dzizisketa Vid a jeden by řekl, že se vyrábí hlavně ve školce;-)
Vše o těhotenství a dětech
Karja Jestli ještě nemáš objednáno, já ty muffik podložky mám taky a ježek je pro mě (i dítě) hrozně moc. Ty bodliny jsou hodně pichlavý a zároveň tvrdý, ty ostatní reliéfy jsou ok. Ježek je dlouhodobě uklizenej v kumbále. Možná bych ho ale mohla vyndat a použít místo pranamatky?![]()
Len Už mám objednáno, já myslím, že toho ježka dá sambo, nakonec jsem vzala 9 kousků.
Mam dekacovou pranamatku a je prijemna, ale zkousela sem u kolegyne tu pravou a ta je lepsi. Vic pichava a ma jakoby jinej sklon tech bodlin.
711990 dikza reference, Jezisek by se mohl placnout pres kapsu.
Kolik je v družině maximálně dětí na jednoho vychovatele?
Tabea u nás je jedna vychovatelka na celou třídu plus pár dětí navíc, takže bych řekla tak 25. Ale když někam jdou, je to, myslím, jeden na deset dětí.
Tabea u nás 28. Keď sa ide von, je 1 na 25.
letfenixa já tím "někam" myslela někam metrem. Ven na hřiště chodí pořád s jednou.
Diky! Ja jsem od včera nasupena, protože ve družině onemocněly pedagožky a dopoledne psali, že se dneska uvidí, jestli budou muset najet do nouzového režimu. Ve 12:45 přišla zpráva, že vedoucí má teplotu a jde domů a rodiče mají do 13:30 dovalit pro děti do družiny, respektive do 13:45 před školu. Dcera má v pondělí školu do 13:45, oběd má pak v družině. Takže šla domů hladová. Dneska a zítra je zavřeno, protože zbyla jedna pedagožka a jedna praktikantka. Je tam 20 dětí. Jeste je druhá skupina, v baráku asi 300m dál, tam byly 2 pedagožky a praktikantka. Odpoledne jsou na školním dvoře, kde si děti hrajou a personál sedí na lavičce. Ještě jim tam chodí hospodářka dávat obědy z várnice na talíř.
Tabea noo, tolik učitelek tu není kolikrát ani ve školce
![]()
Evaeva no, to isté som myslela tým "von", my to tak hovoríme, keď sa ide von z areálu školy.
My máme zas krízu v kuchyni. Z 8 kucharok je praceschopnych 3, tak 2.stupeň dostáva bagety. Sťažnosti rodičov sa množia. Aj na mesto. A podstav je aj u upratovačiek.
Evaeva no v tolika dospělých už to právě není únosný a musí se zavřít. ![]()
Do toho jsem se synem vybírala obědy a neskutečný, čím tady ty děti krmí. A pak všichni bijou na poplach, že jsou děti obézní. Tady je prostě všechno pořád ještě postavený na to, že matka sedí doma a vaří oběd. Případně chodí do práce na pár hodin, aby se socializovala a pak jde domů vařit ten oběd.
Takže školy nemají jídelny a berou nějakou dovážku. Například tenhle čtvrtek je bezmasý oběd jablečný štrůdl s dezertní omáčkou s vanilkovou příchutí a jako dezert je broskvový jogurt. Jeste si teda můžou nabrat salát.
letfenixa jako dlouhodobě? Nebo že jsou tenhle týden nemocné?
Rodičům se nedivím.
Tabea od minulej stredy.
letfenixamy nemáme hřiště v areálu školy (jen ovál na běhání), chodí na veřejné hřiště. Ale mají to pár metrů přes jednu slepou ulici, syn tudy chodí i sám.
Tabea no, ne že by u nás vařili nějak skvěle, ale spotřební koš a systém jídelen nám prý závidí půl Evropy
Mladší dostal k narozeninám sadu na pletení z paracordu a hrozně ho to baví. Možná to někdo využije jako tip k Vánocům.
Evaeva to nemůžu potvrdit ani vyvrátit, ale celkem bych se divila, jestli někdo za hranicemi ČR ví, zda a co se v Česku vaří ve škole k obědu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí