Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44797 příspěvků moje polička 22. října 2025 13:55

Kokoska Nám se to taky neosvědčilo toto. Nedala bych nikomu nic:D.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. října 2025 13:56

Kokoska ale ve vztahu k sestře to dobrotu neudělá, zlobivá nezlobivá. Ještě když to podáš ve smyslu koukni, ona neřvala a proto dostane a ty ne. Ono by to teda podle mě stejně nezabralo, příště by řvala úplně stejně. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. října 2025 13:56

Karja (ad korále)

Online Potrefenáhusa
38941 příspěvků moje polička 22. října 2025 13:59

Karja nikomu nic je nejvíc nejlepší totiž! 

Kokoska kdyz ona nezlobí, že rve a kope, to uz je takovej důsledek toho, ze chtěla něco udelat sama a z nejakyho důvodu to nešlo a pak prislo to omezeni a je z toho neovladatelnej amok, zas jako davat ji cokoladu, aby se nechala pripoutat do auta, to presne vim, co by z toho vyvodila starsi :-)) to jsou proste nebezpecny precedensy :-) 

Offline Tabea
8192 příspěvků moje polička 22. října 2025 14:09

Já si teda fakt moc nepamatuju, ale nedávno jsem stála na kase a za mnou paní s dvojčecím hlubokým kočárem. Jedno mimino začalo brečet, znělo to jako dost malý mimino. A mně se udělalo úplně šoufl a byla jsem ráda, že už platím a můžu utéct. 

Online Potrefenáhusa
38941 příspěvků moje polička 22. října 2025 14:28

Tabea ja jsem si zas tuhle vzpomnela, jak jsme se doma rozplývali nad parmesicnim miminem (kdyz starsi byly tri) a muz tak sklesle povídá: "A pak ji budou tři..." a je to tady 

Offline letfenixa
10920 příspěvků moje polička 22. října 2025 15:18

Nič si z 3 rokov malého nepamätám, to som stále chodila s našimi po nemocniciach

Ale v nedeľu (nechtiac) rozstrihol šnúru na prádlo, keď zvesoval netopiere z večierka, v pondelok som sa vracala rano domov po ním zabudnuté meninove sladkosti pre spolužiakov a včera vyhodil poistky a je vlastne zázrak, že ho nezabilo.

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 22. října 2025 15:34

Potrefenáhusa No, my jsme teda odpor k jízdě autem vyřešili tak, že jsme autem v podstatě nejezdili, což teda není řešení pro někoho, kdo nemá v okolí dobrou MHD :(

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 22. října 2025 16:25

Starší dceři vyrostla noha a začala jí dřít v botě pata, ale odmítá ty samé boty o číslo větší, protože jí v nich přece dře pata. Uááá

Online Potrefenáhusa
38941 příspěvků moje polička 22. října 2025 17:17

DruI u nás to jednak není řešení a jednak ji nevadí jízda, problém je, že si chce sednout SAMA, ale ne teď 

dneska teda to bylo úplně v pohodě, jenom rvala (snesitelně), že chce držet ručičku 

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 22. října 2025 17:31

No a ještě na téma odporujících dětí. My jsme v rámci našich školních peripetií vybrali novou školu, dcera se tam byla podívat a shledala děti i paní učitelku vyhovujícími (akorát se jí zdá, že mají na školní zahradě málo křoví :o). Škola se taky tváří, že není důvod, proč by to s dcerou nezvládli. Akorát, že jsme se domluvili, že v listopadu přestoupí a dcera teď začala střečkovat, že jsem zlá, když jí nutím změnit školu

Offline rasaNori
8869 příspěvků moje polička 22. října 2025 17:33

Menší dítě dnes ve škole kouslo druháka do ramene a druhého nakopla do rozkroku. A vysafovala na to včera nové botky, pěkné a tvrdé. A vzhledem k tomu, že je to malý Baron Prášil, tak se absolutně nemůžeme dobrat k tomu, co se přesně stalo. Družinářky nic neviděly ani neslyšely, dítě tvrdí něco a já nevím jak se k tomu postavit...

Online Potrefenáhusa
38941 příspěvků moje polička 22. října 2025 17:56

DruI mozna se jen bojí změny?

Offline Kokoska
35096 příspěvků moje polička 22. října 2025 18:00

Potrefenáhusa ne, davat neco jako navnadu, to bych taky nedelala. Ani ten tablet.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. října 2025 18:10

DruI to bude dobrý Taky bych řekla, že jí děláš hromosvod pro strach ze změny. A přeju vám, ať je to ta pravá škola!

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 22. října 2025 18:10

Potrefenáhusa No to víš, že se bojí změny. Jinak se mě ráno před školou nechce pustit, tak polovinu dnů si odpoledne stěžuje, že si s ní děti nechtějí hrát a v noci se pravidelně budí mezi druhou a třetí hodinou a musím si jít lehnout k ní, aby se uklidnila :o( No a vzhledem k tomu, že když jsem se chtěla setkat s třídní učitelkou, tak mi nabídla přesně jeden termín, který mi nevyhovoval, ale další ji nabídnout nenapadlo, tak prostě jiné řešení  než přestup nevidím.

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 22. října 2025 18:30

Evaeva Jo, to mi psycholožka říká taky, že si musím říkat, že to bude dobrý. Tak teď si to jenom musím uvěřit :)

Offline notna
9485 příspěvků moje polička 22. října 2025 18:46

DruI My vám tady kolektivně držíme palce. To bude dobrý

Offline brrr
12377 příspěvků moje polička 22. října 2025 19:11

rasaNori Co tvrdí druháci? To byly dva na sobě nezávislé incidenty?

Offline Karja
44797 příspěvků moje polička 22. října 2025 19:41

DruI Držím palce, ty musíš proste vydržet a vydržet. Tady ji seřvat jako u sedačky nemůžeš....

rasaNori Já bych řekla, že se to musí sledovat, jestli se to bude opakovat. My jsme se dostali do šetření teď taky, já jsem měla málo informací, protistrana hodně ale teda zavádějících a jako třeba jsem dceři domluvila nebo tak, ale už bych to neudělala, dokud to nepotvrdi uplne jasne ona nebo učitel. Protože nakonec se ukázalo, že nejenže nic neudělala ona, ale ani se NIC nestalo. Takže teď jsem už moudřejší, radši  ji nedomluvim než aby se stalo, že jí neprávem osočim.