Vše o těhotenství a dětech
Gatita no co, v 90. Jsme meli cigaretovy zvejky ![]()
Pinot Noir tyjo, ten bubínek vypadá fakt pěkně! Budu o něm uvažovat...
U nás holky dostanou každá lego, pak si přeje jedna Stitche a druhá tu růžovou Angel a já jsem nedávno viděla reklamu na Giboard, což je na mě dost drahý, ale moc se mi to líbí. Předplatné Puntíku a Čtyřlístku, babičkám řeknu o knížky.
Edit: ten giboard jako pro holky, ale byl by užitečnej i pro mě ![]()
Jinak kluci si přejí beyblade, mladší ročníky si možná ještě pamatují. No nevím, aréna (= krabice z levného plastu) a dvě káči za 1200
Úplně se mi do toho nechce.
Gatita no co, my sme si ako deti tiez kupovali zuvackove cigarety
, ficalo to aj u vas?
Edit. Pozeram, ze to este existuje. Myslela som, ze to musi byt zakazane.
Mohučanka ja na ten Giboard koukam uz dlouho, moc se mi libi!
To mi vnuk vubec nechtel verit ze byly cigaretovy zvykacky, musela jsem mu to najit. Nastesti ho nenapadlo to chtit.
Mohučanka 711990 giboard, nebo takovy ten skate s valcem a pak obri magnetickou stavebnici Inouqa mam v oku taky! Nasi totiz souhlasili, ze prodame Utukutu kombi - pikler, prkno, houpaci prkno a houpacka s matraci. Tak ze bych jim za vytezek poridila neco z tohoto. Ale ta stavebnice je tak draha, ze to by museli prodat komplet sve hracky ![]()
Kazdopadne nevideli jste nekdo neco z toho na zivo, nebo nemate to doma? Mozna proste dokoupim dalsi cast k MODU stavebnici.
Co naše děti vyloženě chtějí na Vánoce jsou akorát plyšoví ptáčci vydávající zvuky reálných ptáků ![]()
Jinak dnes jsme podnikli skvělou vycházku ze Satalic do Vinoře po červené, tam jsme si dali v pekárně kafe a koláček a šli jsme zpátky. Trasa vede přes bažantnici a starou kaštanovou alejí a bývalým vinořským zámeckým parkem, je tam spousta malebných zákoutí. Krásně tam musí být na jaře, když kvetou kaštany. Z Vinoře se dá pokračovat až do Jenštejna, tam máme v plánu dojít právě příští rok na jaře, až budou kvést ty kaštany ![]()

dzizisketa taký výlet by sa nám páčil
dzizisketa my máme žáby, co vydávají reálné zvuky a kluci se jich bojí, nesmí s nimi nocovat v pokoji ![]()
dzizisketa my mame sýkorku, prestala pípat docela brzo, ale i tak je porad velmi oblíbena
Taky bych chtěla Vánoce udělat nějak jinak. Z loňska si pamatuju, jak jsem celá přehlcená, přehřátá, a toužím jít na běžky
a to jsme ještě neměli děcko. Hodně mě překvapil muž, jestli prý budeme u mých rodičů... no nevím, maminka/babička má tendence stresovat kvůli prasklý vánočce apod., nic příjemného.
Co pro osmiměsíčního prcka? Je to už na Stapelsteine? (Že bych zkusila navrhnout tzv. méně za více.)
My dneska byli na kladně na ty včele - je to pěkný, ale malinký, nevim, jestli bych to doporučila na cestu z Prahy
žluťásek MPLee Mně šest dárků pro jedno dítě, pokud není mimino a je v tom mladším věku nepřijde moc. Naše holky dostanou i víc dárků, nevýhoda je, že na to není tolik rodin:D. A nepřijde mi, že dostavaji blbosti, ale fakt jsou to hračky s kterými si hrajou, knížku na čtení, Albi knizku, pak presne už jsou ty věci na sporty, boby, lopaty, zahradní nářadí, spousta věcí, co by se stejně kupovala.
PotrefenáhusaPěkný včele mají na sjezdu asi cca 56 km na D1 vesnice Hulice Včelí dům. My jsme tam byli teda, když tam byla nějaká akce, ale dcera tam byla na výletě se školou a přivezla taky ty stejné výrobky, co jsme tam vyráběly i my. Ale taky je to jen na chvilku, je tam taková expozice malá, a pak možnost toho vyrábění. Ale v té vesnici je celkem takové příjemné, i když staré dětské hřiště a kousek dál ten vodní dům (kterej byl mimochodem během léta maximálně narvanej, tam už zastavuje snad každej kdo projíždí po D1 s deckama).
Karja ještě tam chybí nějaké lepší občerstvení![]()
Karja jo jako oni toho dostanou taky urcite vic. Ale to uz nemusim vymyslet/ jsou to drobnosti tipu knizky, nejaky drobnosti na sebe a nejaky vytvarny potreby. Ale to uz nechavam na kazdem, at si vybere co chce. Moc mi to ve finale neprijde, ale kdyz ted prijde pozadavek, at poslu tipy, tak je to najednou moc mentalni zateze na me. Resim si praci na zimu, zmenu trvaleho bydliste a do toho mam vyplodit 16 rozumnych tipu na darek
Jako bonus treba tchan nerad dava hracky, moji babicce zalezi na tom, aby jejich darek udelal wow efekt...
takze uz jsem se v tom zamotala a mam ve skrini schovanou magnetickou stavebnici s kreckem v kouli a zaroven jsem ji poslala jako tip nasim, kteri uz ji maji schovanou taky ![]()
ale jsem samozrejme rada, ze se ptaji a muzu to ovlivnit, za to jsem fakt vdecna.
dzizisketa máme sýkorku a vrabce, cvrlikají už dlouho. Jsou velmi oblíbení, jen když na ně v noci lehneš, je to dost hlasité. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí