R. má ve třídě jednu velmi stylovou spolužačku, nosí moc hezké originální oblečení, vždycky si říkám, že s tou by mě bavilo vybírat a nakupovat. Ale ostatní holčičky nosí ty růžové legíny se srdíčky, třpytkové jednorožce a napletené copy z fialového chemlonu a to jsem zas docela ráda za ty naše posprejované mikiny a baggy džíny. ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Gatita Jako ono je to dobrý, ale pak ty trendy hadříčky chce nosit i tam, kde to není vhodný. Do naší školy si to neumím uplně představit, jak píše třeba Mohučanka.a ty trendy hadříčky jsou i takové jako docela nevhodné pro nepříznivé povětrnostní podmínky:D. Nějakej kabátek, já nevim, jestli bych jí to koupila aby s tím přešla třikrát do divadla a pak doma pul roku prudila, že si ho chce vzít do školy místo zimní bundy a pak naopak prudila, že si ho nevezme do toho divadla. To si radši odpustim, ať žije goratex a softshell. Rozhodně je lepší užívat si strojit sebe:D
Gatita mně by to taky bavilo, zvlášť když uvážím ty haldy holčičích hadrů ve sklepě ![]()
Ale kluci toho mají mnohem víc, jen kalhoty potřebuje starší tak patery
Pinot Noir Hele kdo ví jak to je, sousedka má holčičku pětiletou, tak je malinká a taky chodí moc hezky oblečená, když se tuhle polila, tak normálně¨druhá kámoška říká, já mám náhradní leginy, ale nebude jí to ladit:D:D:D:D. No a pak z té mámy vylezlo, že ta holčička samozřejmě má ráda ružovou a fialovou a třpytky, ale ještě s ní nikdy nebyla v obchodě, tak má prostě smůlu, nemá si to kde vybrat. To je smutný!:D. Ale asi to není případ holky ze třetí třídy.
Karja já mám fialovou, růžovou a třpytky ráda, já bych si s holkama rozuměla ![]()
Evaeva Jo, hele naše holky to nemají tak extrémní. Ta jedna má třeba ráda černou:-D. Mně asi nevadí nic, ale nesmí to být prostě nějaký já nevim bolerko, nebo chlupatková bunda nebo prostě něco co naprosto nedává smysl:D. Ale mají rády kabelky no, to jako by si v Pepcu vždycky koupily nějakou novou:D:D
Karja ja bych se chtěla dožít toho, ze ma záhy čtyřletá bude ráda nosit cernou:))) jsem v pokušení vyfotit jeji skříň, ale raději ne. Veškeré oblečení dedim od dvou kamarádek a jejich dvou holek a ta naše ma oblečení aspon na pět životů a uz tak rok a půl si sama vse vybírá, aby ji to ladilo (tedy ehm ladilo její optikou) a musím rict, ze někdy se doslova stydím, v čem chodi do skolky a na hriste, sama růžová, třpyt, suknicky, 5 odstínů růžové, vzajemne nekompatibilnich; kdyz koupim neco pricetneho, nedostanu to na ni ani omylem, děsný děsný děsný. Uklidnete me, ze se z toho dá vyrůst. Fakt je vtipný, kde se to v těch holičkách bere.
Muslik Já myslím, že pak hodně začnou jako stádovatět až bude školní docházka, u dcery ve škole tak nechodí nikdo, od čtvtré třídy jsou ty holky i jako docela tak sportovně/street bych řekla. Ale já ty věci poděděné hodně probírala, co mi přišlo fakt moc, tak jsem do oběhu nedala, a základ je kupovat tmavý kalhoty:D, pak to snese leccos;)
Si to oblikani moc nemalujte, stejně ječej, co chtej a nechtěj a vybiraj si samy, neco je no go, i kdyz toho maj plnou skříň a pred mesicem to bylo ok...
Potrefenáhusa no ale v obchodě je to vždycky zmar, když maj holky dva pětimetrové regály a kluci jeden ubohý štender. A sháněj nerůžové legíny bez holčičích vzorů ![]()
Ale já si dobře pamatuju svoje požadavky, nebo teď, když jsem sháněla trička na ségru, jakmile nechceš to, co je zrovna moderní, máš smůlu
Evaeva saty s Elsou potrebujes nejmíň troje (krát počet skolkovych holek v domácnosti), jestli chceš předejít rannímu řevu u kose se špinavým prádlem (spoustu věcí teda vyřeší tylova sukne pres tepláky)
Ja nakupujem najviac v Pepcu, ale bez ohľadu na to, akú veľkosť práve nosí, z nej tam je vždy skoro nič.
Potrefenáhusa jako my těch šatů na princezny máme podle mě minimálně na tři holky, Elza by se teda musela dodat. Taky máme "šaty" na břišní tanečnici třeba
a do divadla obléknu tak pět holčiček v každé velikosti od 68
(Babička to hrozně ráda kupovala v sekačích, těhlech věcí tam je narozdíl od těch praktických mrak)
Nase Ema je hrozna straka, co je leskly, trpytivy a duhovy, to na sebe navlece. K tomu klidne celenku s chemlonovymi modrofialovymi copy. A Adela se v ni shlizi, taky to po ni kolikrat podedi, ty dve dohromady, to je sila.
Si to oblikani moc nemalujte, stejně ječej, co chtej a nechtěj a vybiraj si samy, neco je no go, i kdyz toho maj plnou skříň a pred mesicem to bylo ok...
![]()
Někdy je to doma no go, i když to před chvílí schválila v krámě ![]()
A dneska jsem přikupovala 3. růžové tričko se Skye, aby se předešlo ranním záchvatům, že ta ostatní jsou v prádle. Malý dítě se občas ráno zálibně prohlíží v zrcadle a říká: "Jsem lůžová holčička, celá lůžová" ![]()
Gatita tak to jsou kluci skromní. U nás by teda dvoje džíny nestíhaly, většinou je to tak každý den čisté, protože jsou špinavé od fotbalu o přestávce nebo polední pauze. Triko jakbysmet. Obrázky už jen něco, co by si vzal i dospělý člověk. Džíny už jen modré, šedé od minulého týdne ne. Mikin několik, bund taky. Ted se teda zase dost rozrostla garderoba kvůli fotbalu. Včera ze mě dyndal nové tenisky, ačkoliv těm posledním jsou asi 3 měsíce. ![]()
Evaeva saty s Elsou potrebujes nejmíň troje (krát počet skolkovych holek v domácnosti), jestli chceš předejít rannímu řevu u kose se špinavým prádlem (spoustu věcí teda vyřeší tylova sukne pres tepláky)
jo a pak je najednou Elsa totálně trapná a můžeš si ji strčit za klobouk ![]()
Kokoska to je jak u nás. Dcery sestřenice ty věci na dceři hladí a říká, jak se těší, až je dostane ona. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí