Evaeva prosimte ta vcela, je to pro 2,5 lety dite?
Vše o těhotenství a dětech
moora jo, klidně. Asi nepochopí ten základní námět, že plníš nějaké úkoly pro včelí královnu, ale pohraje si tam určitě. Je tam včelí kuchyně, kde se vaří z kuliček (pylu), je tam na to i taková kuličkodráha. Mladšímu podle mě mohlo být tak nějak těch 2,5, když jsme tam byli.
Evaeva tu archivu vubec neznám,a to do roztok /nase obvykla trasa k lasikum jezdíme teda velmi často, mrknu na to.
A dík i za tipy na tu vcelu
U nás to audio vyšetření dělají snad pokaždé na preventivce. Plus jednou to dělal zdravotní ústav jako předškolní vyšetření. Dcera to u pediatra nějak nechápe, 2x měla špatný výsledky. Pokaždý to orl protestoval a bylo to ok. Říkal myslím, že po nachlazení můžou být uši ještě nějakou dobu zalehlý a pak to zkresluje.
Karja o audio vyšetření jsem neslyšela, natož abych na tom s dcerou byla. Možná tam naše dr. odesílá, jen když má podezření na problém? ![]()
Potrefenáhusa Já mám už 3 měsíce doma žádanku na logopedie kvůli cucání palce u mladší, chci se stihnout aspoň objednat před další preventivkou u zubaře ![]()
Kolik autíček na spaní je moc autíček?![]()

Dneska jsme byli v Mimiklubu (taková otevřená herna. Chtěla jsem už minulý týden, ale celou otevřenou hernu prospal
) Jako jmenuje se to Mimi, ale všichni tam už chodí nebo minimálně lezou a touží strkat miminu prsty do očí nebo podobně...
Půjčila jsem si v knihovně knihu Odolné dítě. ![]()
Mohučanka Možná na to u nás posílají, protože ten doktor tu reálne je v našem městě, tak aby měl co dělat:D. Nevím, já to se starší úplně vypustila z hlavy, hned jakmile mi to sestra řekla, tak to tam za 10 sekund už nebylo:D:D.
Haha, u nás má od června za úkol objednat to vyšetření na orl tatinek...občas to připomenu, tak snad to do těch 6.narozenin stihne
Já nic neříkám, páč já to mám myslím od března za úkol plus to byla preventivka, na kterou jsem zapomněla s dětmi přijít a ještě jsem se tehdy sestře, která mi volala kde jsme, představila ,,no čauky,,. A u starší jsem na to zapomněla úplně, úplně a absolutně, jakmile se za mnou na prevenci zavřely dveře, už jsem o tom nevěděla. Takže myslím, že tvýho manžela s klidem trumfnu:D
Aranel dej tomu par mesicu, mozna tydnu. Ja uz teda tlacim ocima cas, ta faze vecneho toceni na bricho a nasledneho revu je nejvic otravna ![]()
Aranel ten klub! z něj udělá odolné dítě ![]()
Bohužel mimino je tak trochu ten, co zodolňuje jiné děti. Někdy i maminky. Kombinace povahy a dvou starších bráchů no. (Ale nebije je ani nekouše, tak dobrý
)
Já každý krok směrem k samostatnosti vítám, ale tohle období si pamatuju. Hlavně večer při usínání trénují vydatně, že jo![]()
![]()
Ano, to jsem psala, ale zrovna pohybove byl starsi syn rychlik az moc. To kolikrat taky neni vyhra, treba temer preskocil fazi lezeni...No a mladsimu se otocka povedla jednou a od te doby je jak sileny. I kontrola kycli nebo u PL to bylo kroceni dive zvere. A neboj tohle se vsechny deti nauci
. A fakt je to celkem otravna faze, jak pise Evaeva vecer uplne vyrizene dite v polospanku, ale porad a porad se obraci na bricho a pak vriska.
Jos ne že by třeba stání bylo lepší z tohodle úhlu pohledu ![]()
Evaeva furt je to málo, dcera má tolik plyšáků, že se do postele skoro nevejde ![]()
JankaM no ale lehni si na auto nebo na plyšáka ![]()
Evaeva no ono mezi těma plyšákama najdeš ledacos různé tvrdosti ![]()
Evaeva No já ti nevím. Mně se teď dcera v noci budí a vyžaduje, abych si lehla k ní, takže jsem dnešní noc strávila spaním na různých plyšácích, čímž jsem si tak kvalitně zvládla přeležet ruku, že mě bolí ještě teď ;o)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí