Pinot Noirhele, az si to budou utahovat samy, tak se mi ulevi natolik, ze ty zniceny boty ozelim. Hlavne, ze to nebude moje vina. I kdyz mozna, pak zas budou chytrejsi a vyctou mi, ze jsem je blbe koupila a proto nejsou poradne utazeny![]()
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir starší taky utahuje jak magor ![]()
Evaeva jsem rada, ze nas tu trpi vic
Nejhorsi je, ze chce utazeny i backory ve skolce. Pro ni je idealni bota neco jako brusle...
My mame prvni pozadavek na vanocni darek. Adelka chce cervenou "tipyvou" sukni na tancovani.
notna nekomu obsese ruzovou vydrzi do 6:D

711990 A jak mu sluší! ![]()
notna Náš skoro pětiletý taky miluje růžovou, už skoro rok je nejoblíbenější tričko, co jsem koupila někde na bazárku snad za dvacku, růžové s kočičkou z obracecích flitrů
Když ho v něm viděl děda, málem ho trefilo
ale nám je to úplně jedno, nosí, co chce, outfity si vybírá sám, a občas vypadá obdobně jako dcera od Zuzuli , moc roztomile, samozřejmě ![]()
Myrtila Jak to tu čtu, tak zpětně budu děkovat osudu za milosrdenství, že ti kluci v našem okolí byli vůči růžové imuní. Jsem si představila, jak by v těch tahanicích ještě byli zapojení i kluci ![]()
711990 cool, rada bych potkavala vic takovych![]()
711990 To je super, ještě ten picachu:D. A to má i školní tašku růžovou gepardi? A co ty boty, ty chci pro sebe. Tak já pojedu kopírku malýho Tondy nakonec. Ji ak růžová a khaki je moje hodně oblíbená kombinace:D:D
Zuzuli to je naprosto bozi fotka;))))) nemám slov
711990 Taková helma na kolo by se líbila manželovi, akorát ještě takovou v dospělé velikosti nenašel ;)
711990 Až teď koukám, že Tonda má taky růžové tričko s flitry, minimálně co se módy týče by si se synem rozuměli
ten náš by akorát v kapse na koloběžce vezl plyšovou kočku ![]()
Karja hele jo, batoh je to Jack Wolfskin, nedavno v tom designu meli na Zalando lounge i sukni! A boty Birkenstock samozrejme:D obraceci flitrovy je z holciciho Lindexu
jinak aktovku snad ruzovou vyzadovat nebude, radsi vyckavam
DruI a helma je detska POCito, ale obliknu ji v pohode i ja, tak zalezi jak velkou ma manzel hlavu![]()
711990 My jsme velkohlavá rodina, už i starší má dospělou helmu :) Ale muž by býval chtěl i růžové kolo, kdyby ho dělali. Někoho holt příchylnost k růžové nepřejde ani v osmatřiceti ;)
DruI ja se vubec nedivim, ruzova je super!:D
školního ruzovyho geparda ma beckmann, toho má zatim predvybranyho nase dítě
outfit taky moc hezky doplní diy korunka od Djeco! 
711990 ale ta prace s jazykem! ![]()
Kokoska No ale to je super dárek, určitě ji to do Vánoc nepřejde a pořizuje se dobře, to si zamluv!! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí