KarjaÚplně vás vidím :-).
Vše o těhotenství a dětech
Mňa teší, že Lukáško chce stále chodiť na tú extra angličtinu. Na ďalšie krúžky mrnči vždy, že sa mu nechce, ale angličtina, aj keď je v piatok, tam ísť chce.
Ale do školy sa mu už chodiť nechce, to počúvam každé ráno. Našťastie je to len lenivosť, nie ako keď nechcel chodiť do škôlky.
continuity manžel je top:D
letfenixaprosím te, já jsem tuhle odevzdala dceru do školy a šla zpátky domů, po chvilce se otočim a ona běží za mnou zpátky.... Teď jsme navíc měly nějaký řešení s jednou maminkou a ona mi řekne, že se te mamky boji, že utíkala ze šatny aby ji nepotkala. No takže naše školní docházka, je fakt vyloženě docházka, člověk aby se snažil aby tam hlavně došla.
Jsem si rikala, ze se tesim na vikend, ze nebudu muset vstavat. No tak 7:11 prijde starsi, ze chce uz delat domaci ukoly![]()
monis tak aspoň že budí kvůli úkolům, to má můj obdiv!
Evaeva no ono ji to nastesti preslo a ted tu uz hodinu zpiva abbu. Strida se tu SOS a gimme, gimme![]()
monis Ja jsem včera vykysla na víně. A říkám pohoda, tak to ráno dospime, a v 6:00 ,,mami, kdy budeme vstávat,, a v 7:00 ,,můžu si pustit soda pop do repracku?,, ,,Ne, já potřebuju po ránu chvíli klid.,, ,,vždyť u není ráno,, .....A hodina songů Soda pop:D.
Kokoska Jj, já už jim to nemám za zlé, i jsem takové ranní ptace,ale měla bych se poučit u těch svých večerů a chodit dřív spát;-).
Kokoska u nás se dneska vstávalo až po půl osmé a pak si ještě sami hráli. Já vstávala až před půl devátou, muž ještě později.
Karja koukam, ze jsme mely rano dost stejný. Soda pop je mor.
Tabea soda pop neznám. U nás jel crazy frog. Ale jako když mně nechají v posteli, ať si pouští cokoliv ![]()
U nás 6.24. Ale po tých prvých 5 rokoch o 4,00 je to miliónkrat lepšie.
Evaeva Crazy frog zní strašně, vůbec to nebudu googlovat. ![]()
letfenixachodí teď L spát později?
Tabeacrazy drog je hroznej, ale dcera to teď slyšela poprvé na angličtině a byla z toho úplně nadšená, ale nějak nepochopila, že to jde pustit i doma. Uf. Ten soda pop mi nevadí, docela se mi to líbí, ale já mám ráda ticho doma prostě:D
Tabea neznáš? To frčelo tak před deseti (?) lety, normálně mezi dospělými. Já to teda nesnáším, je to úplný opak hudby, kterou mám ráda.
Karja bába (žába) lálá umí říct i mimino. A ještě to umí zpívat, to bababamba... je akorát pro něj
My si občas něco pouštíme do bedničky, nejvíc s malým, snažím se prosadit něco, co se mi líbí, docela to zlepšuje ten den. Ale spát dokážu u čehokoliv, takže takhle v sobotu ráno je dobrý i ten žabák
letfenixa starší vstává po půl sedmé. Ale ten nás teda už opravdu ráno nebudí.
Tabea áno, zaspáva do 21. Bežne vstávame do školy o 6, to frfle, ale sám od seba sa zobudí max do pol 7.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí