Jo promiň, ještě ten odkaz
Vše o těhotenství a dětech
continuity dekuju
Karja dekuji, hned z toho nákupu mam lepší pocit:)
Znáte samozavazovaci tkaničky/easy tkanicky? Pro me objev roku a ušetřené dva litry za nove podzimní boty pro menší dite. Stojí asi 30 kc a vyřešila jsem tim spoustu problému (mela jsem tu pekne nove boty, ktere starsi odmítal nosit prave kvuli tkaničkám).
continuity Dívala jsem se na toho muffika a byl tam třeba díl, kde byly dvě klády. To stačí mít jen jeden kus nebo by jich mělo být víc stejných za sebou, ať to má nějaký efekt? žluťásek
Já se na to v pohodě postavím a trochu na tom pozevluji. Ale Zrovna o těch 3D ještě přemýšlím, že si časem doobjednam. ale jiné tvary.
brrr my ty velké 3D nemáme, jen twist je takový vyšší. Já to používám na cvičení vbočeného palce, že po něm jakoby ťapkám na místě. Jako kdybys hrála stupnice prsty u nohou, neumím to lépe popsat :-))
Ale jinak myslím, že to poslouží i když máš jeden kus třeba té klády a střídáš ji s jinými. Já to třeba doplňuju i tou balanční čočkou, uděláme si se synem dráhu z všeho možného.
Pro mě je to hra, oživení, je mi to příjemný. Ale nemám načtené nějaké návody, tak lépe nepomůžu.
continuity Já se pořád nechytam, co myslíš, těmi 3D? Však jsou všechny 3D nebo to jsou jako jen takový ty hodně velké, typu Ježek a ty klady?
Karja jj, oni tomu říkají 3D, klady, ježek a ještě kokosové ořechy.
Jsou hodně vysoké, mnohem vyšší než ten zbytek.
continuity Já teda mám v merku všechny tyhle 3, není to tedy do 8 kostiček až moc?
já nevím, jestli ti pak nebudou chybět ty nízké. podivej se, jak mají neskladané ty j jich sety.
continuity dobrej typ,
Karja mně jsou ty vysoké mnohem příjemnější než nízké. Znám teda jinou značku
Karja No a každopádně u těch vysokých pozor, jestli to plánujete mít vyložené někde v průchozí oblasti, tak se o ně dá dost slušně zakopnout. Jestli plánujete vytahovat podložky jen příležitostně, tak já na těch vysokých kusech tlapkám docela ráda :o)
DruI Už mám vybráno, díky za point;), budeme to mít na očích, ale ne na hlavní průchozí zoně.
Pripomnely jste mi s tema mufíkama, ze mi fyzioterapeutka doporucovala na moje zatuhly zada pranamatku, kazdy den si na to na chvili lehnout. Asi napisu Jeziskovi.
Kokoska a na tu je ale ted taky nekde sleva, videla jsem vtipnou reklamu u Nikol stibrovy
Kokoska ty fejkový nejsou drahý
Potrefenáhusa Safra, ale tu jsem chtěla já, protože já jsem hrozně líná něco dělat, ale ležet by mi nevadilo!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí