Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Tabea
8192 příspěvků moje polička 08. října 2025 11:04
Reakce na Garfie:

Vás na to audio odesílají na ORL? U nás (v ČR) to dělá sestřička na každé preventivce, ale na principu, že stojí dalko, ona něco šeptá a oni musí opakovat...

V DE musí mít firmy od 20 zaměstnanců smlouvu s doktorem a BOZP. Zaměstnancům se pak musí nabízet určitá vyšetření. Jednou jsme tu měli dr (asi 82 let), který měl vyšetřovat zrak a sám se rozhodl, že bude dělat vyšetření sluchu. A taky stál v jednom rohu a šeptal. A pak to firma ještě měla platit.

Offline Gatita
8656 příspěvků moje polička 08. října 2025 11:07

Pinot Noir to je od tebe super tip, moc děkuji. Uz jsem objednaná a jako bonus koukam, ze nás přiřadili k dr., kterého dokonce znám, je moc fajn a byli jsme u něj na jiném pracovisti.

Ještě že tě tu mám

Online Karja
44795 příspěvků moje polička 08. října 2025 11:09

MohučankaChápu, hele jeden čas nám v první třídě furt lítaly odkazy ze slabikáře na nějaký webovky, tak to jsem uplně hned jako vypustila, že to dělat nebudeme, to se mi moc nelíbí. Oni to dělají ve škole, občas matematiku na pc, občas češtinu, tak to jim stačí. Vloni jsme ještě jakžtakž do té školy něco dělaly, ale letos se mi to moc nedaří, hlavně kolikrát mi přijde, že přijde fakt unavená a už chce ten svůj prostor na hru a takovou domácí pohodu, tašku si taky dělá až večer, že jde vidět, že po příchodu na to fakt nemá moc:D:D:D

Offline Tabea
8192 příspěvků moje polička 08. října 2025 11:53

Karja je dobrá, ze vymyslela, jak se zařídí a hlavně, ze se z toho nijak nehroutí. Ty chyby z nepozornosti, že chtějí mít všechno rychle hotovy, znám od obou dětí. Třeba si přečíst jen první větu zadání a zbytek si (blbě ) domyslet. Myslím, ze tu o tom jednou psala i Pinot Noir

Online Karja
44795 příspěvků moje polička 08. října 2025 12:26

Tabea Tak to ona se zas jako hroutí, ale z toho, že to ví celá třída, že má čtyřku a že má nejhorší výsledek a všichni to slyšeli....Oni si to nějak opravují nejdříve ve dvojici. No uvidíme, co z toho vyleze, jinak jí to samozřejmě musim vysvětlit, že žádný zapírání žákovský, že to nelze...

Online Myrtila
5368 příspěvků moje polička 08. října 2025 12:39

notna eM Děkuju, píšu si, budeme to brzy potřebovat, staršímu bude teď na podzim pět. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 08. října 2025 12:50

Tabea syn je dělá taky, zamění mínus za plus, protože to připomíná minulé cvičení... Ale jako vím, po kom to má

Offline Pinot Noir
29965 příspěvků moje polička 08. října 2025 12:55

Tabea jo, to dělal R. Příklad začínal "Jarda má...", tak dál nečetl a napsal odpověď 5 lízátek, protože to tak bylo v minulém příkladu. Už se ovšem nedozvěděl, že otázka tentokrát je "Kolik mu zbylo peněz?"

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 08. října 2025 12:58

letfenixa neviem o tom. U nas to testovala len sestricka na preventivke sepkanim. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 08. října 2025 13:01

Haha to robi nas starsi tiez, ponahla sa a domysla si. Najlepsie je to pri citani. Vidi prve dve pismena, tak si domysli slovo. Niekedy vyznamovo podobne a niekedy uplnu blbost :D 

Offline letfenixa
10919 příspěvků moje polička 08. října 2025 15:29

Robia to všetci, celú ZŠ. 

Offline MPLee
3042 příspěvků moje polička 08. října 2025 15:57

Muslik Affenzahn? 

Offline Gatita
8656 příspěvků moje polička 08. října 2025 16:16

letfenixaale s věkem se to zlepšuje. Dokonce samo. Ale dokonale to neni. Syn je hodne samostatny a ukoly si dela v 99 % pripadu sam. Ale vcera prisel s tim, ze si vubec neví rady, totalne se zasekl a zhroutil se. Tak koukam, co to je za ukol, ze to je tak slozite.... Byl to úkol z ČJ, uplne easy, ovšem zadání na 3 řádky typu - ve třetím odstavci zprava na pátém řádku podtrhni podstatná jména v jednotném čísle modrou pastelkou, v množném čísle červenou.... prostě hodně čtení a soustředění, coz je tedy veeeelky problem.

Offline SunEclipse
3499 příspěvků moje polička 08. října 2025 16:16

letfenixa kdyby jen zš..zrovna jsem se tenhle týden přistihla, že jsem si nepřečetla pořádné popis problému, protože tohle přece už psali včera

Offline letfenixa
10919 příspěvků moje polička 08. října 2025 16:25

Gatita opravovala som teraz deviatacke písomky z mocnin, boli tam len 2 pokyny. A nechci vidieť. 

Offline Aranel
6649 příspěvků moje polička 08. října 2025 20:38

Pinot Noir

Mohučanka

Myrtila Chodit nejdřív v roce, nebudu se tady s ním v lednu plácat!
Potrefenáhusa Mě na Odolné dítě navedl onehdy článek v Respektu o chození ven myšleno do ulic. Líbily se mi ty příklady...

Offline Potrefenáhusa
38941 příspěvků moje polička 08. října 2025 20:39

Aranel Jj, ja četla teda jen na to upoutávku, to mne zaujalo taky, ale uz jsem se k tomu nedostala 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 08. října 2025 20:40

Aranel prvnímu dítěti se celkem dá zatajit, že se chodit dá i venku U těch dalších už si přeješ, ať na zimu chodí

Offline Aranel
6649 příspěvků moje polička 08. října 2025 20:50

Evaeva Jen více triků zkušených matek!

Online Evaeva
příspěvků moje polička 08. října 2025 21:13

Aranel jako upřímně, ty dva, co chodili později, se v kočárku (i jedoucím) pak už dost nudili, takže možná bych si spíš přála tu chůzi