Zuzuli to jsem rada za ty kalhoty, taky mi prijdou mnohem pohodlnejsi nez softshell, a i ta bunda k nim je fajn
Vše o těhotenství a dětech
Karja no to pak učitelka musí mít fakt nervy ze železa. Největší problém jsou vždycky rodiče.
Potrefenáhusa my jsme dneska taky ve škole. Akce je to fajn, ale učitelky úplně nepoznám. Ale ještě je do zápisu těch akcí několik. Takováhle přednáška je teda i u nás, jak moc je to wtf nevím, tam byl muž. Spíš obecné plky. Třídy jsou hezky vyzdobené a uklizené, ale na mně je toho teda taky moc. Ale aspoň jsem zjistila, že některé věci jsou ve všech třídách (třeba pravidla skupinové práce), takže evidentně něco zastřešuje škola.
Anema to podle me slo vloni, ale kdyz je zapis v lednu, tak jim musis dat vedet driv. Musej si vyzadat dotaznik od skolky pak, takze to budou chtit mit rozhodnuty driv, si myslim.
jinak my jsme meli schuzku ohledne skolni zralosti vcera, doporucili nam jakej styl vyuky hledat, na co se zamerit pri DOD konkretne, abychom nasli skolu ktera bude Tondovi nejlip prospivat. Ale jsou to spis hodne idealisticky doporuceni, no. Jakoze nemyslim si ze najdem skolu, ktera by tomu odpovidala. Resp vcera jsem zrovna jednu nasla, jmenuje se Skola Poznavani a tam by splnovali uplne vsechno. Akorat uz ted neprijimaj zadosti k zapisu, protoze maj plnou kapacitu![]()
otresny vizualni smog je ve všech třídách na prvním stupni, kde jsem kdyz byla. Na druhém stupni je tady zhusta systém, že se stěhují děti za učebnou - a to třeba i na dějepis, takže to záleží, jaký předmět učí třídní.
Potrefenáhusa Tak takovouhle přednášku jsme měly taky, zastřešovala to jedna větší škola z vedlejšího města. úplně jsem odcházela jakože wtf, že ta učitelka snad nemá ráda děti, a ještě o nich mluvila tak jako s takovým despektem...o dětech v první, druhé třídě. Strašný.
Naše škola je moc hezká, ale je asi 6 let nova a jelikož zřizovateli trvalo i půl roku než koupil tabuli, tak fakt přeplněná není:D:D.
Karja ty třídy si přeplňují sami paní učitelky. Všechno je schované do nějakého obrázku, spousta barev, na zdech žádné volné místo... Škola jako taková mi přijde v pohodě.
otresny vizualni smog je ve všech třídách na prvním stupni, kde jsem kdyz byla. Na druhém stupni je tady zhusta systém, že se stěhují děti za učebnou - a to třeba i na dějepis, takže to záleží, jaký předmět učí třídní.
Mívala jsem z toho vždycky tik. I když u nás byla na tohle nejhorší školka. A postupně s věkem čím dál míň toho bylo. Pak poprvé na gymplu jsem si připadala skoro jako v nemocnici. Prázdné bílé zdi ![]()
Potrefenáhusa ten vizualny smog majú aj naše prvostupniarky v triedach, dokonca aj tabule majú tak popísané, že niet kam písať, otrasné to je.
A o aké nohavice z Lindexu sa jedná?
Naše škola je celkem "čistá", na začátku školního roku úplně, během roku třídu děti trochu zabydlí, ale je pořád takový moderní čistý interiér. Ale z třídy v místní ZŠ se mi točila hlava už při zápisu. Byla barevnější a stěny víc zaplněné než ve školce. ![]()
notna Já jsem měla praxi na jedné střední a tam nebylo nic, nic, nic, bylo to strašný. To jsem si říkala, jak se tam dětem může ve škole libit, když je to objektivně tak hnusný....
Karja Oni mají celou školu novou, minimalisticky zařízenou, vypadá to dobře. Hlavně to byl kontrast k té základce, i když nebyla jejich třída přeplácaná, byli v té třídě třetí rok a zabydleli si to, na zdech fotky z akcí, projekty, nějaký krámy k relaxu, apod. Ale furt dobrý, vymalováno bíle, nábytek šedý a mordý. To když si vzpomenu na školku... Tam snad nebylo bílé ani jednobarevné vůbec nic a v tom hračky, výrobky, dekorace.
Starší dceři vyrostla noha a začala jí dřít v botě pata, ale odmítá ty samé boty o číslo větší, protože jí v nich přece dře pata. Uááá
Soucítím. U nás se taky dějí tyhle věci. Vždycky se nechám ukolébat myšlenkou, že starší už je přece velký, samostatný, skoro bych ve slabé chvilce řekla, že rozumný kluk, a pak se stane nějaký podobný zásek. ![]()
Jeste vcera v ty škole jsme dostali papir, co bude mít dítě za problem, kdyz ho na školu nepřipravíme (takhle to bylo podaný)
jako tvg souhlasim s tim, ze nezralý dítě ma fakt problem a učitel taky, ale nemuze se teda snazit i škola nez pred zápisem podat výčet, jak by na tom dítě mělo pred zápisem byt? S tim pětiletým to budi celkem obavy
(ale kdyz všechny děti hlasitě zdravily Dobry den, dobry den, tak ona říkala Baba letí komínem , tak se bojim jenom trochu
)

Potrefenáhusa jako a co s tou tabulkou mas tvl delat? Odklady se zrusily a pokud je to dite nejak lehce nevyzrale, tak to stejne doma nijak neuspisis.
Potrefenáhusa zadne z deti mych ani z vnoucat si nikdy na skolu nehralo a na otazku, jestli se tesi, zasadne rikaji/rikaly Nevim. Zrovna tohohle bodu bych se nebala, pokud dite chodi do skolky bez nejakych zaseku a nikdo mu nevyklada, jak to ve skole bude hrozny.
Potrefenáhusa Tvl, no to může člověk vyřešit snad jedině tak, že bude hledat jinou školu
co s tím má jako člověk dělat, když má dítě třeba nezralé sluchové rozlišování, na což mu už teď odklad nedají? Má mu člověk na čtyřikrát zlomit nohu, aby dostalo odklad kvůli dlouhodobému léčení? ![]()
A teda třeba adresu se děti ve škole učí takhle na začátku druhé třídy.
Kokoska Odpověď nevím je podle mě úplně na místě. Vždyť tam nikdy nechodili, je to úplně nová zkušenost, tak co po nich chceme.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí