Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online continuity
43317 příspěvků moje polička 17. října 2025 10:51

Horší je, ze dorazily ty podložky a nevím jak se přemluvim je nastrkat zpět do krabice a počkat do Vánoc. 

Jsou úplně Boží. 

Offline Potrefenáhusa
38941 příspěvků moje polička 17. října 2025 10:54

continuity tak vždycky na tajňáka takhle dopoledne! 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. října 2025 11:01

continuity

Ale jako jestli přijdu s podložkama a utukutu houpačkou, tak si já podložky a houpačka budeme asi muset hledat nové bydlení

Offline Karja
44796 příspěvků moje polička 17. října 2025 11:10
Reakce na Potrefenáhusa:

continuity tak vždycky na tajňáka takhle dopoledne! 

​:D:D:D:D:D

Online continuity
43317 příspěvků moje polička 17. října 2025 11:18

Potrefenáhusa

Požádám si u šéfa o víc dní práce z domova

Zdravotní důvody. 

Online notna
9484 příspěvků moje polička 17. října 2025 11:28

Zuzuli Jak už tu bylo napsáno, jak si organizujete sladění práce a dítěte, je všem ostatním do toho prd. Ale z tvých příspěvků mi přijde, že bys sama chtěla trávit s dcerou víc času. Za mě z pohledu matky skoro dospělé dcery, udělej to, ten čas strašně rychle běží a zpětně už to nikdy dohnat nepůjde. Jestli vám to nezpůsobí boj o přežití kvůli financím nebo to tobě nebude generovat stres, že ti v práci ujíždí vlak. Chápu, že to není lehké rozhodování, pamatuju si, jak jsem řešila úplně to stejné. Najít ten správný poměr. A zpětně spíš lituju, že jsem nebyla s dcerou ještě víc, než že jsem na několik let pustila dobré klienty a odložila jedny profesní zkoušky. 

Offline dzizisketa
9006 příspěvků moje polička 17. října 2025 18:01

Tak Rosťa už má holku, spolužačku. Tento týden jí pořád maluje obrázky a vyrábí přáníčka.

Offline Karja
44796 příspěvků moje polička 17. října 2025 19:07

Dneska teda pracovala karma. Mam dva dny nějaký řešení s osobou, co jsem myslela, že je blízká, ale bohužel, pocity z toho takový různý. No tak jsme si šly vyluftovat s holkama hlavu, nakoupily dýně na dlabani přímo na poli, dlouho vybíraly a pak jsem je vzala na procházku, došly jsme k takovému hřišti u jedné letni hospody u vody v prirode, v kontextu včerejší diskuze jsem si říkala, hele není to špatný takhle skončit dřív, mít čas, nehonit se, holky si tam krásně hrály, úplná pohoda. Najednou z té restauraci šel chlap k nám, jako nikde nikdo, ale viděla jsem v ruce nějaké džusy tak si říkám, ten nás nepřepadne... asi:D. A předal dám balíček jako pozdrav z restaurace. Děti tam měly, džusy, lízátka, gumové bonbóny a pro mě tam bylo plechovkove kafe a matonka, to mě hrozně pobavilo. Když jsme šly zpátky tak dost pršelo a on se ještě zeptal, jestli nechceme někam hodit:D. Socky hadr. Ale opravdu mi to hrozně zlepšilo mizernou náladu, asi se na tu plechovku s matonkou budu koukat celý víkend. 

Offline Tabea
8192 příspěvků moje polička 17. října 2025 19:15

Karja to je ale super den! Mne kdyby takhle nekdo neco nesl, tak bych myslela, ze si me splet.

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 17. října 2025 19:20

Karja ale to je pekne :)

Offline Karja
44796 příspěvků moje polička 17. října 2025 19:22

Tabea

Jo tak on nas zdravil tak neurčite jako ,,dobrý den děvčata,, a tak, takže jsem věděla, že to nese pocestným záměrně:D. A dcera pak říká, to byl fakt hodnej pan,byl takovej milej a má i velké auto, to má určitě rodinu. Jako ta holka ta se jednou neztratí. 

Online continuity
43317 příspěvků moje polička 17. října 2025 19:36

Karja mne vcera hodil kurýr balíky do nejvyššího patra v boxu a ten druhý balík jsem neměla šanci vyndat.

Jak jsem tak přešlapovala a vyhlížela někoho vyššího, tak najednou vylezl turecký soused z kebarny a postavil přede dveře schůdky.

Offline Aranel
6649 příspěvků moje polička 17. října 2025 19:44

Karja jeeee

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. října 2025 20:20

dzizisketa to je hezký!

Kluci mají oba dokonce manželky, ale tady, myslím, veškerá snaha pochází od těch slečen. Zejména Lucinka umí být hodně urputná

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. října 2025 20:21

Karja to muselo být fajn

Online 999
19848 příspěvků moje polička 17. října 2025 20:56

Karja Tak já se tomu zájmu vůbec nedivím :-). Ty tvoje dvě krasavice a ty vypadáš, že jsi studentka, která je hlídá :-).

Offline Karja
44796 příspěvků moje polička 17. října 2025 21:10

999 Už jsou větší, a já taky vlastně:D. Sambo měl vždycky hlavne úlovky, ale ted už mu návnady přerůstají...ale já teda budu obdivovat muze i s dvema puberťačkami, ale to uznají jen ty zkušené zeny. Ale je fakt, že jsme pana asi zaujaly, jak jsme se tlemily, myslely jsme, že je tam prázdno, auta jen rybářů,  hrály jsme na tlapkovou patrolu a to je tak na hranici úvah o zdraví matky:D. 

Online Zuzuli
3823 příspěvků moje polička 17. října 2025 21:18

Evaeva dcera ma taky manzela. Dokonce s nim planuje sest deti. Akorat dotycny o tom vsem pry nevi

Online continuity
43317 příspěvků moje polička 17. října 2025 21:29

Zuzuli moje dítě dokonce mělo svatbu na nějaké chalupě. Kamarád jim zahrál svatební pochod a tak. Věcná škoda, že jsem tam nebyla, ale dodneška, když potrebujeme identifikovat toho kluka (jsou tři bratři), tak řekněme, že jede i manžel.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. října 2025 21:29