Evaeva spava s nami, takže budi. Včera som sa ho opýtala, že dokedy si myslí, že bude spávať s nami, povedal, že do smrti. A ja že a čo keď bude mať frajerku. Tak aj vtedy ![]()
Vše o těhotenství a dětech
letfenixa no já dobře spím. Kdyby si vedle stavěl lego, tak to ani nevím. Klidně i vstanu, udělám snídani a jdu zase spát ![]()
monis no aspoň že tak. O tom, že máš dost vůbec nepochybuju, já pořád nechápu, jak to ty lidi dělaj
Ja som tu strasne pozadu.
No dva roky som to vydrzala a dohodla sa na kratsej pracovnej dobe. A antidepresiva tiez pomahaju ![]()
A chcem podakovat Pinot Noir za tip, v Decathlone som obom kupila zimne topanky, usetrila a hlavne mam volne vecery!
Dufam, ze vydrzia nejaku tu vodu.
Ja chci doporucit bory od Viking, stravila
jsem nad botama x veceru, dost me to dralo. A pak jsem na Zalando Lounge naklikala nahodne kotnikove Vikingy, adidas terrex a jeste nejake dalsi a tyto viking z toho jsou nejlepsi. 

A kdy se stalo, ze i nase "mimino" si diktuje podobu dortu? ![]()
![]()

MPLee naše mimino si diktuje, kterou čepici bude nosit (hahahaf). Příští rok mám čekat tohle?![]()
Gratuluju![]()
Náš má zítra přesně dva a čekají nás trojitá oslava.
MPLee naše mimino si diktuje, kterou čepici bude nosit (hahahaf).
žádnou? (Jsko naše?
)
Evaeva I nase skoro dvouleta uz si diktuje, ktera picice (=cepice
) je povolena, a kdyz ma na vyber, neomylne sahne po nejvic ruzovy, moje snahy o neutralni barvy selhaly![]()
Tak sestavuji tu podložku:D. Díky moc. Beru teda všechno tvrdé, holky přejdou po všem, nebo to zkusí, takže ohledy na ně neberu, spíš tak celkově si myslim, že je to lepší ne? Mít jen set těch trvdých, že to měkké bude asi o ničem?
Karjajá mám v tom setu dvoje koreny, jedny tvrde a jedny měkké a když na tom stojím rozdíl téměř nevnímám.
Ale v popisku je uvedeno,že tvrdé jsou stimulační a měkké relaxační. Ja mám měkké jenom dvě, a asi bych 1-2 doporučila. Mysl i přitom i na sebe trochu.
A co jsem si neuměla představit jsou 3D a ty bych si ještě klidně dokoupila - mám teď klady.
Jinak už jsou vyndané ofiko. Mně i po tom jednom dni přestala bolet kyčel. Děti reagovaly slovy, že očividně máme dost peněz.
Karja sice nemam muffik ale Ortodon podlozky, ale to je asi prast jak uhod. Brala som polovicu tvrdych a polovicu makkych. Mame z toho spravenu cestu v chodbicke do kuchyne, tvrde a makke sa striedaju.
Potrefenáhusa u nás jsou zatím velkým vzorem bráchové a ty čepici nosí ![]()
Mně i po tom jednom dni přestala bolet kyčel. Děti reagovaly slovy, že očividně máme dost peněz.
ale kuš, moc to domu nechci :)) ale kdyby to melo pomoct my neuropaticky noze... dala bys, prosim, jeste jednou odkaz?
Myrtila díky!
Tak si to pořádně užijte. A taktéž gratuluju
Já jdu najít svíčky. Trochu se bojím, že 16 jich nemáme.
Potrefenáhusa u nás jsou zatím velkým vzorem bráchové a ty čepici nosí
jo, no tam taky bohužel ...
dost to pak vylepší kukla
moorajá to mám z toho, že mi různě zatuhavaji svaly a začíná to šlapkou. Nebo končí, ale obecně stačí ten řetězec někde přerušit.
continuity Karja ja objednala vcera ten set, co ma žluťásek . Rikam si, ze v nejhorsim nam to neublíží a jen to bude k nicemu. Planuji si trochu postimulovat nohy, nez se odhodlám k ortopedovi, a dite to same, budem po tom chodit oba. Necham to v obyvaku na frekventovaném místě, a až to nebudu chtít mit na očích, zastrčím to pod gauč. Muž konstatoval, ze mista mame dost, ze jemu to vadit nebude. continuity to je super, ze vyskedky mas hned druhy den:))
Jen to asi nedam pod strom, je to spis pro me. Deti nevim, jestli by z toho byly odvařené. Pro ne by to bylo jako sada celuloidových límečku.
Gatita Sambo se na to ptal svého fyzioterapeuta, chodí teď k nějakému guru sportovcu a říkal, že to je základ to mít;-). A to my nějakou podložku s kameny máme, ale jsou tam všechny stejně velké.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí