Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Zuzuli
3823 příspěvků moje polička 16. října 2025 22:43

Ale rozhodne vas tady nepripravim o letosni varku skolkovych dyni. Ja v praci rano ukazovala fotku nasi dyne, vyrezane kocky, cele dcerin navrh. Sama si vybrala dyni, polepila ji sablonkama, jak ma vypadat, ja jen vyrezala. A vsichni v praci byli nadseni, ze je super, co bychom jako chteli vic. Tak jsem jim pak odpoledne poslala fotky, co je to vic, co je treba na vitezstvi souteze o nejhezci dyni ve skolce  

Navic nasi dyni zjevne ambicioznejsi rodice strcili uplne dozadu nevyhraly jsme. Ani dyni, ani masku

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. října 2025 22:51

Zuzuli ta hodina denně se podle mě rozplizne do běžného provozu. Na smysluplné trávení volného času s dítětem mi přijde lepší ten volný pátek, pokud v běžné dny v pohodě stíháte. Navíc to taky může být občas pátek jen pro tebe, ne pro dceru, že joA za rok si to necháš předělat na volno na prázdniny

Offline Aranel
6649 příspěvků moje polička 16. října 2025 22:51

Zuzuli Která je vaše? Ta kočka z první fotky? Nebo na poslední fotce vlevo nahoře?

Stejně to všechno zhnije

Tuším, že žluťásek měla volné pátky a užívala si to moc.

Offline Len
2674 příspěvků moje polička 16. října 2025 22:54

Zuzuli 

My jsme taky vyřezávali kočku! Bylo to poprvé, co jsem dlabala dýni. Syn z toho byl nadšenej, ukázala jsem mu pár fotek, jak to asi vypadá a viděl kočku, takže nešlo jinak. Fousky kreslil sám.

Online Zuzuli
3823 příspěvků moje polička 16. října 2025 22:58

Aranel ta prvni, to je fotka z naseho balkonu

Ja jsem fanousek tech uplne jednoduchych dyni s oblicejem, tyhle dynove skulptury ve skolce jsou pro me celkem bizarek

Offline Karja
44796 příspěvků moje polička 16. října 2025 23:30

Zuzuli Chápu, já takhle dělám holkám občas volné odpoledne, že je vyzvednu ve 12 a jedeme někam na odpoledne, kde je třeba o víkendu více lidí. A čoveče v úterý jsme byly v Zoo, vloni jsme tam byly v tenyo čas a byl to skvělej den, ale ony mi nějak rostou, nějak je to nevytankovalo, že zatáhly odpoledne;-). Ale taky bych nevěděla co zvolit, já na podzim vybírám nějaké zbylé přesčasy, takže taky končím dřív a nebo si beru den jen tak abych měla vybráno, a nevím, on ten den kdy jdeš pro to dítě dřív a to odpoledne je takové pohodovější je taky fajn. Jakoby moje děti by už neocenily ten třídenní víkend se mnou, nám by asi vyhovovala ta zkracenna denní doba, ale zas je to poslední rok, kdy to takhle můžeš mít;-)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. října 2025 23:51

Karja tak to já, kdybych dětem řekla, že zítra nikam nemusí, tak tady zavládne všeobecné veselí, úplně jedno, jestli by šli maximálně na hřiště

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 17. října 2025 00:50

Zuzuli jo, já jsem měla ty volné pátky a bylo to úplně senzační. Třeba polovinu jsme podnikali něco - muzea, kavárny, návštěvy, delší procházky a malé výlety. A někdy jsme to jen tak probendili, dlouho spát, číst si v posteli, hrát hry...

No a taky byl syn fakt hodně často nemocnej a to se čtyřdenní pracovní týden taky hodně hodil, že jsme to líp doma s mužem vykryli :-))

Offline Garfie
28597 příspěvků moje polička 17. října 2025 01:07

Zuzuli To je super!!! 

Len Ale ta je ňuňu!!!

A hele, ještě zpátky k těm podložkám (o kterých jsem poprvé taky slyšela až tady, ale jako vždy jsem nabyla dojmu, že je nutně potřebuju ), tuhle rotační někdo máte? 

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 17. října 2025 01:54

Garfie nemám, ale od pondělí na ni koukám. Měli jsme takovou kovovou točnu když jsem byla malá a strašně jsme se na tom vyblbli. 

Offline Garfie
28597 příspěvků moje polička 17. října 2025 03:30

žluťásek No přesně!!!

Offline Potrefenáhusa
38941 příspěvků moje polička 17. října 2025 03:31

žluťásek m to meli asi taky, takovy dva kovový kotouče na sobě přišroubovaný k sobě? 

Offline Garfie
28597 příspěvků moje polička 17. října 2025 03:38

Potrefenáhusa Jo, to je ono. :-) 

žluťásek Ony ty kovový se teda myslím dají koupit pořád. 

Offline Karja
44796 příspěvků moje polička 17. října 2025 06:05

Evaeva Jako jednou za čas třeba jo, ale naše malá chodí do školky ráda. Tuhle mi řekla, že nemá ráda prázdniny, myslela jsem, že vytáhne obligátní historku, jak musela být u babičky. A ne, nemá ráda prázdniny, protože není skolka;-). 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. října 2025 06:46

Karja starší o velkých prázdninách říkal, že se těší do školy, ale do konce srpna ho to přešlo Mladší bych řekla, že nechodí nerad, ale kdyby chodil jen dvakrát týdně, určitě by se nezlobil

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. října 2025 06:47

žluťásek Garfie Potrefenáhusa já bych se skoro vsadila, že u našich to pořád máme

Offline Kokoska
35095 příspěvků moje polička 17. října 2025 08:51

Garfie tu rotacni bych potrebovala, ale jak se znam, moc casto by nerotovala.

Offline Gatita
8656 příspěvků moje polička 17. října 2025 09:07

Zuzuli mne se take osvědčil volný patek, lobbuji za nej, pocitově je to vic volnějšího času nez kdybys končila kazdy den o kus driv. My to teda často zabíjíme logopedii nebo nám tam domlouvám terminy u lékaře, ale i tak je to dobre, jdem pak do kavárny, na hřiště nebo někam, nehoníme se ten den. Ale každému vyhovuje něco jiného.

Chce to promyslet. Mladsi dite by ted take potřebovalo vic času a asi i klidu, je hrozne pozadu ve všem, do toho to mluveni...a nedela mu dobre ten cirkus, ktery kolem sebe vyrábí starsi bratr. Vubec na maleho neni prostor, kdyz jsme doma vsichni. Tak jsem take uvazovala o snížení úvazku na tento predskolni rok. Ale vůbec nevim, v praci je mi uz hloupe udelat ten krok zpátky, pak je tu finanční stránka. A v neposlední řadě se bojim, ze by to dopadlo tak, ze bych mela sice o jedno volne odpoledne vic, ale stejne bych od 13.30 resila starsiho a dohadovali bychom se doma. To bych musela jit do zkrácení o cely jeden dalsi den, aby vybylo dopoledne pro mensiho, aby si v klidu sam pohrál, popovídali jsme si a tak. Tak asi zůstanu na tom volném patku.

Online continuity
43317 příspěvků moje polička 17. října 2025 09:12

Garfie žluťásekjá ten kdo rotacni krám dokonce někde mám, ale teda vůbec mi to nedělalo dobre na záda. 

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 17. října 2025 10:44

Zuzuli jsem zklamana, cekala jsem alespon dynovy Frozen zamek