Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline letfenixa
10920 příspěvků moje polička 18. října 2025 13:41

Evaeva spava s nami, takže budi. Včera som sa ho opýtala, že dokedy si myslí, že bude spávať s nami, povedal, že do smrti. A ja že a čo keď bude mať frajerku. Tak aj vtedy

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. října 2025 14:20

letfenixa no já dobře spím. Kdyby si vedle stavěl lego, tak to ani nevím. Klidně i vstanu, udělám snídani a jdu zase spát

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 18. října 2025 19:56
Reakce na Evaeva:

monis no aspoň že tak. O tom, že máš dost vůbec nepochybuju, já pořád nechápu, jak to ty lidi dělaj

Ja som tu strasne pozadu.

No dva roky som to vydrzala a dohodla sa na kratsej pracovnej dobe. A antidepresiva tiez pomahaju

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 18. října 2025 19:57

A chcem podakovat Pinot Noir za tip, v Decathlone som obom kupila zimne topanky, usetrila a hlavne mam volne vecery! Dufam, ze vydrzia nejaku tu vodu.

Offline MPLee
3042 příspěvků moje polička 18. října 2025 22:01

Ja chci doporucit bory od Viking, stravila

jsem nad botama x veceru, dost me to dralo. A pak jsem na Zalando Lounge naklikala nahodne kotnikove Vikingy, adidas terrex a jeste nejake dalsi a tyto viking z toho jsou nejlepsi. 

Offline MPLee
3042 příspěvků moje polička 18. října 2025 22:08

A kdy se stalo, ze i nase "mimino" si diktuje podobu dortu?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. října 2025 22:10

MPLee naše mimino si diktuje, kterou čepici bude nosit (hahahaf). Příští rok mám čekat tohle?

Gratuluju

Náš má zítra přesně dva a čekají nás trojitá oslava.

Offline Potrefenáhusa
38941 příspěvků moje polička 19. října 2025 04:02
Reakce na Evaeva:

MPLee naše mimino si diktuje, kterou čepici bude nosit (hahahaf).

​žádnou? (Jsko naše?

Offline Suya
příspěvků moje polička 19. října 2025 07:58

Evaeva I nase skoro dvouleta uz si diktuje, ktera picice (=cepice) je povolena, a kdyz ma na vyber, neomylne sahne po nejvic ruzovy, moje snahy o neutralni barvy selhaly

Online Myrtila
5369 příspěvků moje polička 19. října 2025 08:11

MPLee Evaeva Gratuluji oběma miminům

Mě s miminem naštěstí minula ta žaludeční viróza, kterou měli muž a starší syn, takže dneska máme taky oslavu s dortem, dvojitou

Offline Karja
44796 příspěvků moje polička 19. října 2025 09:00

Tak sestavuji tu podložku:D. Díky moc. Beru teda všechno tvrdé, holky přejdou po všem, nebo to zkusí, takže ohledy na ně neberu, spíš tak celkově si myslim, že je to lepší ne? Mít jen set těch trvdých, že to měkké bude asi o ničem? 

Online continuity
43318 příspěvků moje polička 19. října 2025 09:23

Karjajá mám v tom setu dvoje koreny, jedny tvrde a jedny měkké a když na tom stojím rozdíl téměř nevnímám.

Ale v popisku je uvedeno,že tvrdé jsou stimulační a měkké relaxační. Ja mám měkké jenom dvě, a asi bych 1-2 doporučila. Mysl i přitom i na sebe trochu.  

A co jsem si neuměla představit jsou 3D a ty bych si ještě klidně dokoupila - mám teď klady. 

Jinak už jsou vyndané ofiko. Mně i po tom jednom dni přestala bolet kyčel. Děti reagovaly slovy, že očividně máme dost peněz.  

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 19. října 2025 09:33

Karja sice nemam muffik ale Ortodon podlozky, ale to je asi prast jak uhod. Brala som polovicu tvrdych a polovicu makkych. Mame z toho spravenu cestu v chodbicke do kuchyne, tvrde a makke sa striedaju. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. října 2025 09:42

Potrefenáhusa u nás jsou zatím velkým vzorem bráchové a ty čepici nosí

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 19. října 2025 09:42
Reakce na continuity:

Mně i po tom jednom dni přestala bolet kyčel. Děti reagovaly slovy, že očividně máme dost peněz.  

​ale kuš, moc to domu nechci :)) ale kdyby to melo pomoct my neuropaticky noze... dala bys, prosim, jeste jednou odkaz?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. října 2025 09:45

Myrtila díky! 

Tak si to pořádně užijte. A taktéž gratuluju 

Já jdu najít svíčky. Trochu se bojím, že 16 jich nemáme. 

Offline Potrefenáhusa
38941 příspěvků moje polička 19. října 2025 10:00
Reakce na Evaeva:

Potrefenáhusa u nás jsou zatím velkým vzorem bráchové a ty čepici nosí

​jo, no tam taky bohužel ... 

dost to pak vylepší kukla 

Online continuity
43318 příspěvků moje polička 19. října 2025 10:01

moorajá to mám z toho, že mi různě zatuhavaji svaly a začíná to šlapkou. Nebo končí, ale obecně stačí ten řetězec někde přerušit. 

Offline Gatita
8657 příspěvků moje polička 19. října 2025 10:18

continuity Karja ja objednala vcera ten set, co ma žluťásek . Rikam si, ze v nejhorsim nam to neublíží a jen to bude k nicemu. Planuji si trochu postimulovat nohy, nez se odhodlám  k ortopedovi, a dite to same, budem po tom chodit oba. Necham to v obyvaku na frekventovaném místě, a až to nebudu chtít mit na očích, zastrčím to pod gauč. Muž konstatoval, ze mista mame dost, ze jemu to vadit nebude. continuity to je super, ze vyskedky mas hned druhy den:))

Jen to asi nedam pod strom, je to spis pro me. Deti nevim, jestli by z toho byly odvařené. Pro ne by to bylo jako sada celuloidových límečku.

Offline Karja
44796 příspěvků moje polička 19. října 2025 13:32

Gatita Sambo se na to ptal svého fyzioterapeuta, chodí teď k nějakému guru sportovcu a říkal, že to je základ to mít;-). A to my nějakou podložku s kameny máme, ale jsou tam všechny stejně velké.