Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Potrefenáhusa
38941 příspěvků moje polička 08. října 2025 22:07

Aranel Mne v tom nadpisu, co jsem cetla, prislo dobry, ze rikala, ze kdyz ma dítě samo chodit ven, melo by umet rozlišit, jestli po něm chce stařenka přečíst číslo tramvaje, nebo mu chce cizi pan ukázat koťátko 

To zimní pinožení se okolo kočáru je dost náročný na tepelnej komfort matky, snad nikdy mi nebyla taková zima Aranel 

Online Karja
44796 příspěvků moje polička 08. října 2025 22:12

Aranel Od Pavly Koucke? Já jsem ji taky měla v plánu, ale recenze v databázi knih jsou nic moc. Ale my tuto tématiku určitě potrebujeme;-)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. října 2025 22:14
Reakce na Potrefenáhusa:

To zimní pinožení se okolo kočáru je dost náročný na tepelnej komfort matky, snad nikdy mi nebyla taková zima Aranel 

​To platí i o dalších zimách bohužel. 

Offline Aranel
6649 příspěvků moje polička 08. října 2025 22:32

Potrefenáhusa Ano, to mi taky utkvělo!!

Karja Ano. Ale tadyto "zejtra se na to třeba zapomene" a "ani to dělat/nosit/zpívat/... nebudu" zní jako solidní odolnost (vím, že to může mást)

Evaeva No právě tuhle že bych ještě svižným krokem... (aktuální počasí mi vlastně vyhovuje, pokud hodně neleje, chodím dopoledne po ulicích, poslouchám podcasty, sen!!)

Online Karja
44796 příspěvků moje polička 08. října 2025 23:00

Aranel Hele to mate, ona je ve skutečnosti strašně přecitlivělá, prostě všechny ty emoce jsou silný a musej ven. A nevím, jak to udělala, ale asi se to na zapomnělo, nic tam nemá ani dnes zapsanýho a nechci se jí moc ptát, radši. 

Online Karja
44796 příspěvků moje polička 08. října 2025 23:02

Aranel No tak já si jí asi taky pořídim, taky potřebuji zodolnit i sama sebe :-D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. října 2025 23:09

Aranel chápu! Ač mně ten miminí věk jinak nebaví, tak po procházkách s podcastem a kočárkem se mi nedávno zastesklo.

Kluci vydrželi tak půl hodiny svižné chůze v parku (z toho půlku s jídlem) a půl hodiny v obchodě. Mladší pak dostal softshellový overal a přes něj gumové gatě a byl spokojenější na hřišti. Ale oni byli starší, ty máš větší naději

Offline Potrefenáhusa
38941 příspěvků moje polička 09. října 2025 06:22

Evaeva nám vydržely ty deti v kočáru dlouho, starší teda by rada jezdila doted

jj, ta zima je furt, ale uz mam burtokabat, ugg a jegrovky, to mi predtim chybělo 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. října 2025 07:20

Potrefenáhusa no tohle byla taková mezera, když ještě neuměli chodit. Teď by se mladší taky klidně vozil

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 09. října 2025 14:34

Tak ja nevim, prijde vam normalni, ze maji ve skolce volne k hrani syrove fazole?

Offline continuity
43312 příspěvků moje polička 09. října 2025 14:36

monistřeba vůbec neví, že jsou jedovate, já jsem to taky zjistila až tady a to už jsem měla děti velké. 

Já bych jim to prostě řekla,napsala s nějakým odkazem. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. října 2025 14:58

monistaky bych jim to řekla. Fakt to spousta lidí neví 

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 09. října 2025 15:03

continuity Evaeva dneska uz tam nikdo nebyl, takze jsem jen prochazela, jinak bych jim to rekla hned na miste. Tak zitra...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. října 2025 15:05
Offline letfenixa
10919 příspěvků moje polička 09. října 2025 16:02

Karja nečitala som úplne pozorne, ale je úplne jedno, či velkamala tú známku v žiackej má alebo nemá, učiteľ ju určite zapísal do klasifikačneho, a nemusí si pamätať, že žiacku nemala. Mala som expertov s 2 ziackymi - na dobré a zlé známky. Jednu doma prezentovali, druhú nie. 

Online Karja
44796 příspěvků moje polička 09. října 2025 17:01

letfenixa Jj, ji šlo asi o to, aby to prostě neměla u sebe, aby ji to tam ,,nekazilo,,. 

Offline Aranel
6649 příspěvků moje polička 09. října 2025 20:16

Karja No, taky tam třeba něco pro sebe objevím!

Evaeva Vidíš, mě to teď (5,5m) docela baví, dítě se směje, je relativně předvídatelný, ještě nikam nezdrhá... to noční vstávání je trochu opruz, no. (Já to určitě zakřiknu a od zítra bude peklo na zemi )

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. října 2025 20:20

Aranel u nás to nebylo peklo, objektivně nebylo na co si stěžovat, u prvního jsem byla i odpočatější než z práce. Ale nenaplňovalo mně to, měla jsem takový pocit, že přebalovat a hrkat chrastítkem by mohl kdokoliv jiný. U větších dětí mám pocit, že jim skutečně předávám kus ze sebe.

A jsem zvědavá, jak se vám tam knížka bude líbit 

Offline Pinot Noir
29965 příspěvků moje polička 10. října 2025 09:35

Na jaře jsem hledala trika s dlouhým rukávem pro Ríšu, dostala jsem tu tip na Zaru, tam se mi nějaká líbila, ale nakonec jsem se na to vykašlala, že už se stejně blížilo léto. Teď jsem se k tomu vrátila a už se mi v Zaře nelíbilo nic. H&M úplně zabité, tam ve velikosti 134-140 pořád mají roztomilé dinosaury a bagříky... Nakonec jsem našla trika s obrázky, se kterými mě nepošle do háje, v Bonprixu! Ještě uvidím, jak to bude s kvalitou, ale dávám to jako tip, kdyby někdo hledal trika a mikiny v takovém tom street stylu.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 10. října 2025 09:47

Pinot Noir 

Budu muset sehnat nějaké oblečení pro starší, to bude peklo. Ona nenávidí kalhoty, takže to řeší legíny a sukní, ale už před týdnem, jak byla ta chladná rána, tak kvičela, že jí je zima. A to už měla ty "chlupaté" z Lindexu, které navíc na 140 končí. Ach jo.