Vyskočil na mě bubínek Tambú. Nemáte někdo? Docela se mi to líbí, dala bych to dětem a hrála si já. ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir nemáme. Ale máme trenérskou píšťalku. Včera se tu stavovali naši, byli tu asi pět sekund, během kterých předali dětem píšťalku a pytlík bonbonů, a než jsem se dohrabala z koupelny, byli pryc. Tu píšťalku dali mladšímu proto, aby mu nebylo líto, že nedostal nůž s patnacticentimetrovou ostrou čepelí, jako brácha k narozeninám. A ten buben má mit nejake terapeutické účinky?
Gatita terapeutické účinky netuším, je to prostě hudební nástroj. Narozdíl od všech těch xylofonů by měl být naladěný, takže by na něj mělo být možné zahrát písničku, aniž by vstávaly vlasy na hlavě. ![]()
Pinot Noir mě se ten tambu líbí, ale u nás na to nikdo není. Podle mě je právě nutné, aby na to hrál i ten dospělý, což ty splňuješ. Ta barevnost by měla být jakoby daná, takže by mělo jít hrát i podle jiných not.
DruI on je jediný na auta, takže je to kupodivu jednoduché. Ještě přemýšlím, že mu koupím lepší kuchyňku, ale to mi zařízne muž
Ale ty společné dárky jsem vyčerpala loni
Evaeva co koupit ponk? S vrtackama, sroubovakama, ...
Tabea no něco takového máme, ale hlavně oni chtějí opravdové nářadí, na tohle už je neutáhnu![]()
Evaeva u nás se třeba ta Bosch akuvrtacka líbila dost. Ale pro školáka už samozřejmě ne. ![]()
Pinot Noir mamka to koupila do skoly, ma to prijemnej zvuk, ale rychle me to prestalo bavit:D
Pinot Noir mně se ještě líbila citerka
Evaeva tam čtu něco o naladění pomocí ladičky, tak to už je zase moc profi.
Pinot Noir aha, tak to nevím. Viděla jsem to naživo. Líbilo se mi, že to podložíš papírem s notami a rovnou vidíš, kde hrát, nemusíš to hledat.
Pinot Noir maji ji u nas ve skolce, ma to moc hezky zvuk.
Potrefenáhusa Karja Evaevajo. Ja mam v kulne jeste zabalene darky z minulych vanoc, co jim dam letos
Nakonec na to asi kaslu a od nas dostane listky do kina. Prevleky u nas taky hodne frci, mame jich uz docela zasobu, ale prevazne holcici. Ted jsem poridila Gruffala, ale asi nas ceka i spiderman ![]()
Nakonec jsem to vyresila a poslala tipy na Magna tiles mantinely na kulicky, connetix portaly, albi globus, 2 ruzna lega, nejake spolecenske hry a koupila jsem lyze a bezky. Takhle to vypada hrozne, ale jsou to darky od 5 rodin vcetne nas na oboje narozeniny i vanoce
MPLee vůbec to nevypadá hrozně! U nás je to podobné. Taky chci magnetickou, asi koupím nějakou pěknou menší sadu pro každého. Lego bude určitě, možná nějaká hra. Pak nějaké vyrábění, ale dál nevím. Narozeniny mám už teda pořešené, ale tipy na vánoční dárky potřebuju pro šest rodin ![]()
Evaeva my kupujeme ty magna tiles mantinely, connetix portaly. A jako "mensi" darek od Mikulase dam asi magna sadu s kreckem a policii. Lego uz chteji male - gabbys dollhouse, spidermana, Bluey a mimone ![]()
Evaeva no a teď kacířská otázka: musí dostávat vánoční dárky od šesti rodin? ![]()
My jsme dárky s částí rodiny mezi sebou zrušili, že děti mají stejně hraček už mraky a je to fajn. Žádná výměna knížek, modelín a deskových her ![]()
žluťásek kdyz na to musi byt ta rodina ochotna pristoupit. Treba u nas je to bohuzel nemyslitelne, i mezi dospelaky
Takze pro deti bud dodam tipy v urcitem financnim limitu (nebo je rovnou i koupim a zabalim), nebo za tu treba 1000 nakoupi tunu srotu u prvniho vietnamce. Tak to radsi vyberu deskovku a lego a knizku ja... Mezi dospelymi pak probiha vymena lahvi vina a cokolad ![]()
zruseni darku jsme navrhovali nekolikrat a neproslo.
u nás už taky jedou Vánoce...
Dnes mi mladší dítě vyjevilo, že by si přálo falešnou cigaretu. Nevim, kde jsem udělala chybu![]()
Gatita starší dítě mě včera asi 20 minut vyslýchalo (v autě, neměla jsem kam utéct), jak to chodí ve vězení ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí