Tabea no hele, když tady se ví, jak to funguje ve Švédsku nebo v Británii, tak proč ne. Myslím teda odbornou veřejnost.
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva Taky myslím, že se to může vědět, mezi lidmi, kteří jsou nějak spojení se školstvím. Ono dost škol má různé spolupráce, nebo si jezdí vzájemně na stáže...třeba škola, kde učí moje ségra, má spřátelenou školu v Německu a nosí spoustu drbů z tamní reality. :-) Minimálně jednou ročně mají nějako výměnu nebo návštěvu.
Prosim vas, nejaky tipy, jak přesvědčit tříletou, ať přestane prudit, lézt po autě a sedne si do sedacky?
násilím po deseti minutách přesvědčování to umím taky, akorát pak celou cestu strašně řve, tuhle jinchudince tekla z nosu krev
Potrefenáhusa záleží, jak nízko chceš klesnout
Tablet?
PotrefenáhusaKdo řve víc, ten řve naposledy;).
Karja bohužel ne :-(
Jako ja ji to rikam pokazdy, sedni si sama nebo te tam dam ja a nebude se ti to líbit, ona rve, ze sama....a nic...
ona ma ted takovy hodne pekelný obdobi Ja chci to, co ty nechceš, takze utíká do silnice, olizuje stolečky ve vlaku, testuje hranice, co to jde...uz toho mam plný zuby a sileny batole, co dela jeden naschvál za druhým, bych s chutí někde přivázala ke stromu
dneska mi rikalo starší housatko cestou do skolky: ja bych si nejdriv pujcila všechny mimina a vybrala si to, ktery nezlobí
(smůla, no)
Potrefenáhusa tak ještě mě napadá třeba ji dát do sedačky, vedle ní zabalenej kousek dortu. Rozjet se, dupnout na brzdu a ukázat jí ten rozmatlanej dort jako příklad, co se stane, když se člověk nepřipoutá. ![]()
Táta kdysi takhle lehounce šťouchnul autem do našeho psa, když mu chtěl vysvětlit, že nemá stát na silnici a čumět. Už si teda nepamatuju, jestli to na ni zafungovalo. ![]()
Tabea obavám se, ze na tříletý zadny logicky argumenty nefungujou
Říct , že zůstane doma, vystoupit z auta a vést ji směrem k domu ? Že tedy pojedete bez ní?
Potrefenáhusa bohužel ani na šestiletý (upřímně moc ani na to osmiletý)
Tak Betty Mě takhle tatínek vysadil na silnici když jsem v autě zlobila, v tom školkovým věku, a odjel. svýmu dítěti bych to teda neudělala protože jsem z toho byla tehdy tak v šoku že si dodnes pamatuju i to místo v jedné zapadlé vesničce když tam tudy občas jedu
Tak Betty Tohle není dobrej systém (pokud člověk opravdu to dítě doma nechat nemůže) za prvé to nedoporučuju psychologové a za druhé se jednou nevyhnutelně stane, že to dítě řekne "tak jo" a seš namydlená, když ho tam skutečně nechat nemůžeš :)
viktorka_od splavu ty jo, je mi tě úplně líto ![]()
Tak Betty to je zlomek cest, kdy jedeme někam za zábavou, většinou se to stává, když jedeme odněkud, nejlíp ještě s časovým presem
ale ja teda nemam ráda ani ty plany výhružky, ktery nejdou splnit, pokud jedem rano do skolky, nemuzu ji rikat, ze zustane doma, nebo nekde na ulici, ze ji tam necham, ale asi ji jednou obzvlášť sadisticky zakousnu
Potrefenáhusa podle mě je tohle jedna z těch situací, kdy je holt potřeba se smířit s řevem a užitím lehkého násilí (na poutání). I když samozřejmě rozumím tomu, že ti to nedělá dobře.
Jj, viz výše, jen když to jsem ochotna splnit
viktorka_od splavu to je husty moc (i kdyz mam ted pro tatinka velky pochopeni
, nikdy bych to neudelala)
jako trochu pomaha ji na to připravovat dopredu, ted jdeme k autu a tam si sedneš sama a pojedem, protoze musíme odvézt segru do skauta atd., ale nefunguje to vždy, spis obcas)
viktorka_od splavu nás taky rodiče jednou vysadili cestou k babičce. V zimě a byla tma. Pak pro nás jeli zpátky, ale my se schovali v příkopě a došli pěšky. Už to byl jen tak kilometr. ![]()
Ale do školky už jsme nechodili.
Evaeva Jj, ale ten řev je strasnej, minule jak ji tekla ta krev z nosu z toho, to byla uplne mimo sebe, nemohla se uklidnit jeste asi ctvrt hodiny po příjezdu domu, cela mokra od slz vcetne vlasu, rozmazany nudle a krev, a to jsme jely jen asi 5 minut od starsi ze skolky, jeste mi tam utikala kolem auta a kopla me pri poutání, tak jsem na ni uz moc hodna nebyla. Ale prijde mi to fakt neunosny, pokazdy cekat, az se sama rozhodne, i kdyz je ten vysledek pak o hodně lepší
Nejakej standardní řev bych vydržela, ale tohle je fakt des běs a ještě u toho řídit
Potrefenáhusa a proč nechce? Nemá ráda jízdu autem, nebo jí připadá zábavný se tebou nechat honit po autě, nebo nutnost být v opozici?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí