Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Kokoska
35095 příspěvků moje polička 11. října 2025 10:34

Garfie uz je objednana

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 11. října 2025 10:56

Zuzuli Zahradnickej outfit je výbornej, u nás by ty rukavice navíc vyřešily odpor k sensory play, takže by byl zároveň i praktickej!

U nás zatím velký záseky nejsou, zaznamenala jsme preferenci modrý a přítomnost kapuce, aby šlo být Spiderman. Zato se po letošním létě se objevil hysterickej odpor k jakýkoliv bundě, minulej týden jsme z hřiště odešli kvůli epický scéně, která vydržela další 20 minut až do návratu domů a pokračovala ještě i po tom, co už bunda dávno visela na věšáku.

Offline 711990
18326 příspěvků moje polička 11. října 2025 11:40

Kokoska jo bohuzel si umi vylizavat nosni dirky

Online Pinot Noir
29970 příspěvků moje polička 11. října 2025 11:47

711990 z logopedického hlediska ideál

Offline Kokoska
35095 příspěvků moje polička 11. října 2025 12:09

711990 ble

Ale ta ruzova mu slusi, ja nevim, proc by se diteti mela zakazovat nebo nutit nejaka barva.

Offline Tabea
8192 příspěvků moje polička 11. října 2025 12:22

711990 je to fešák! A zvládá i boty neutažený tak, aby zastavovaly krevní oběh.

Offline Potrefenáhusa
38941 příspěvků moje polička 11. října 2025 13:29

Tabea to nase deti vubec nepotrebujou, zato ponozku vytaženou patou uplne mimo botu

Offline MPLee
3042 příspěvků moje polička 11. října 2025 19:15

Prosim mate nekdo tip na nejakou prvni autodrahu? Bud nejakou s auticky na ovladani, nebo neco jako hot wheels? 

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 11. října 2025 19:30

MPLee Já bych pro úplného mrňavce vzala něco takovéhleho to je takové blbuvzdorné :o) Naopak tenhle typ nebrat, to se strašně blbě skládá. Hotwheels není špatné, pokud už je dítě manuálně schopnější (syn to sám zvládá teď ve čtyřech letech, jinak to musí rodič poskládat a furt podávat autíčka :o) akorát si člověk musí dát pozor, aby pak omylem nekoupil jinou značku, když dokupuje další kus autodráhy (což se mi stalo teď o narozeninách )

Offline MPLee
3042 příspěvků moje polička 11. října 2025 21:59

DruIbudou mu 3, manualne zrucny je, normalne stavi male lego... Ale vubec nevim, jestli to chci domu Auticka se nam vsude ruzne vali, moc si s jima ale nehraje. Na navstevach jde ale po drahach jak slepice po flusu. Jinak chce lego s Bluey, lyze a knizku. Ale potrebuju tipy na darky pro 4 skupiny plus jeste vanoce... takze ted jsem "nase" darky rozdala ostatnim a sama nemam co mk za nas dat.  

Offline Karja
44796 příspěvků moje polička 11. října 2025 22:18

Nemate někdo ty plus plus puzzle? Co si o tom myslíte? Měla bych to jako dárek pro sedmiletou a sestiletou. Jako ony ještě teď občas vytáhnou treba tu magnetickou stavebnici z Lidlu, takze velký na to asi nejsou.

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 11. října 2025 22:31

MPLee No tak ten náš by byl spokojenej i s tím, kdyby dostal od jednoho každého dárce jakékoli autíčko, autíček totiž není nikdy dost :o) A i kdybysme žádnou autodráhu neměli, tak ona mu ségra pomůže a vyroběj si ji z věcí, co dům dá (a to se pak blbě uklízí ;o) Já bych teda opravdu vybírala podle toho, co je nejjednodušší na sestavení. Ten typ, co jsem nedoporučovala kdysi dostala dcera od našich a to nejenže to nedokázala postavit ona, to dělalo problém dát dohromady i mě a hlavně se to při hraní furt rozpojovalo, čímž se přerušoval elektrický obvod, takže autíčka furt přestávala jezdit, tak s tím bylo většinou jenom mrzení.

Online Pinot Noir
29970 příspěvků moje polička 11. října 2025 22:59

Čistila jsem Viktorovi zuby a jak jsem mu čistila zadní plochy jedniček, tak mi ta pastovo-slinová tekutina trochu prskla do obličeje. Tak jsem si otřela obličej a říkám fuj, a Viktor na to prý: Mami, nebuď prase!

Offline Potrefenáhusa
38941 příspěvků moje polička 12. října 2025 09:09

MPLee my jsme dceři vůbec nedali naše dárky k narozeninám, bylo toho prostě moc. Jeden dostane příští měsíc k svátku a ten hlavní narozeninovej o půl roku pozdejc k Vánocům, vždycky je toho strašně moc a prijde mi, ze z toho ani nic nemaj, tak treba uz taky nemusíte kupovat nic a svoje tipy jen delegovat

Offline Karja
44796 příspěvků moje polička 12. října 2025 09:16

MPLee A co nějaké kostýmy? Naše holky to mají docela rady.

Offline Potrefenáhusa
38941 příspěvků moje polička 12. října 2025 09:30

Karja převleky jsou u nás hodně oblíbeny a vždycky, když tu maj nějakou návštěvu, je to top zábava 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 12. října 2025 09:33

Potrefenáhusa já ráda kupuju nějakého rozšíření něčeho, co už máme. Že je tam ten efekt dárku, ale pak to nasypeš do existující krabice. Nebo ty dárky nechám vytažené třeba 14 dní než se k nim dostanou. (Už jsem psala, že nedat dárek by u nás neprošlo. U mimina teda jo, to je fakt)

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 12. října 2025 09:36

Evaeva U mimina je blbý, že by si toho všimli starší, že dostává míň dárků. Jinak u starší jsem taky občas dárky posouvala do budoucnosti, ale s mladším holt mají i narozeniny zároveň, tak musí dostávat podobné množství.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 12. října 2025 09:40

DruI to asi jo. Ale starší si pak vyloženě sedne a tohle je od babičky, tohle od xy,... Co.si mi dala ty, teto?

Miminu kupujeme třeba taky něco, s čím si budou hrát i starší. A vůbec nejlepší jsou dárky, co dostanou dohromady ale letos mně nic moc nenapadá 

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 12. října 2025 09:42

Evaeva Výběr dárků je každým rokem těžší a těžší! U třetího dítěte si to už vůbec neumím představit ;o)