třeba my jsme na tom vyšetření byly s ročním zpožděním v šesti letech ;o) Máš ještě čas.
Karja my taky byli až v šesti, dřív by to nezvládl. Se starším jsem nebyla vůbec.
Muslik my byli a moc nás to nenadchlo. Ale ten čas jsme tam strávili, dřív jsme neodcházeli. Čekala jsem víc, nicméně mají hezké pracovní listy. Věk bych neviděla jako překážku, měla jsem sebou všechny děti
dekuji! A neměla bys případně tip na nějakou aktualni vnitrni vystavo-zabavu v praze nebo takto v okoli na vlaku? Nejak mi ted s těmi vnitřními zabavami došly nápady
Muslik já bych jí klidně vzala do té archevity vedle. My tam byli, když bylo dětem tak pět a tři ani ne, a byly úplně nadšení, pořád na to vzpomínají
Jinak žádné neotřelé tipy nemám. Akorát na staromáku otevřela nějaká expozice k signal festivalu, ale nebyla jsem a nic nezjišťovala, tak nevím ![]()
Karjamy byli teď asi týden před šestými narozeninami. Je to v pohodě vyšetření, jen ukazují, když slyší. Ale myslím, že když tam zavoláš a vysvětlíš, že moc nespolupracuje, tak ti "dovolí" přijít klidně až po šestém roce.
Haha, u nás má od června za úkol objednat to vyšetření na orl tatinek...občas to připomenu, tak snad to do těch 6.narozenin stihne ![]()
Muslik mame hodne doporučovanou Včelu na kladně, jeste jsme nebyli a bude to končit
https://www.mestokladno.cz/vcela-kralovstvi-vcel-a-bylin/a-2975
Potrefenáhusa včela v Roztokách byla super! Jinak je to výstava z Písku, mám dojem, tak je k vidění asi tam
Haha, u nás má od června za úkol objednat to vyšetření na orl tatinek...občas to připomenu, tak snad to do těch 6.narozenin stihne
U nás to bylo naprosto stejné
Ale v tomhle si fakt nemáme co vyčítat
Karja ja na to taky hledim, se starsi jsem nebyla, protoze nas detska doktorka neposlala. Ja na audio chodim jednou za rok sama, tak se asi priste zeptam primo orl doktorky. I kdyz nevim, jestli to ma s mladsi cenu, kdyz ji jako miminu delali BERU, potom, co nevysly emise a nic nenasli![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí