Zuzuli mne se take osvědčil volný patek, lobbuji za nej, pocitově je to vic volnějšího času nez kdybys končila kazdy den o kus driv. My to teda často zabíjíme logopedii nebo nám tam domlouvám terminy u lékaře, ale i tak je to dobre, jdem pak do kavárny, na hřiště nebo někam, nehoníme se ten den. Ale každému vyhovuje něco jiného.
Chce to promyslet. Mladsi dite by ted take potřebovalo vic času a asi i klidu, je hrozne pozadu ve všem, do toho to mluveni...a nedela mu dobre ten cirkus, ktery kolem sebe vyrábí starsi bratr. Vubec na maleho neni prostor, kdyz jsme doma vsichni. Tak jsem take uvazovala o snížení úvazku na tento predskolni rok. Ale vůbec nevim, v praci je mi uz hloupe udelat ten krok zpátky, pak je tu finanční stránka. A v neposlední řadě se bojim, ze by to dopadlo tak, ze bych mela sice o jedno volne odpoledne vic, ale stejne bych od 13.30 resila starsiho a dohadovali bychom se doma
. To bych musela jit do zkrácení o cely jeden dalsi den, aby vybylo dopoledne pro mensiho, aby si v klidu sam pohrál, popovídali jsme si a tak. Tak asi zůstanu na tom volném patku.