Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline moora
8668 příspěvků moje polička 07. října 2025 19:16

Evaeva prosimte ta vcela, je to pro 2,5 lety dite?

Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. října 2025 19:43

moora jo, klidně. Asi nepochopí ten základní námět, že plníš nějaké úkoly pro včelí královnu, ale pohraje si tam určitě. Je tam včelí kuchyně, kde se vaří z kuliček (pylu), je tam na to i taková kuličkodráha. Mladšímu podle mě mohlo být tak nějak těch 2,5, když jsme tam byli.

Offline Muslik
575 příspěvků moje polička 07. října 2025 19:56

Evaeva tu archivu vubec neznám,a to do roztok /nase obvykla trasa k lasikum jezdíme teda velmi často, mrknu na to.

A dík i za tipy na tu vcelu

Offline Tabea
8192 příspěvků moje polička 07. října 2025 19:57

U nás to audio vyšetření dělají snad pokaždé na preventivce. Plus jednou to dělal zdravotní ústav jako předškolní vyšetření. Dcera to u pediatra nějak nechápe, 2x měla špatný výsledky. Pokaždý to orl protestoval a bylo to ok. Říkal myslím, že po nachlazení můžou být uši ještě nějakou dobu zalehlý a pak to zkresluje. 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 07. října 2025 20:01

Karja o audio vyšetření jsem neslyšela, natož abych na tom s dcerou byla. Možná tam naše dr. odesílá, jen když má podezření na problém?

Potrefenáhusa Já mám už 3 měsíce doma žádanku na logopedie kvůli cucání palce u mladší, chci se stihnout aspoň objednat před další preventivkou u zubaře

Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. října 2025 20:19

Kolik autíček na spaní je moc autíček?

Offline Aranel
6647 příspěvků moje polička 07. října 2025 20:36

Evaeva

Dneska jsme byli v Mimiklubu (taková otevřená herna. Chtěla jsem už minulý týden, ale celou otevřenou hernu prospal ) Jako jmenuje se to Mimi, ale všichni tam už chodí nebo minimálně lezou a touží strkat miminu prsty do očí nebo podobně...

Půjčila jsem si v knihovně knihu Odolné dítě.

Offline Karja
44793 příspěvků moje polička 07. října 2025 20:44

Mohučanka Možná na to u nás posílají, protože ten doktor tu reálne je v našem městě, tak aby měl co dělat:D. Nevím, já to se starší úplně vypustila z hlavy, hned jakmile mi to sestra řekla, tak to tam za 10 sekund už nebylo:D:D. 

Offline Karja
44793 příspěvků moje polička 07. října 2025 20:47
Reakce na Potrefenáhusa:

Haha, u nás má od června za úkol objednat to vyšetření na orl tatinek...občas to připomenu, tak snad to do těch 6.narozenin stihne

​Já nic neříkám, páč já to mám myslím od března za úkol plus to byla preventivka, na kterou jsem zapomněla s dětmi přijít a ještě jsem se tehdy sestře, která mi volala kde jsme, představila ,,no čauky,,. A u starší jsem na to zapomněla úplně, úplně a absolutně, jakmile se za mnou na prevenci zavřely dveře, už jsem o tom nevěděla. Takže myslím, že tvýho manžela s klidem trumfnu:D

Offline Jos
příspěvků moje polička 07. října 2025 20:50

Aranel dej tomu par mesicu, mozna tydnu. Ja uz teda tlacim ocima cas, ta faze vecneho toceni na bricho a nasledneho revu je nejvic otravna

Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. října 2025 21:00

Aranel ten klub! z něj udělá odolné dítě

Bohužel mimino je tak trochu ten, co zodolňuje jiné děti. Někdy i maminky. Kombinace povahy a dvou starších bráchů no. (Ale nebije je ani nekouše, tak dobrý )

Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. října 2025 21:01

Jos

Já každý krok směrem k samostatnosti vítám, ale tohle období si pamatuju. Hlavně večer při usínání trénují vydatně, že jo

Offline Aranel
6647 příspěvků moje polička 07. října 2025 21:09

Jos To tlačím taky, protože tuhle jsi tu vzdychala, jak mají všichni šikovný děti, a mezi řečí zmínila, že mrně se už MĚSÍC točí na břicho. Tomu našemu se to cca poslední tejden občas náhodou povede

Evaeva však jo, ten klub a to, že ho skoro všude taháme hromadnou dopravou, auta nemajíce.

Offline Jos
příspěvků moje polička 07. října 2025 21:32

Aranel

Ano, to jsem psala, ale zrovna pohybove byl starsi syn rychlik az moc. To kolikrat taky neni vyhra, treba temer preskocil fazi lezeni...No a mladsimu se otocka povedla jednou a od te doby je jak sileny. I kontrola kycli nebo u PL to bylo kroceni dive zvere. A neboj tohle se vsechny deti nauci . A fakt je to celkem otravna faze, jak pise Evaeva vecer uplne vyrizene dite v polospanku, ale porad a porad se obraci na bricho a pak vriska. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. října 2025 21:34

Jos ne že by třeba stání bylo lepší z tohodle úhlu pohledu

Offline JankaM
3111 příspěvků moje polička 07. října 2025 21:35

Evaeva furt je to málo, dcera má tolik plyšáků, že se do postele skoro nevejde

Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. října 2025 21:40

JankaM no ale lehni si na auto nebo na plyšáka

Offline JankaM
3111 příspěvků moje polička 07. října 2025 21:45

Evaeva no ono mezi těma plyšákama najdeš ledacos různé tvrdosti

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 07. října 2025 22:11

Evaeva No já ti nevím. Mně se teď dcera v noci budí a vyžaduje, abych si lehla k ní, takže jsem dnešní noc strávila spaním na různých plyšácích, čímž jsem si tak kvalitně zvládla přeležet ruku, že mě bolí ještě teď ;o)

Offline Aranel
6647 příspěvků moje polička 07. října 2025 22:25
Reakce na JankaM:

Evaeva no ono mezi těma plyšákama najdeš ledacos různé tvrdosti

DruI Au!