Potrefenáhusa Napíšu si Ježíškovi asi...
Vše o těhotenství a dětech
Kokoskajá mám tuhle, je úplně v pohodě, akorát na ni vždy usnu. ![]()
https://4fizjo.cz/product-cze-234-ECO-Akupresurni-podlozka-s-pohankovymi-slupkami-a-kokosem.html
Potrefenáhusa Evaeva ja vim, ze se to da sehnat za rozumny penize. Ona zminovala Spokonozku, ale tam to myslim pod 4 tis neni.
Karja Potrefenáhusa já mám, myslím, z Alzy. Ležím na ní docela ráda, klidně na ní i usnu. Nejhorší je vstávání, jinak to moc nebolí, ale nemám srovnání s tou origo. Ale mívám zatuhlé trapézy a na ty to moc nefunguje, protože na nich neležíš, že jo
Jo a chodidla se na tom dají masírovat taky.
Kokoska ty fejkový nejsou drahý
no fejkovy, můj ex měl něco podobného. Bodlinkate krouzky na režné látce, roloval to jako koberec a to bylo před 30 lety.
Na tom tvaru zas tolik nezáleží, podstatná je hustota těch pichlacku.
Evaevajá si to dávám kousek na polštář, tak, že i ty trapezy to vezme.
continuity jojo, já vím, že to jedna vlna byla už za komunistů. Ale srovnání nemám ani s tou ![]()
Husté je mám, ale nevím, jestli je nemám moc měkké
Já jsem teda trochu masochista, čekala jsem to intenzivnější. Tvar je šumák, to je jasný.
continuity mně tam chybí ten tlak, já mám k tomu bodlinkový půl válec, ale tak, abych měla tlak jakoby na ramena shora, to nastavit neumím.
continuity az tam zas pujdu, tak se jeste poptam.
no fejkovy, můj ex měl něco podobného. Bodlinkate krouzky na režné látce, roloval to jako koberec a to bylo před 30 lety.
To měl muž ve stejné době, jen tomu neříkal akupresurní podložka, ale iplikátor Kuzněcova, vzhledově to odpovídalo tomu, že to měl Ivan Ivanovič vynalézt
Teď už má něco podobného, jak uvádíš, cena do tisíce, lebedí si každý den.
To měl muž ve stejné době, jen tomu neříkal akupresurní podložka, ale iplikátor Kuzněcova, vzhledově to odpovídalo tomu, že to měl Ivan Ivanovič vynalézt
Teď už má něco podobného, jak uvádíš, cena do tisíce, lebedí si každý den.
Já mám pranamatku (asi nějaký fejk), moje fyzioterapeutka má ten iplikátor. Porovnávaly jsem bodlliny a ten iplikátor je daleko víc "píchací", pro větší masochisty. Jinak jsme v tom rozdíl neshledaly.
Poradíte kavárnu/cukrárnu v okolí Libeňáku, kde by šlo na chvíli odložit dítě? Myšleno na zem, nějaký koberec nebo pěna (iplikátor spíš ne
)v dětském koutku, pod dozorem rodičů ![]()
Aranel Velký mlýn https://www.velkymlyn.cz/
Ty vado, prodávala jsem na Víntedu, pochvalovala si, jak mi to jde na odbyt....a pak jsem poslala dva balíčky opačně:D:D:D. Ty vado, jsem jelito, kopyto.
A mám jedno školně rodičovský wtf, ale nemůžu to sem napsat. Potřebovala bych to vyventilovat, ale nejde to, ty světy internetů jsou malé..
Karja Jen napiš, co se stalo kamarádce! ![]()
Aranel hele no právě je to zejména o té kamarádce;)
bubak No jo, to jsem šla před 3/4 rokem
kolem a říkala si, jak je to zajímavý. Díky
Aranel jojo, pránamatka u nás jako au byla označena už dávno. Možná to bylo první slovo
Kluci jí dokonce občas používali jako izolant od mimiňáka![]()
Muž má tento rok na starosti školku, takže dnes navečer se Šárkou vyráběli z přírodnin skřítka Podzimníčka ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí